Prica sa tri rijeci

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Prica sa tri rijeci

Post Postao/la JackTheStripper » 10 jan 2015, 14:30

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jan 2015, 14:32

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 10 jan 2015, 19:35

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa na

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 20:09

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2015, 20:18

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 20:20

EdoMajka je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda
Hahaha, kakvo zakucavanje :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jan 2015, 20:32

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 10 jan 2015, 20:40

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.

Halali brate, bilo je jače od mene
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 20:41

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2015, 20:42

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 10 jan 2015, 20:42

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 10 jan 2015, 20:44

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu
1921 !
05.06.1998

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 10 jan 2015, 21:33

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama
dobre guzove ima Belma

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jan 2015, 23:47

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 jan 2015, 23:51

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 jan 2015, 23:55

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jan 2015, 23:58

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza.
Fadil kupio Golfa
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 jan 2015, 00:00

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza sa Pajom i Čalom

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jan 2015, 02:10

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio druga u usta i stavio mu prst u nos i zavalio ga pesnicom, a onda stiže Fuad Backovic Deen zajedno sa Virtualom ped.erom svjetske klase, i kaže: Ovo je decko mojih snova.Ljubomorni Sveti ga gleda jer bolje obrve ima i cudi se sto mu kazu što stavljaš slike golog harishpa aka kanta godine na ss.ba forum kad možeš staviti sliku svojih obrvica.Dodje Tino Sven Susic sa Avdijom Vršajevićem da kupe jednu plavu loptu, sa crnim linijama da amidza moze driblat ovce po pašnjacima lijepoga Pariza.
Fadil kupio Golfa i kaze Mujo

BackSpace United

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 11 jan 2015, 02:17

Fadil kupio Golfa i kaze Mujo, nije ti ovo

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Venom i 6 gostiju.