Vidim gradice se i tribina u tom kampu, pa mozda bi se nekad moglo odigrati i tu neku utakmicu na kojoj bi na Kosevu doslo 1000 ljudi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Ma ima, kako sam negdje pročitao, jedan dio te parcele koja ne pripada ni PD Butmir ni Općini nego nekoj prijeratnoj firmi koja više ne postoji, e sad da li je to prešlo na općinu ili je u domenu one državne imovine zaista ne znam.
Potražit ću te Pajine izjave kasnije.
Volio bih da se to sve brže odvija i da svi budemo zadovoljni, ali...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bordoakapitar je napisao/la:Mislim da je Paja u svemu ovome nekorektan i pokusava usporiti izgradnju a zna da ce se kamp izgraditi! To ti je sindrom "kad ne mogu ja, nek' ne moze niko" a Paja je takav i svoju "ljubav" prema klubu je pokazao vise puta. Svjestan je da ga glaba i izmislja sporove ali to je zavrseno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realno, prije Tanaje bilo jako los period. I naravno da nam je sve ovo bauk, previse pozitivnih stvari. Al bas iz tog razloga, jer nismo navikli na lijepe stvari, nama je sada bas cudno. Pa i meni, al idemo, grabimo naprijed... I da se ovaj rast popularnosti kluba, ne smanjuje, vec nastavlja rasti..joker90 je napisao/la:Za ovako malo vremena sto je Tan u klubu toliko se desava pozitivnih stvari da ja nekad pomislim da je ovo nerealno totalno.Bar da o necem se ima pisati za vrijeme mrtve pauze. Da hoce vise poceti pripreme da bar prijateljske pratimo kad ova pauza traje vjecnost!
Fantasticne vijesti, mogu slobodno reci historijski dan za nase FK Sarajevo i nase navijace!
Ne.Amca007 je napisao/la:Kad bi se liga smanjila na 12 klubova, bili se i samim tim smanjila zimska odnosno ljetna pauza? Zna li neko?
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, hazarder, mnon46, perodeformero, Sinfoc1986, Tatamata1946, ubipara i 44 gosta.