Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Prica sa tri rijeci
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike
- JackTheStripper
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa na
-
Nerminovic
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hahaha, kakvo zakucavanjeEdoMajka je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.
Halali brate, bilo je jače od mene
Halali brate, bilo je jače od mene
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama
dobre guzove ima Belma
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza.
Fadil kupio Golfa
Fadil kupio Golfa
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza sa Pajom i Čalom
-
Nerminovic
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza.
Fadil kupio Golfa i kaze Mujo
Fadil kupio Golfa i kaze Mujo
BackSpace United
BackSpace United
- JackTheStripper
- Kontakt:
Fadil kupio Golfa i kaze Mujo, nije ti ovo
Fadil kupio Golfa i kaze Mujo, nije ti ovo