FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lafomamone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lafomamone » 27 nov 2014, 19:25

Mi navijači Želje nikad u svojoj historiji nismo javno podržavali neku političku stranu,Željo kao klub nikad nije bio miljenik neke političke opcije
slika
nikad nismo brojali krvna zrnca među svojim članovima jer mi smo Željo, a Željo je religija, nije to samo fudbal ..
jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana... :kafa:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 nov 2014, 19:28

ficobahtic je napisao/la:Meni su neshvatljive neke stvari i ako moze neko ovo da objasni ali iskreno bez neke demagogije?

"Ja nafatam sad nekog milijardera i on mi nako na lijepe oci kupi stan u Parizu 120 kvadrata, kucu na moru, luksuznu jahtu, jedem kavijar i zaljevam sampanjcem a ja i pored svog tog luksuza i dalje provirujem preko ograde i gledam kako zivi neki moj komsija koji nema ni internet ni kablovsku ne placa ni rezije, prodaje cvike za cvaju da prezivi do prvog i ne dobije malo neke crkavice...Isto tako znam da me taj moj komsija redovno zaebavo dok ni ja nisam imao nista i nasladjivo se zato sto on ima te neke pehare i sto je bio uspjesniji u svakom pogledu od mene"

Da li je ovo normalno ponasanje ili sam ja bas iskompleksiran ovim mojim komsijom a da toga mozda nisam ni svjestan???

Znate sta mene iskreno ali najiskrenije zaboli neka stvar sto imate Tana i sto imate para...Da sad osvojite 100 titula prvaka za redom ja cu i dalje svim srcem da volim samo jedan klub na dunjaluku, sve i da ispadne u trecu ligu on ce za mene biti i ostati Sampion jer mi je toliko srece i veselja podario svih ovih godina a takvi predivni osjecaji se ne mogu kupiti ni na koji nacin niti je izmisljena novcanica sa kojom se to moze platiti...

Zato vam savjetujem da se okrenete sebi i da i dalje tezite da nas dostignete a mi cemo svakako raditi na tome da svima pa tako i vama pobjegnemo kilometrima i da nama nikad niko ne pridje ni blizu...To je nasa racunica i sigurno smo sposobni za tako nesto jer imamo tu nasu ljubav koja nas spaja i tjera da svakim danom budemo jos jaci i jos bolji...

Zar mislite da smo sad u tezoj situaciji nego sto smo bili 46', kad nam je oteto vise od pola tima, ili kad smo tavorili u drugoj ligi, ili kad nam je 92' gorio stadion i spaljena gotovo sva dokumentacija? Naravno da nismo! Mi smo se izborili sa svim tim problemima i nakon njih izasli jos jaci a vidjeli ste 98' kako to izgleda kad se Zeljo vrati i izdigne iznad svega...

Zato dragi pitari, ostavite se sizifovskog posla i dokazivanja nama samima kako smo dotakli dno i zapamtite jednu stvar Mi nikad necemo biti kao vi a vi nikad necete biti kao Mi! To je tako zapisano jos od kad je Dimitrije Dimitrijevic zajedno sa ostalim radnicima poceo skupljati lovu da kupe loptu i pokazu cijelom svijetu da jedan tad mali sicusni klub moze da se izbori sa svim nedacama i jednog dana zasija u svom najljepsem svijetlu!
Ma dzaba se trudis, prijatelju. Ne treba sada generalizovati stvari, ovdje pise nekoliko likova koji su zeljni paznje i to je to. Samo mi zao par ovih nasih koji se trude da objasne neke stvari, a ne shvataju da ih ovi i ne citaju jer im je cilj samo da provociraju. Ne mozes ti njima objasniti. Ipak, nevjerovatna je tolika razlika u razmisljanjima medju navijacima ova dva kluba iako djelimo isti grad, iako smo iste krvi( rodjaci, braca) opet tu ima nesto sto nas cini drugacijim od ovih samoprozvanih sampiona. Ispred nas su na tabeli, imaju pare, imaju najbolje igrace na svakoj poziciji, imaju stadion, imaju sve sto pozele....samo ne znam sta onda zele od nas. Mozda da otjeramo Amara, da udaramo igrace, da ih skidamo na trenizima, da srusimo gradski stadion ili dvoranu ? :roll:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 nov 2014, 19:30

Western je napisao/la:Uvijek dva tri ista lika iste gluposti pisu. Ovaj fcsforever i jaran mu lafomamone ima jos i onaj amorovski i pitic.

