,sto prije shvatite da nikada necete biti kao mi bice vam lakse
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kao na primjer...?Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..
A to ti kazes nemamo nista svoje ?lafomamone je napisao/la:Kao na primjer...?Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..
Nesto sto vi nemate od '46. i nikad necete ni imati... A zove se stadion...lafomamone je napisao/la:Kao na primjer...?Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..
Hajde da ne pretjerujemo...koji ba stadion, kome ono treba zivota ti. Jedino da prodate Todoricu lokaciju da sagradi Konzum, a vi nesto sklepate na Cicinom hanu, ja ne vidim drugog hajra od onoga ''stadiona''MrMuscle je napisao/la:Nesto sto vi nemate od '46. i nikad necete ni imati... A zove se stadion...lafomamone je napisao/la:Kao na primjer...?Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..

Znas li ti koliko kosta da se ono srusi, i bog te pita cija je sve ono zemlja i ko ce se sve pojaviti kada bude stani paniterabajt je napisao/la:Pametnice raspitaj se kolko vredi onoliko zemljiste sa pomocnim u onom dijelu grada, kolko miliona pa mozda u toj glupoj glavi nesto i skontas.

Pa normalno kada ste u njihovim ocima hrvatski športski klub, isti ti su vam i promijenili FK u NK i u Kiseljaku citav rat radio kafic ''zeljo'', ja mislim da ima i sadJa sam svjedok da Siroki ima veci respekt prema Zeljeznicaru nego Sarajevu. Iz Dinama su Zrinjskom porucili da trebaju biti hercegovacki Zeljo i to davno prije ugovora sa Sirokim. U Borcu su jednom rekli da je vjecni favoriti za titulu Zeljeznicar pa onda Borac pa Siroki. Znaci plavi tim iz Sarajeva uziva veliki respekt kod velikih klubova samo navijaci bordo dijela glavnog grada nece i ne mogu priznati cinjenicno stanje.

Idi bolan na ono groblje gore, pusti se Zeljelafomamone je napisao/la:Znas li ti koliko kosta da se ono srusi, i bog te pita cija je sve ono zemlja i ko ce se sve pojaviti kada bude stani paniterabajt je napisao/la:Pametnice raspitaj se kolko vredi onoliko zemljiste sa pomocnim u onom dijelu grada, kolko miliona pa mozda u toj glupoj glavi nesto i skontas.

Niko ne priča o prodaji, već o tome koliko vrijedi. FKS je u priču sa Tanom ušao praznih džepova, bez ičega, samo sa velikim dugom prema ko zna kome. Dakle, pronašli su idealan klub za investiciju, klub koji nema apsolutno ništa na svoje ime. Većina klubova u PL bi ga koštala mnogo više, jer oni bar imaju svoje stadione, glavne i pomoćne, kakvi su takvi su, ali njihovi su. Većinski vlasnik bi i to morao otkupiti, itd...sDobrinje je napisao/la:Mislim da vasa uprava nikada nece pristati da proda ono zemljiste,a mislim da bi to bio i totalno besmislen potez.
Ako se moze bilo sta drugo odraditi ok,ali prodavat ono je suludo
E ćuj izbaciti na vidjelo,valjda izbaciti na površinu.haha sa vama vazda neka sprdnjalazar je napisao/la:Ne radi se transparentno i eto sumnji. Uprava bi trebala početi neke stvari izbacit na vidjelo. Naravno ne kao pitari svaki dan neku glupost izbacivati.
Evo kraj polusezone i recimo koji su sve dugovi vraćeni. Cim te može neko tužiti ti možeš i dokazati da si uspješno vratio. Pa bi isto se trebali potruditi i vratiti navijace, a ne tjerati ih. Sa navijačima dolaze i sponzori. Nikom nije u interesu klub sa posjetom od 1500. Znaci poraditi na ulaznice. Poraditi na godisnje i clanske jer opet su raju izlevatili. Ne treba ti Tan da bi uspio samo dobra volja, posten rad, zelja i strpljenja. I sve ce se isplatiti.
Jedina dobra stvar koja se vidi je ovo promovisanje djece. Bajić i Memija su naše zlatne koke. Kjosevski pod hitno na pozajmicu momak je odlican golman i šteta da propada na klupi. U njemu vidi novog Sehica.

