skretnicari na aparatima.

Nek nam je sa srecom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
skretnicari na aparatima.
Sta imas vise s njim postizati?Platili NJEGOVE DUGOVE i sada smrad glumi nekakvu ugrozenost.Ali zao mi je komsiluka,sta sada reci????Opet ubleha,sta li vecmoustapha je napisao/la:Fino se odvija situacija oko kampa. Jeste da ovo sa Pajom baca mrlju, ali izgleda da je sa njim nemoguce postici neki dogovor. Umjesto da bude u Sarajevu i doprinosi radu akademije, on izigrava neku zrtvu.
Baš tako, FKS ga stvorilo a on mu tako vraća... Gnjida jedna bezobrazna. Mi po meni svakako imamo samo par istinskih 'legendi', rahmetli Haseta, pokojnog Kelija i naravno Husrefa, jedinu našu 'živu legendu'.bordoakapitar je napisao/la:Ma to je garant zadnje rociste, gdje ce mu priopciti da ga je glabnuo... Koga ba briga vise za Pajine zalopojke! To je nasa pravna sluzba zavrsila i gradnja krece! Da je kupio koji ulog, godilo bi mu sto se gradi kamp ali nije, jer to su nase "legende" i nedaj boze dati marku u klub. A kad je uzeti...e onda su prvi tu sa pricom koliko vole klub... Pun mi ih je kufer!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bili na momackoj veceri harisa handzicaHead je napisao/la:Glede Kelave, danas cujem da je neku noc zalomio sa Jajalom i Stilicem, nacugali se ko tene do rane zore.
Ma jok ba, sjedili u onoj kafani sto je otvorio Amir Spahic.Evolution87 je napisao/la:bili na momackoj veceri harisa handzicaHead je napisao/la:Glede Kelave, danas cujem da je neku noc zalomio sa Jajalom i Stilicem, nacugali se ko tene do rane zore.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odavno te insajderske ja slusam kako on ode, kako je dogovoreno tamo, pa pa ovamo.. Dok ne bude zvanicno ne slavi nista!siljevac je napisao/la:jeste li , citali novine danas
ode gojkara
ubrzo .
![]()
![]()
![]()
![]()
lil je prvi izrazio zelju da ga vidi u svojim redovima