FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 13 feb 2015, 02:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ljiljan da li mozda znas kome jos prijete kartoni?
Tatko, Baric, Cimirot, Samir, Puzigaca, Bilbija. Ako je to tacno po TM :hmmmmm: Ipak su ga apdejtovali prije par dana
Hvala. Ma samo da Tatko,Samir i Cimi ne dobiju protiv Zvijezde, za ostalo se moze.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 02:44

Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu ;)
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima procijenjena vrijednost mu je 1.6M € na TM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 feb 2015, 02:49

MortemHz je napisao/la:Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu ;)
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima TM,procijenjena vrijednost mu je 1.6M €
Drago mi je da se imenima ne barata, to govori koliko smo ozbiljni... S druge strane, nestrpljiv sam, jer ii ja isto zelim da vidim ''jakog'' golmana na nasem golu...
Evo neka bude da ga prizovemo :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 feb 2015, 02:55

Gledao sam ga bas na utakmici protiv Liverpoola. Prvo, uopste nisu zasluzili pobjedu. Mislim da je i zuti dobio, samo ne sjecam se zbog cega. Borjan je zaista fantastican golman!! Nada zadnja umire! :pray:

Evo pa pogledaj ga malo u akciji :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 02:59

Evo upravo gledam,nadam se da ima materijala :kafa: jos da napomenem da je nas tako da nece biti problem u komunikaciji ... ma ljepota,jos da ga je dovesti,a? :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 feb 2015, 03:19

Kako da ne brate, kako da ne! :mrgreen:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 07:21

Obavezno HZ ili raja s Istoka moraju napraviti neku zastavi ili transparent s likom amidže :kafa:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 feb 2015, 07:42

Ispratite danas portale dobro :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 07:45

Šta je reci....?
Garant golman.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 08:43

:pray: :pray: :pray:

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 feb 2015, 08:47

:opaopa: :njanjanja: čekamo danas :clap: :salut:
Mosa RajvoSa

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 08:50

Sad znam kako se osjećaju navijači velikih evropskih klubova :cool: uvijek neka iščekivanja, koji će biti transfer, koji novi sponzor, kakvog će izgleda biti dresovi itd. :cool: Nikad dosadno sa voljenim klubom :kafa:

Jutros odem u dom zdravlja po neki recept i čujem dva doktora kako pričaju da od Turkish Airlines-a dižemo 400.000 eura godišnje :problem:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 feb 2015, 08:52

Najbitnija utakmica je protiv Zvjezde... Mi nismo ni svjesni sta nam ona donosi... Ubjedjen sam, ukoliko ih dobijemoo, da nas tesko ko moze zaustaviti do krajaa..
Medjutim, ukoliko padnemo ispit u Gradaccu, bgmi mislim da cemo se bas, al ono bas napatiti.. Mislim da bi nam Zvjezda mogla biti prekretnica..

Treba se bas fokusirati samo na njih, i odigrati maximalno, bez podcjenjivanja i bilo cegaa...

Sto se tice Tana, on nikad nece biti legenda kluba, on nije igrac, on je biznismen.. Njemu mozemo samo jednu veliku ZAHVALNICU dati, cijeniti ga, postovati i biti na usluzi, i biti mu zahvalan na svemu sto je uradio.. a LEGENDA kluba ne moze nikako bitii..
Al opet, njegovo je bilo samo novac dati, najtezi posao u ovome su uradili, DIno i Kusta.. I njima treba dici spomenik, Tan je samo vidio zdrav projekat, postene ljude i usao je u ovaj projekat.. Pomogao, i hvala mu do nebaa.. NEKA SADA UZIVA U ONOM U CEM JE UCESTVOVAO I U CEMU JE ZASLUZAN.. I NEKA SE PONOSI

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 feb 2015, 08:55

Nije Hasagic bez brige

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 09:00

Orton je napisao/la:Nije Hasagic bez brige

Nisam na njega ni pomislio.Ja se nadam Borjanu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2015, 09:40

Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak :mrgreen:
slika
slika
slika
slika

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 09:52

hilmo je napisao/la:Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak :mrgreen:
slika
slika
slika
slika

:thumbup: :tokralju:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 13 feb 2015, 11:02

Pitar6785 je napisao/la:Mene strah zvjezde Posto sigurno da ih je SB vec na gradio (mozda I sa pripremama u tursku) mi smo to trebali kupit cisto radi toga zaleta ..SB je lopovski ubicarski klub....

Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..

TA :thumbup:

Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU

VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO :ljepota:
Druze bez ikakve uvrede al ovo za listicu i zvijezdu ti je van svake pameti, ne znam samo odakle ti masta da tako nesto izvalis. Buduci da sam iz Gradacca znam i cujem neke stvari za pomenuti klub. Zvijezdine pripreme su platila dva covjeka Alija Skahic i Ensar Novalic(obojica hljeb uaradjuju u inostranstvu) i to je nagrada za plasman zvijezde medjum 8 u kupu, tako da ti to za listicu ne pije vode. Misljenja sam da u ovom slucaju mi sami sebi mozemo biti protivnici, al ako Meho maksimalno pripremi ekipu u sta ne sumnjam, onda je vrijeme da se srusi tradicija i da bordo div konacno slavi u gradu zmaja od bosne
Ibraka brate hocel taj golman vise ?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 13 feb 2015, 11:33

pozdrav ljudi, ja se evo sad registrov'o pa reko da probijem led pošto čitam često ovdje razne teme :D
PS da ne bude zabune, nije da sam neki vjerni fan FK Sarajevo, al mi se sviđa to što rade i radujem se što stvari konačno kreću naprijed :thumbup:
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 feb 2015, 11:33

Hajmo golman danas, onda može i petak bez metka :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google Adsense [Bot], kosevodom, nedimmmm1337 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []