Moje pitanje je zašto onda igra toliko turnira na kojima nema šanse da ode daleko

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa naravno da ne treba opravdanje. I ja isto mislim da bi trebao igrati neke druge turnire ali on to ocito ne zeli. Zeli iskoristiti svoje mjesto na ATP listi i igrati najbolje turnire dok jos ima priliku. A da li ima sanse ili nema da ode daleko nikad se ne zna. Prosle godine je dobro igrao sljaku, iako je postao otac u tom trenutku.Claus je napisao/la:Tačno je sve što si napisao, ali govorimo o tome da je on već dvije godine oslobođen igranja Masters 1000 turnira. Igrat će ih samo ako on to želi, a ako ne želi - pa ne treba mu nikakvo opravdanje. Samim tim ne mora igrati toliki broj turnira kao ostali igrači, iako će to naravno utjecati na njegov ranking. On sam je na početku sezone najavio da će igrati manje turnira u 2015. i da će ih zbog toga morati više osvajati.
Moje pitanje je zašto onda igra toliko turnira na kojima nema šanse da ode daleko
Vidjećeš još ove sezone da se već pojavioUnofficialpage je napisao/la:Ako se neki igrač u međuvremenu iz BiH ne pojavi na velikoj smotri tenisa, mala mugćnost.![]()
Ako Bog da. Da ga gledamo u završnicama turnira.Virtu4l je napisao/la:Vidjećeš još ove sezone da se već pojavioUnofficialpage je napisao/la:Ako se neki igrač u međuvremenu iz BiH ne pojavi na velikoj smotri tenisa, mala mugćnost.![]()
nije mu valjao dobavljač bijelog...formance je napisao/la:Federer je svaku titulu koju je osvojio apsolutno zaslužio, a to potvrđuju i njegove igre u ovim poznim teniskim godinama.
Ipak, ono što je nevjerovatnije na ovom klipu jeste to što je 35-godišnji Agassi protiv Prime Federera kod 1-1 u setovima imao brejk prednosti u trećem. Da nije bilo Super Saturday, te da se Agassi u prethodnim mečevima sa Blakeom, Malisseom i Ginepriom nije toliko istrošio (sva 3 meča u 5 setova), možda bi i slavio ovdje.
Velika šteta što je bio budala tokom večeg dijela svoje karijere, nevjerovatno mi je da pored njegovog imena stoji samo 8 osvojenih GS-ova.
čemu se koji klinac raduješ? to je samoubistvo!BARNYCLE je napisao/la:Kao sto i rekoh, Roger ide u Istanbul ove godine!5 turnira na sljaci!
pa ako on nije zaradio ne znam ko jeste...Virtu4l je napisao/la:Nije to samoubistvo, sa finansijskog aspekta naravno.
Pisat ćemo i ovdje i tamo.UnSub je napisao/la:Ja cu ipak na bh tenis bolja amosfera tamo
ma ne volim ja gužvu... ja sam na SP u rukometu najviše pisao na Chat temi... ne volim kada dođu ljudi koji su juče čuli za damira i tenis...Unofficialpage je napisao/la:Pisat ćemo i ovdje i tamo.UnSub je napisao/la:Ja cu ipak na bh tenis bolja amosfera tamo
gdje si to vidio???BARNYCLE je napisao/la:Kao sto i rekoh, Roger ide u Istanbul ove godine!5 turnira na sljaci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.