Streaming sporta (PC i Android)

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Streaming sporta (PC i Android)

Post Postao/la JoseMourinho » 16 feb 2015, 22:28

Ovima sto steka, provjerite da vam torrent nije uključen ili nešto slično sto vam vuče download, al ove ne HD kanale bi onaj minimalni net od 5mbps trebao pokretat bez problema ;)

Anderson8
Kontakt:

Re: Streaming sporta (PC i Android)

Post Postao/la Anderson8 » 16 feb 2015, 22:48

Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
Glory Glory Man United!

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 16 feb 2015, 23:01

Anderson8 je napisao/la:Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
Danas trazio na kickasu allstar tekmu i im'o sam opciju da pogledam tamo bez skidanja (a to je zbog ovog sto sam skino ovaj aceplayer)

Žoze šta može vući download osim torenta?! :yawn:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 feb 2015, 04:59

Ma osim torrenta ne može nista povuc tako jako download, jedino neko skidanje preko browsera al to bi primijetio, možda jednostavno nema dovoljno ljudi da dijele, al opet bar meni rusi a i android app radi bez problema (u zadnje vrijeme sam i slabo koristio), al možda sam dva puta imo problem u zadnjih nekoliko mjeseci, u ostalim slučajevima je radilo beton ;)

Probajte kada vam tako zastopa da ga pokrenete direktno sa one gore liste kanala ili ovdje recite pa cu pokušat direktan link vam iskopat da vidimo da nije do toga, da testiramo ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 feb 2015, 11:43

Anderson8 je napisao/la:Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
Nogomet?

http://livefootballvideo.com/fullmatch

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 17 feb 2015, 21:11

Pokusavam gledati ligu prvaka preko ovog torrentTV ali jako mi steka :?
Ima li netko slicnih problema?

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 17 feb 2015, 21:41

[quote="jopaa7"]Pokusavam gledati ligu prvaka preko ovog torrentTV ali jako mi steka :?
Ima li netko slicnih problema?[/quote

Ja polusavam preko androida,steka do boga......

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 18 feb 2015, 20:21

Ma šteka svima ba, garantujem da se ne može pogledati bez štekanja.

Žoze ba imal' neki drugi striming za ove kanale neka druga stranica?!?

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 18 feb 2015, 23:26

Jesu li to ukinuli ona tri Sport Klub kanala ? :(
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 feb 2015, 23:28

Ja evo večeras odgledao drugo poluvrijeme Basel-Porto na Sky Sportu na androidu, slika ko mlijeko a nijednom zaštekalo nije.. Plus sam još gledao u kafiću gdje je još ljudi bilo "nakačeno" na Wi-Fi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 18 feb 2015, 23:32

Meni je takodjer ok i na androidu i na laptopu, tako da sto se tog tice nema nikakvih problema. Samo steta sto su uklonili ove SK kanale.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 feb 2015, 01:58

ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se

nezz kako neko moze gledat na onim obicnim linkovima tekmu znaci :crazy:

na torrent tv najbolji su mi ntv + fotball 1 2 i 3 HD sve lige prenose ,ligu pravaka ,evropa ligu ,ma sve
idu ko po loju a slike ekstra ;) ,najbolje od ovih kanala uz hd sports i sport 1 hd ,ovi ostali su losijeg kvaliteta ,sto se tice fudbalskih kanala
ovi pokusaji streaminga arena sportklubova uvijek ne uspije ,dosta stekaju ,nisu stabilni .ukinu ih uvijek poslije nekog vremena ,ko i sad et
dvije godine tako malo malo stave pa ukinu pa stave pa ukinu ,pogotovo sportklubove su ubacivali jedno 20 puta i ne budu koji dan skinu ih sa liste
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 20 feb 2015, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 feb 2015, 02:16

Maksuz je napisao/la:Ma šteka svima ba, garantujem da se ne može pogledati bez štekanja.

