FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Velicanstveno zaista!Radujem se ko dijete, srce mi ko Trebevic!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne.Amca007 je napisao/la:Kad bi se liga smanjila na 12 klubova, bili se i samim tim smanjila zimska odnosno ljetna pauza? Zna li neko?
Zimska pauza se može smanjiti kopiranjem ruskih stadiona.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čestitke upravi, neka nam je sa srećom i neka ovo bude početak prelijepe budućnosti FKS.
PS. Paja **** se!!!
PS. Paja **** se!!!
- moustapha
- Kontakt:
Fino se odvija situacija oko kampa. Jeste da ovo sa Pajom baca mrlju, ali izgleda da je sa njim nemoguce postici neki dogovor. Umjesto da bude u Sarajevu i doprinosi radu akademije, on izigrava neku zrtvu.
#divovi
- Evolution87
- Kontakt:
skretnicari na aparatima.
Nek nam je sa srecom
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta imas vise s njim postizati?Platili NJEGOVE DUGOVE i sada smrad glumi nekakvu ugrozenost.Ali zao mi je komsiluka,sta sada reci????Opet ubleha,sta li vecmoustapha je napisao/la:Fino se odvija situacija oko kampa. Jeste da ovo sa Pajom baca mrlju, ali izgleda da je sa njim nemoguce postici neki dogovor. Umjesto da bude u Sarajevu i doprinosi radu akademije, on izigrava neku zrtvu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Zato lijepo skratiti ligu na 12 klubova i igrati trokružno + kao neki playoff i eto igraš od marta do novembra. Ljepota.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Jesu li ovo i francuski portali počeli kupiti informacije sa foruma

Paja rece da ima sud sad u centvrtak ...Mislim da on nebi baco lovu na advokate I prikupljanje dokumentacije I te gluposti da on nema nesto sto IDE u njegovi korist...mozda on hoce da razvlaci slucaj a zna da Tan nece nista sto nije Cisto 100% a zna da tan pritisce nasu upravu da se to gradi sto prije....Paja srami se picko... 
Nismo mi platili njegove dugove, to nije istina. Jednostavno on ih nije isplatio i opština Ilidža mu je oduzela pravo na posjed i predala ga nama.
Ovi hoće Cimija...
http://www.butfootballclub.fr/1597513-l ... er-mavuba/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butfootballclub.fr/1597513-l ... er-mavuba/" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- bordoakapitar
Ma to je garant zadnje rociste, gdje ce mu priopciti da ga je glabnuo... Koga ba briga vise za Pajine zalopojke! To je nasa pravna sluzba zavrsila i gradnja krece! Da je kupio koji ulog, godilo bi mu sto se gradi kamp ali nije, jer to su nase "legende" i nedaj boze dati marku u klub. A kad je uzeti...e onda su prvi tu sa pricom koliko vole klub... Pun mi ih je kufer!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Baš tako, FKS ga stvorilo a on mu tako vraća... Gnjida jedna bezobrazna. Mi po meni svakako imamo samo par istinskih 'legendi', rahmetli Haseta, pokojnog Kelija i naravno Husrefa, jedinu našu 'živu legendu'.bordoakapitar je napisao/la:Ma to je garant zadnje rociste, gdje ce mu priopciti da ga je glabnuo... Koga ba briga vise za Pajine zalopojke! To je nasa pravna sluzba zavrsila i gradnja krece! Da je kupio koji ulog, godilo bi mu sto se gradi kamp ali nije, jer to su nase "legende" i nedaj boze dati marku u klub. A kad je uzeti...e onda su prvi tu sa pricom koliko vole klub... Pun mi ih je kufer!
Glede Kelave, danas cujem da je neku noc zalomio sa Jajalom i Stilicem, nacugali se ko tene do rane zore. 
1946
- Evolution87
- Kontakt:
bili na momackoj veceri harisa handzicaHead je napisao/la:Glede Kelave, danas cujem da je neku noc zalomio sa Jajalom i Stilicem, nacugali se ko tene do rane zore.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ma jok ba, sjedili u onoj kafani sto je otvorio Amir Spahic.Evolution87 je napisao/la:bili na momackoj veceri harisa handzicaHead je napisao/la:Glede Kelave, danas cujem da je neku noc zalomio sa Jajalom i Stilicem, nacugali se ko tene do rane zore.
1946
Evo sad bi mogao u lille kao zamjena za jednog igraca, uglavnom eto nam para, sto pare nikad nisu na odmet imamo ali uvijek su dobro dosle. 
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras i 28 gostiju.