Hvala. Ma samo da Tatko,Samir i Cimi ne dobiju protiv Zvijezde, za ostalo se moze.Bosniacum Lilium je napisao/la:Tatko, Baric, Cimirot, Samir, Puzigaca, Bilbija. Ako je to tacno po TMMCMXLVI je napisao/la:Ljiljan da li mozda znas kome jos prijete kartoni?Ipak su ga apdejtovali prije par dana
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima procijenjena vrijednost mu je 1.6M € na TM.
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima procijenjena vrijednost mu je 1.6M € na TM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Drago mi je da se imenima ne barata, to govori koliko smo ozbiljni... S druge strane, nestrpljiv sam, jer ii ja isto zelim da vidim ''jakog'' golmana na nasem golu...MortemHz je napisao/la:Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu![]()
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima TM,procijenjena vrijednost mu je 1.6M €
Evo neka bude da ga prizovemo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gledao sam ga bas na utakmici protiv Liverpoola. Prvo, uopste nisu zasluzili pobjedu. Mislim da je i zuti dobio, samo ne sjecam se zbog cega. Borjan je zaista fantastican golman!! Nada zadnja umire!
Evo pa pogledaj ga malo u akciji
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo pa pogledaj ga malo u akciji
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo upravo gledam,nadam se da ima materijala
jos da napomenem da je nas tako da nece biti problem u komunikaciji ... ma ljepota,jos da ga je dovesti,a? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako da ne brate, kako da ne! 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Obavezno HZ ili raja s Istoka moraju napraviti neku zastavi ili transparent s likom amidže 
Ispratite danas portale dobro 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šta je reci....?
Garant golman.
Garant golman.
- PeppermintSA
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sad znam kako se osjećaju navijači velikih evropskih klubova
uvijek neka iščekivanja, koji će biti transfer, koji novi sponzor, kakvog će izgleda biti dresovi itd.
Nikad dosadno sa voljenim klubom
Jutros odem u dom zdravlja po neki recept i čujem dva doktora kako pričaju da od Turkish Airlines-a dižemo 400.000 eura godišnje
Jutros odem u dom zdravlja po neki recept i čujem dva doktora kako pričaju da od Turkish Airlines-a dižemo 400.000 eura godišnje
Najbitnija utakmica je protiv Zvjezde... Mi nismo ni svjesni sta nam ona donosi... Ubjedjen sam, ukoliko ih dobijemoo, da nas tesko ko moze zaustaviti do krajaa..
Medjutim, ukoliko padnemo ispit u Gradaccu, bgmi mislim da cemo se bas, al ono bas napatiti.. Mislim da bi nam Zvjezda mogla biti prekretnica..
Treba se bas fokusirati samo na njih, i odigrati maximalno, bez podcjenjivanja i bilo cegaa...
Sto se tice Tana, on nikad nece biti legenda kluba, on nije igrac, on je biznismen.. Njemu mozemo samo jednu veliku ZAHVALNICU dati, cijeniti ga, postovati i biti na usluzi, i biti mu zahvalan na svemu sto je uradio.. a LEGENDA kluba ne moze nikako bitii..
Al opet, njegovo je bilo samo novac dati, najtezi posao u ovome su uradili, DIno i Kusta.. I njima treba dici spomenik, Tan je samo vidio zdrav projekat, postene ljude i usao je u ovaj projekat.. Pomogao, i hvala mu do nebaa.. NEKA SADA UZIVA U ONOM U CEM JE UCESTVOVAO I U CEMU JE ZASLUZAN.. I NEKA SE PONOSI
Medjutim, ukoliko padnemo ispit u Gradaccu, bgmi mislim da cemo se bas, al ono bas napatiti.. Mislim da bi nam Zvjezda mogla biti prekretnica..
Treba se bas fokusirati samo na njih, i odigrati maximalno, bez podcjenjivanja i bilo cegaa...
Sto se tice Tana, on nikad nece biti legenda kluba, on nije igrac, on je biznismen.. Njemu mozemo samo jednu veliku ZAHVALNICU dati, cijeniti ga, postovati i biti na usluzi, i biti mu zahvalan na svemu sto je uradio.. a LEGENDA kluba ne moze nikako bitii..
Al opet, njegovo je bilo samo novac dati, najtezi posao u ovome su uradili, DIno i Kusta.. I njima treba dici spomenik, Tan je samo vidio zdrav projekat, postene ljude i usao je u ovaj projekat.. Pomogao, i hvala mu do nebaa.. NEKA SADA UZIVA U ONOM U CEM JE UCESTVOVAO I U CEMU JE ZASLUZAN.. I NEKA SE PONOSI
Nije Hasagic bez brige
Re: Odg: FK Sarajevo
Nisam na njega ni pomislio.Ja se nadam Borjanu.Orton je napisao/la:Nije Hasagic bez brige
Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak
hilmo je napisao/la:Evo da me @amy ne proziva kao svaki petak i utorak![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Druze bez ikakve uvrede al ovo za listicu i zvijezdu ti je van svake pameti, ne znam samo odakle ti masta da tako nesto izvalis. Buduci da sam iz Gradacca znam i cujem neke stvari za pomenuti klub. Zvijezdine pripreme su platila dva covjeka Alija Skahic i Ensar Novalic(obojica hljeb uaradjuju u inostranstvu) i to je nagrada za plasman zvijezde medjum 8 u kupu, tako da ti to za listicu ne pije vode. Misljenja sam da u ovom slucaju mi sami sebi mozemo biti protivnici, al ako Meho maksimalno pripremi ekipu u sta ne sumnjam, onda je vrijeme da se srusi tradicija i da bordo div konacno slavi u gradu zmaja od bosnePitar6785 je napisao/la:Mene strah zvjezde Posto sigurno da ih je SB vec na gradio (mozda I sa pripremama u tursku) mi smo to trebali kupit cisto radi toga zaleta ..SB je lopovski ubicarski klub....
Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..
TA![]()
Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU
VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO
Ibraka brate hocel taj golman vise ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
pozdrav ljudi, ja se evo sad registrov'o pa reko da probijem led pošto čitam često ovdje razne teme
PS da ne bude zabune, nije da sam neki vjerni fan FK Sarajevo, al mi se sviđa to što rade i radujem se što stvari konačno kreću naprijed
PS da ne bude zabune, nije da sam neki vjerni fan FK Sarajevo, al mi se sviđa to što rade i radujem se što stvari konačno kreću naprijed
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.
Hajmo golman danas, onda može i petak bez metka 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.