Zar ne vidite dokle seze njihov nivo inteligencije. Kad je Zeljo iznad njih pojedose se i nalaze sve moguce razloge da najtrofejnijeg trenera u nasoj ligi omalovaze. Kad je Siroki iznad njih i kad od Sirokog gube onda se pozivaju na ubijenog huligana kao da ga je Wagner ubio. Kada je Zrinjski ispred njih onda su to Ustase koje su Velezu stadione oduzele.

Svi nabrojani klubovi su uspjesnji od Sarajeva sa manjim buzetom. Sarajevo koje je ulozilo silne novce je iza Sirokog Brijega. Bod iznad Zrinjskog i dva iznad Zeljeznicara a kupovani su tekstovi o galaktikosima sa Koseva. Svakakvih se gluposti pisalo. Od 2007. svake godine su favoriti za titulu. Prosle godine su na sva zvona zvonili da ce se prosetati ligom pa im Zrinjski ode bez problema. Ove godine ista prica je za SB. Svaki novi trener donese pozitivan sok. Donio ga je i Uscuplic, donio ga je u Kodro ali to ne traje. Kontinuitet traje a toga nema kod galaktikosa. Zato mi ne ide u glavu ovo njihovo mahalanje jer protiv Slobode se vidjelo kakva igra se moze ocekivati u nastavku prvenstva. Kopirajte ovo i snimite.

Zeljo koliko god nemao para, nemao igracki kadar, nema sponzora ima rezultate i ako se pojaca moze cak do titule samo ne znam je li to cilj. Ali znam da je to cilj Sirokom koji je doveo reprezentativca umjesto da ga je slikao mobitelom u Njemackoj i poslao sliku sport centru koji ce sutra za 100 maraka napisati da je moj klinac za reprezentacije.

Ja sam svjedok da Siroki ima veci respekt prema Zeljeznicaru nego Sarajevu. Iz Dinama su Zrinjskom porucili da trebaju biti hercegovacki Zeljo i to davno prije ugovora sa Sirokim. U Borcu su jednom rekli da je vjecni favoriti za titulu Zeljeznicar pa onda Borac pa Siroki. Znaci plavi tim iz Sarajeva uziva veliki respekt kod velikih klubova samo navijaci bordo dijela glavnog grada nece i ne mogu priznati cinjenicno stanje.

Ostaje im pljuvanje po Amru ismijavanju financijskog stanja a veoma je moguce da Zeljo okonca sezonu ispred njih. Bas me interesuju kakvi ce onda komentari biti.

:clap: :clap:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SarajevoLive
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoLive » 27 nov 2014, 19:34

lafomamone je napisao/la:
Mi navijači Želje nikad u svojoj historiji nismo javno podržavali neku političku stranu,Željo kao klub nikad nije bio miljenik neke političke opcije
slika
nikad nismo brojali krvna zrnca među svojim članovima jer mi smo Željo, a Željo je religija, nije to samo fudbal ..
jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana... :kafa:
slika

Leti,prođoše crtani :wave: :wave: :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2014, 19:35

Koliko šamara za malene na posljednim stranicama, bravo momci :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 nov 2014, 19:44

na vrhu stranice smo hrvatski športski klub, na sredini islamisti, ostaje samo još da budemo četnici na dnu stranice. ovo sve djeca sa posebnim potrebama.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 nov 2014, 19:46

Evo pitanje bez provokacija jer vidim pojedinci misle da je ovo njihov forum, kako to da su likovi sa nase teme kompleksasi jer pisu na vasoj a vasi spavaju na nasoj temi i komentarisu svaki potez naseg kluba od uprave do igraca, te oni nisu kompleksasi ?
Ti si opet šampion !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 nov 2014, 19:47

simon je napisao/la:Evo pitanje bez provokacija jer vidim pojedinci misle da je ovo njihov forum, kako to da su likovi sa nase teme kompleksasi jer pisu na vasoj a vasi spavaju na nasoj temi i komentarisu svaki potez naseg kluba od uprave do igraca, te oni nisu kompleksasi ?
Koji nasi osim onog forumskog bota, Aldina?

