FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 02:59

Evo upravo gledam,nadam se da ima materijala :kafa: jos da napomenem da je nas tako da nece biti problem u komunikaciji ... ma ljepota,jos da ga je dovesti,a? :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 feb 2015, 03:19

Kako da ne brate, kako da ne! :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 07:21

Obavezno HZ ili raja s Istoka moraju napraviti neku zastavi ili transparent s likom amidže :kafa:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 feb 2015, 07:42

Ispratite danas portale dobro :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 07:45

Šta je reci....?
Garant golman.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 08:43

:pray: :pray: :pray:

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 feb 2015, 08:47

:opaopa: :njanjanja: čekamo danas :clap: :salut:
Mosa RajvoSa

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 feb 2015, 08:50

Sad znam kako se osjećaju navijači velikih evropskih klubova :cool: uvijek neka iščekivanja, koji će biti transfer, koji novi sponzor, kakvog će izgleda biti dresovi itd. :cool: Nikad dosadno sa voljenim klubom :kafa:

Jutros odem u dom zdravlja po neki recept i čujem dva doktora kako pričaju da od Turkish Airlines-a dižemo 400.000 eura godišnje :problem:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 feb 2015, 08:52

Najbitnija utakmica je protiv Zvjezde... Mi nismo ni svjesni sta nam ona donosi... Ubjedjen sam, ukoliko ih dobijemoo, da nas tesko ko moze zaustaviti do krajaa..
Medjutim, ukoliko padnemo ispit u Gradaccu, bgmi mislim da cemo se bas, al ono bas napatiti.. Mislim da bi nam Zvjezda mogla biti prekretnica..

Treba se bas fokusirati samo na njih, i odigrati maximalno, bez podcjenjivanja i bilo cegaa...

Sto se tice Tana, on nikad nece biti legenda kluba, on nije igrac, on je biznismen.. Njemu mozemo samo jednu veliku ZAHVALNICU dati, cijeniti ga, postovati i biti na usluzi, i biti mu zahvalan na svemu sto je uradio.. a LEGENDA kluba ne moze nikako bitii..
Al opet, njegovo je bilo samo novac dati, najtezi posao u ovome su uradili, DIno i Kusta.. I njima treba dici spomenik, Tan je samo vidio zdrav projekat, postene ljude i usao je u ovaj projekat.. Pomogao, i hvala mu do nebaa.. NEKA SADA UZIVA U ONOM U CEM JE UCESTVOVAO I U CEMU JE ZASLUZAN.. I NEKA SE PONOSI

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 feb 2015, 08:55

Nije Hasagic bez brige

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 09:00

Orton je napisao/la:Nije Hasagic bez brige

Nisam na njega ni pomislio.Ja se nadam Borjanu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2015, 09:40

Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak :mrgreen:
slika
slika
slika
slika

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 09:52

hilmo je napisao/la:Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak :mrgreen:
slika
slika
slika
slika

:thumbup: :tokralju:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 13 feb 2015, 11:02

Pitar6785 je napisao/la:Mene strah zvjezde Posto sigurno da ih je SB vec na gradio (mozda I sa pripremama u tursku) mi smo to trebali kupit cisto radi toga zaleta ..SB je lopovski ubicarski klub....

Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..

TA :thumbup:

Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU

VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO :ljepota:
Druze bez ikakve uvrede al ovo za listicu i zvijezdu ti je van svake pameti, ne znam samo odakle ti masta da tako nesto izvalis. Buduci da sam iz Gradacca znam i cujem neke stvari za pomenuti klub. Zvijezdine pripreme su platila dva covjeka Alija Skahic i Ensar Novalic(obojica hljeb uaradjuju u inostranstvu) i to je nagrada za plasman zvijezde medjum 8 u kupu, tako da ti to za listicu ne pije vode. Misljenja sam da u ovom slucaju mi sami sebi mozemo biti protivnici, al ako Meho maksimalno pripremi ekipu u sta ne sumnjam, onda je vrijeme da se srusi tradicija i da bordo div konacno slavi u gradu zmaja od bosne
Ibraka brate hocel taj golman vise ?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 13 feb 2015, 11:33

pozdrav ljudi, ja se evo sad registrov'o pa reko da probijem led pošto čitam često ovdje razne teme :D
PS da ne bude zabune, nije da sam neki vjerni fan FK Sarajevo, al mi se sviđa to što rade i radujem se što stvari konačno kreću naprijed :thumbup:
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 feb 2015, 11:33

Hajmo golman danas, onda može i petak bez metka :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 feb 2015, 11:34

Ono sto sam do sada od Mehe mogao vidjeti jeste da za svaku utakmicu razrađuje taktiku i nista ne prepusta slucaju, odnosno kod njega nema ono ma lako cemo mi to. Tako da me ne bi iznenadilo da gore napadne od prve minute a ni to da oprezno igramo. Ono sto je sigurno jeste da imamo igrace da mozemo mjenjati ritam utakmice.