Žoze ba imal' neki drugi striming za ove kanale neka druga stranica?!?
ne steka svima ,trebas imat 5-6 mb/s downl i upload da nije previse mal da bi radilo ,pogotovo ovi ruski rade ekstra
poljski ,madjarski ,holandski ovi znaju stekat jer nema puno ljudi da dijeli kanale

ja imam 6 mb/s download ,upload 0,75 i radi bez problema
ak imas slicno nesto slobodno gledaj ntv + fotball hd tri kanala ,canal + espana ,hd sports ,eurosport hd ,sport 1 hd onda ove manjeg kvaliteta ruske ntv basket ,ntv sport ,ntv tenis... gledaj bez problema jer oni imaju puno ljudi sto ih gledaju i dijele te kanale ,lakse ti puni i nema trzanja uopste
bar meni ti rade ekstra ,cak bolje mi rade ovi gore hd kanali nabrojani nego neki losijeg kvaliteta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 11:58

barca_87 je napisao/la:ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se

na torrent tv najbolji su mi ntv + fotball 1 2 i 3 HD sve lige prenose ,ligu pravaka ,evropa ligu ,ma sve
idu ko po loju a slike ekstra ;) ,najbolje od ovih kanala uz hd sports i sport 1 hd ,ovi ostali su losijeg kvaliteta ,sto se tice fudbalskih kanala
ovi pokusaji streaminga arena sportklubova uvijek ne uspije ,dosta stekaju ,nisu stabilni .ukinu ih uvijek poslije nekog vremena ,ko i sad et
dvije godine tako malo malo stave pa ukinu pa stave pa ukinu ,pogotovo sportklubove su ubacivali jedno 20 puta i ne budu koji dan skinu ih sa liste
Sto se tice Arena i SK-ova, ovih par dana sto su bili ja sam ih redovno gledao (SK pogotovo) i odlicno su radili, slika super za nase strimove i nije uopste stekalo. I onda najednom ih samo ukinu ponovo, tako da mislim da ovo ukidanje strimova sport klubova nema veze sa kvalitetom strimova, ima tu neki drugi razlog zasto oni tako brzo nestanu.
1946

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 20 feb 2015, 12:07

Odlična tema. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 feb 2015, 12:41

BitiSrcemVezan je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se

Sto se tice Arena i SK-ova, ovih par dana sto su bili ja sam ih redovno gledao (SK pogotovo) i odlicno su radili, slika super za nase strimove i nije uopste stekalo. I onda najednom ih samo ukinu ponovo, tako da mislim da ovo ukidanje strimova sport klubova nema veze sa kvalitetom strimova, ima tu neki drugi razlog zasto oni tako brzo nestanu.
nezz meni arene su nesto stekale a npr ovi hd ruski sa istom kvalitetom lagano isli ko uvijek ,nezz nesto im ne godi pa ukinu ih ubrzo,mozda slabije naroda gleda to jer kod nas na balkanu vecina te neke debilne linkove trazi od kojih mi se povraca,kad im kazes ima ovo bolje ,ma kakvi komplikovano je to ,link najjednostavnije :D

mozda vide broj pregleda kanala i ne zadovolji ih i ukinu kanale

MES QUE UN CLUB !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 12:45

Vjeruj znam kako ti je, ja stavim link za tekmu ponekad po forumu, al rijetko ko to upali svi se drže flasha gdje je slika neuporedivo lošija :D

A arene imaju na androidu i rade, vjerovatno ce ih i tamo vratiti ;)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 feb 2015, 12:55

JoseMourinho je napisao/la:Vjeruj znam kako ti je, ja stavim link za tekmu ponekad po forumu, al rijetko ko to upali svi se drže flasha gdje je slika neuporedivo lošija :D

A arene imaju na androidu i rade, vjerovatno ce ih i tamo vratiti ;)
ma ja sam u zadnje 2-3 godine za sopcast i acestream milion puta na raznim temama stavljo objasnjenja kako sta
a opet slabo ko to proba i nesto mu zapne i nece odustane ,kaze ne valja ovo ,bolji linkovi :mrgreen:
meni prije su nesto torrentstream dok se zvalo a sad ace stream trzali linkovi ,sopcast radio ko podmazan a torrentstream nece bi bog i na kraju nekako prorade kad reinstaliram windows i promjenim antivirus. dok nisam skonto do cega je nisam se okanio :mrgreen:

prije link od 2000-3000 kb/s ma mislis nema dalje znaci ,slika ko mlijeko :urnebes: al vremenom polako sve bolje i bolje hd slike ,sad ekstra bas .

MES QUE UN CLUB !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 13:01

Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću :D

Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni :D), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 13:11

JoseMourinho je napisao/la:Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću :D

Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni :D), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport ;)
Ovo jeste super sve sto se fudbala tice, ali ko nema SK-ove a voli kosarku donji je. Euroligu se mozda i nadje neki strim preko browsera jer ga na torentu nema garant', ali ABA ligu ko prati a nema SK-ove ko ja donji je.
1946

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.