Donekle su i upravu. Rade Amar i Siljak, u Gredicev posao ne bi da ulazim ( tacno ne znam koji su njegovi poslovi i sta sve treba da uradi sto se tice naseg Kluba,jer njegova funkcija nije odredjena tacno za jedan posao). Al šta rade ostali ? Svi su u nekim Bankama, Firmama, preduzecima, a u Želji su samo radi imena. Koliko njih sjedi u Upravi Kluba i samo doalzi na te sastanke ? Pa gospodin Dino Pekic zasluzuje vise mjesto u Upravi nego svi ostali zajedno. Dajte molm Vas, i novinari nekad pretjeruju, ali sto se tice ove teme, imaju pravo. Da svi rade kao sto rade Amar, Pekić i jos par ljudi, Zeljo bi davno bio u evropskim takmicenjima. Isti takvi ce ti stopati statut, stopati izgradnju stadiona, jer nece imati svoj udio u parama od stadiona i sponzora. Nemoj ovo @Željooooo shvatiti kao da tebi kontriram , ti si pola ovoga odlicno napisao, ali moras shvatiti da se ne moze sve prikazivati bajno i sjajno,kad to nijeŽeljooooo je napisao/la:Danas čitam jedne novine (oslobođenje) i ljudi se lijepo nakenjaše na Gredića i ostale u klubu. Pa gospodo novinari gdje ste bili kad je klub finansijski bukvalno propadao, kad su se jedva davale plate igračima, kad su igrači gurali autobus na pripremama itd, tad ste ko qrave šutili i gledali a sad pametujete kako treba da se radi. Ova uprava je jedina koja se uhvatila u koštac sa problemom, otjerali su se razni paraziti koji su bili u klubu, ostalo ih je još ali je većina istjerana. Poceli smo da vracamo dugove, većinu vratili, promovisali neke naše igrače, u borbi smo za evropu, znači klub je ispunio sve što je zacrtao i nađe se neki poltron koji će to popljuvati. Napisa lik za Gredića da se pojavljuje u javnosti samo onda kada treba umiriti igrače, izjavljujući da će neki obećani novac leći na račun Želje u određenom periodu.U našoj državi je izgleda potrebno još lažova, varalica, ublehaša poput Žuje jer je očigledno da mi još uvijek kao društvo generalno u cjelini padamo na lijepe rijeci, umjesto da gledamo koliko je ko dobar u svom poslu. Istina je da je Gredić sa Amarom, Šiljkom i ostalim ljudima iz uprave vratio 70-80% duga ali to se ne pika jer se nije pohvalio u javnosti sa tim podatkom

Što se tice statuta, i nekog ulaganja, nema potrebe da se poredimo sa komšijama,oni su prodali svoj klub stranom ulagacu. Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..

Ma buraz nigdje ja u ovom svom postu nisam napisao da je kod nas stanje sjajno, napisao sam samo da uprava radi dobar posao što se tice vracanja dugova a stanje u klubu nije toliko katastrofalno kako neki mediji pokušavaju da ga predstave.Većina tih medija je šutila kad je Žujo bio predsjednik, kad smo imali more parazita u klubu, kad je dug kluba rastao, a titule se osvajale. Mene samo nervira što tad nisu pisali o finansijskom stanju kluba, tačnije o zaduživanjima kluba nego sad pišu, kad smo poceli da vracamo dugove. Zato navijači moraju stati iza Amara, Gredića,Šiljka,Pekića itd, koji će sve uraditi što je u interesu kluba,i zato ne treba da nam se ponovi nešto što je bilo prije 1-2 godine kad su se neki navijači prodali za male pare u cilju širenja interesa nekih političkih stranki. Mi navijači Želje nikad u svojoj historiji nismo javno podržavali neku političku stranu,Željo kao klub nikad nije bio miljenik neke političke opcije, nikad nismo brojali krvna zrnca među svojim članovima jer mi smo Željo, a Željo je religija, nije to samo fudbal ..Minjore je napisao/la:Donekle su i upravu. Rade Amar i Siljak, u Gredicev posao ne bi da ulazim ( tacno ne znam koji su njegovi poslovi i sta sve treba da uradi sto se tice naseg Kluba,jer njegova funkcija nije odredjena tacno za jedan posao). Al šta rade ostali ? Svi su u nekim Bankama, Firmama, preduzecima, a u Želji su samo radi imena. Koliko njih sjedi u Upravi Kluba i samo doalzi na te sastanke ? Pa gospodin Dino Pekic zasluzuje vise mjesto u Upravi nego svi ostali zajedno. Dajte molm Vas, i novinari nekad pretjeruju, ali sto se tice ove teme, imaju pravo. Da svi rade kao sto rade Amar, Pekić i jos par ljudi, Zeljo bi davno bio u evropskim takmicenjima. Isti takvi ce ti stopati statut, stopati izgradnju stadiona, jer nece imati svoj udio u parama od stadiona i sponzora. Nemoj ovo @Željooooo shvatiti kao da tebi kontriram , ti si pola ovoga odlicno napisao, ali moras shvatiti da se ne moze sve prikazivati bajno i sjajno,kad to nijeŽeljooooo je napisao/la:Danas čitam jedne novine (oslobođenje) i ljudi se lijepo nakenjaše na Gredića i ostale u klubu. Pa gospodo novinari gdje ste bili kad je klub finansijski bukvalno propadao, kad su se jedva davale plate igračima, kad su igrači gurali autobus na pripremama itd, tad ste ko qrave šutili i gledali a sad pametujete kako treba da se radi. Ova uprava je jedina koja se uhvatila u koštac sa problemom, otjerali su se razni paraziti koji su bili u klubu, ostalo ih je još ali je većina istjerana. Poceli smo da vracamo dugove, većinu vratili, promovisali neke naše igrače, u borbi smo za evropu, znači klub je ispunio sve što je zacrtao i nađe se neki poltron koji će to popljuvati. Napisa lik za Gredića da se pojavljuje u javnosti samo onda kada treba umiriti igrače, izjavljujući da će neki obećani novac leći na račun Želje u određenom periodu.U našoj državi je izgleda potrebno još lažova, varalica, ublehaša poput Žuje jer je očigledno da mi još uvijek kao društvo generalno u cjelini padamo na lijepe rijeci, umjesto da gledamo koliko je ko dobar u svom poslu. Istina je da je Gredić sa Amarom, Šiljkom i ostalim ljudima iz uprave vratio 70-80% duga ali to se ne pika jer se nije pohvalio u javnosti sa tim podatkom

Što se tice statuta, i nekog ulaganja, nema potrebe da se poredimo sa komšijama,oni su prodali svoj klub stranom ulagacu. Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..