Sto se tice opreza i zabrinutosti i sam sam takav. Ne zbog toga sto ne vjerujem u ekipu ili da mislim da nismo dovoljno kvalitetni, vec iz razloga da se ne ufuramo i ne poletimo nerealno u visine i da nas to pukne po glavi.

Realno je da imamo kvalitetnu ekipu, da se mozemo nadati da ih lagano pobijedimo, ali isto tako se ne trebamo osiliti da ponizavamo druge ekipe vec da kao sto postujemo sebe postujemo i druge a od rezultata ce zavisiti koliko i kako cemo se skim saliti ;) ili oni sa nama ;)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2015, 12:05

Duboko sam ubijeđen da je ovo još jedan šupljak tariguza u vezi Hasagića, a i da trunke ima istine ne treba ga dovoditi jer je Hasagić potpuno istošena roba, leđa su mu uništila karijeru. I da se sada pokušava vratiti neka se ne vraća na ime Sarajeva zna se gdje je njemu mjesto kada je BiH u pitanju. On da je mogao on bi davno potpisao za neki Turski klub (jer je njemu samo lova u glavi), ali ga neće niko u Turskoj jer je svima u Turskoj poznata njegova hronična povreda leđa koju vuće preko 2 godine. Znamo da se vodi politikom daj da još uzmem šta ako mogu (valjda nekoga izlevatim i uvalim se), neka uzima, ali dalje od FKS.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2015, 12:05

Ajax je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.

-----------------Benko------------------

--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--

--------Rustemović------Cimirot------
Duljevic na desno krilo. Stojcev na lijevo. Alispahic u sredini ispred Radovca i jednog od Cimirot - Rustemovic prema potrebi barem po meni je to najbolje. Mada moze i tako kao sto si napisao. U svakom slucaju vidim Stojeva u prvih 11 u sredini terena ( pa i umjesto Alispahica ako neide drugacije ) ili na krilu.
Odgledao sam ove sve tri utakmice do sad, i ovi su mi pokazali najvise. Okic, i ako sam ga hvalio na pauzi nikako da dodje sebi, nije on los do bola ali navikli smo ga u daleko bolji izdanjima. Recimo Dulja se i protiv Metalista (ono sto je igrao) i u ove druge dvije utakmice poigravao sa protivnickim igracima. Stojcev da ne govorim, ali vjerujem da ce se malo trznuti, Mesa npr sa onakvom fizickom spremom po meni je daleko bio bolji od Milosa. Rustemovic se isto pokazao jako dobro.

Radovca mi ne dirajte iz startnih 11. :mrgreen: :kafa:
Meho ima daleko bolji uvid i u zalaganje i u formu igraca tako da sam siguran da ce u Gradačcu na teren istrcati najboljih i najspremnih jedanaest.
ShofaII je napisao/la: Sto se tice opreza i zabrinutosti i sam sam takav. Ne zbog toga sto ne vjerujem u ekipu ili da mislim da nismo dovoljno kvalitetni, vec iz razloga da se ne ufuramo i ne poletimo nerealno u visine i da nas to pukne po glavi.

Realno je da imamo kvalitetnu ekipu, da se mozemo nadati da ih lagano pobijedimo, ali isto tako se ne trebamo osiliti da ponizavamo druge ekipe vec da kao sto postujemo sebe postujemo i druge a od rezultata ce zavisiti koliko i kako cemo se skim saliti ;) ili oni sa nama ;)
:thumbup: :thumbup:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 feb 2015, 12:28

pitic je napisao/la:Duboko sam ubijeđen da je ovo još jedan šupljak tariguza u vezi Hasagića, a i da trunke ima istine ne treba ga dovoditi jer je Hasagić potpuno istošena roba, leđa su mu uništila karijeru. I da se sada pokušava vratiti neka se ne vraća na ime Sarajeva zna se gdje je njemu mjesto kada je BiH u pitanju. On da je mogao on bi davno potpisao za neki Turski klub (jer je njemu samo lova u glavi), ali ga neće niko u Turskoj jer je svima u Turskoj poznata njegova hronična povreda leđa koju vuće preko 2 godine. Znamo da se vodi politikom daj da još uzmem šta ako mogu (valjda nekoga izlevatim i uvalim se), neka uzima, ali dalje od FKS.

Ja bi rađe da ostanemo na ovome što sad imamo nego da se Hasagić dovede, svak' zna kakav je on golman bio i dok je branio, ne kažem da je loš ali samo kad se sjetim onih njegovih driblinga dok je za repku branio zlo mi bude. Mislim da je pravi potez dovesti Borjana sa ovim parama koje su zarađene od kapitena, provjereno ime sa dosta iskustva trenutno nije preskup. Posebno ako uzmemo u obzir da se on može i kasnije prodati a cijena koju ima trenutno i nadam se partije koje će pružati u slučaju dolaska će ga platiti na kraju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Rade Paprica 9, Velo6 i 45 gostiju.