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 nov 2014, 19:48

ChWilla je napisao/la:na vrhu stranice smo hrvatski športski klub, na sredini islamisti, ostaje samo još da budemo četnici na dnu stranice. ovo sve djeca sa posebnim potrebama.
Hrvatsko cvijece je imalo islamski smek, ali u sluzbi hrvatstva :kafa:
Inace te salove je imao i tvoj klub tako da ne znam zasto ih lijepite

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 nov 2014, 19:52

shzna je napisao/la:
simon je napisao/la:Evo pitanje bez provokacija jer vidim pojedinci misle da je ovo njihov forum, kako to da su likovi sa nase teme kompleksasi jer pisu na vasoj a vasi spavaju na nasoj temi i komentarisu svaki potez naseg kluba od uprave do igraca, te oni nisu kompleksasi ?
bojamora, virtual, lazar itd!
Bahati, bahati Željkan!
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 nov 2014, 19:52

Reče komunista sa sloganima: "Boja fesa, boja dresa" & "Bolje treći uz Allaha nego prvi uz pomoć vlaha" :rol:

@joker Virtual s vremena na vrijeme uđe na vašu temu, ali čovjek je tako kulturan da nikog ne vrijeđa svojim postovima i baci neku sprdanciju, ali sve u granicama normale. A da uzmemo u obzir da taj lazar i boja mora trollaju, jel se može to uporediti sa vašom kompanijom amypitar, lafomamone, fcsforever, pitic, aragon na čelu sa jednim ramom, i sad traže neku pravdu za njeg, halo :tokralju: :rol:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 27 nov 2014, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2014, 19:53

joker90 je napisao/la:bojamora, virtual, lazar itd!
Vrlo rijetko se javljam na vašu temu, uglavnom kad moram da demantujem mega laži tipa Misimović. Uostalom, kako ti to znaš kad si novi na forumu :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 nov 2014, 19:56

ChWilla je napisao/la:na vrhu stranice smo hrvatski športski klub, na sredini islamisti, ostaje samo još da budemo četnici na dnu stranice. ovo sve djeca sa posebnim potrebama.
Hrvatsko cvijece je imalo islamski smek, ali u sluzbi hrvatstva :kafa:
Inace te salove je imao i tvoj klub tako da ne znam zasto ih lijepite
znači, pradedo u handžar diviziji? ne znam samo kako to sa željom uveza.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 nov 2014, 19:57

http://kakanjlive.com/vijestiPrikazM.ph ... 1417112175" onclick="window.open(this.href);return false;

Gostujemo u subotu u Kaknju. Ne znam koliko ste upoznati s tim da je Mladost otvorila svoje terene u sklopu kampa sad nedavno, a na kraju clanka se spominje da je ovo prvi korak buduce saradnje ova 2 kluba...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 nov 2014, 19:58

shzna je napisao/la:
Ne zelim navoditi imena jer me ti likovi ne interesuju i uglavnom svi su mi na ignore listi, ali prati rasprave na nasoj stranici vrte se svi isti strucnjaci koji samo pametuju i unistavaju normalnu raspravu. Ako necete imati normalnu raspravu zasto dolazite na nasu temu i onda prizivate iste te koji vam ovde pisu, ohladite malo sa nase teme i zamolio bih i ove moje da se skinu sa vase jer na sta vam se svodi raprava koji je klub koje nacionalnosti,koji je cetnicki a koji ustaski koji vam je to **** normalna rasprava i kako imate u opste zivaca i jedni i drugi da se raspravljate na tu temu i teme slice istima, ovo je daleko od komsijskog prepucavanja i zajebancije sto vi radite.
Ti si opet šampion !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 nov 2014, 20:01

Virtu4l je napisao/la:
joker90 je napisao/la:bojamora, virtual, lazar itd!
Vrlo rijetko se javljam na vašu temu, uglavnom kad moram da demantujem mega laži tipa Misimović. Uostalom, kako ti to znaš kad si novi na forumu :hmmmmm:
Pratio sam ja temu FKS dugo prije nego sto sam se reg. A i evo samo par zadnji stranica te teme ti si redovan! A koje lazi za Misimovica si morao ti demantovati potparole Misketov?
Bahati, bahati Željkan!
1946

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 nov 2014, 20:03

http://www.****/sport/nogome ... aju-viziju" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko ce drugi pametovat nego ligata
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 nov 2014, 20:38

simon je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Ne zelim navoditi imena jer me ti likovi ne interesuju i uglavnom svi su mi na ignore listi, ali prati rasprave na nasoj stranici vrte se svi isti strucnjaci koji samo pametuju i unistavaju normalnu raspravu. Ako necete imati normalnu raspravu zasto dolazite na nasu temu i onda prizivate iste te koji vam ovde pisu, ohladite malo sa nase teme i zamolio bih i ove moje da se skinu sa vase jer na sta vam se svodi raprava koji je klub koje nacionalnosti,koji je cetnicki a koji ustaski koji vam je to **** normalna rasprava i kako imate u opste zivaca i jedni i drugi da se raspravljate na tu temu i teme slice istima, ovo je daleko od komsijskog prepucavanja i zajebancije sto vi radite.
jbg realno na administraciji je da regulise, ne mozete ni vi normalni clanovima ni mi nesto zabranjivat na teme da idu, svako pise gdje hoce, slazem se da usrase teme obje, al ponovo kazem tu su valjda moderatori da regulisu...

za komsijsku zajebanciju to je uredu, al ovo stvarno vise nisu zajebancije nego debilizmi, vecina koja posjeti temu komsijskog tima nazalost nije za normalnu raspravu sa nekim cinjenicama i argumentima, da bogdom su normalni pa da fino popricamo o tanu (pozitivna stvar za vas sigurno), onda o tome da to nije izvedivo u zelji (rad stadiona koji je proknjizen), al da ima naravno drugih nacina, isto tako da je miske dobar marketinski potez pravo al da su sanse za dolazak realno male gotovo nikakve, da niste zaradili 2,6 miliona što sam procito al nisam se htjeo peglati sa botovima koji et imaju provjerene informacije (kao npr. da je baric bio otiso, ma nije vise u bih, a coek zaigra iducu tekmu :rol: :rol: ), al sta god od ovog napiso odma ce prozivanje djecija i debilizmi i sta tu imas dalje pricat...
isto tako da realno nama tomic nazalost ode, da nam je odbrana losa i sl. al naravno niko normalan ne dodje i ovom ne prica nego kreteni koji provociraju, gluposti valjaju, jer valjda kontaju da ce fol lazima o zelji dic rejting sarajeva ili obrnuto kad na vasu temu dodju nepozeljni gosti...

bgm sve je gore i gore, ne pamtim kad sam procito normalnu diskusiju izmedju pitara-manijaka, sto se prije moglo nazalost :(

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 nov 2014, 21:03

Ja sam svjedok da Siroki ima veci respekt prema Zeljeznicaru nego Sarajevu. Iz Dinama su Zrinjskom porucili da trebaju biti hercegovacki Zeljo i to davno prije ugovora sa Sirokim. U Borcu su jednom rekli da je vjecni favoriti za titulu Zeljeznicar pa onda Borac pa Siroki. Znaci plavi tim iz Sarajeva uziva veliki respekt kod velikih klubova samo navijaci bordo dijela glavnog grada nece i ne mogu priznati cinjenicno stanje.
Pa normalno kada ste u njihovim ocima hrvatski športski klub, isti ti su vam i promijenili FK u NK i u Kiseljaku citav rat radio kafic ''zeljo'', ja mislim da ima i sad :kafa:
Ima naravno malo prije Kiseljaka :thumbup:

Hvala sportskim prijateljima na pozivu.Digli su turnir na visi stepen dolaskom najuspjesnijeg bh.kluba :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 nov 2014, 22:12

Halo tepsije mirni nije se zajebavat sa nasim imenom.ja sam u ratu toliko pozelio bio zelju i stadion da zamalo nisam zagino kreno bio jedva me zaustavili.Znaci bio sam spreman poginut za Zelju.Mi navijaci Zelje smo osjetljivi ko nam dirne klub jer ga volimo ko mater.Neznam sto ali je tako .kad je stadion gorio koda sam umro bio nisam sebi mogo doc.Nastranu igraci rezultati treneri ali Zeljo je svetinja i kad jednom odes na tekmu gotovo virus hronicni.Ja sam prvi derbi nakon rata plako kad je lopta krenula sa centra.Popio sam i pendrek popeo se bio na ogradu i neka sam ali sam bio toliko sretan da to nemogu opisat.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Cwirek, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Kajkutenjoyer, MukiBek, Nekadasiigrostarsno, Orvel, Pablo11, WeekendOffender i 194 gosta.