Streaming sporta (PC i Android)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Streaming sporta (PC i Android)
Ovima sto steka, provjerite da vam torrent nije uključen ili nešto slično sto vam vuče download, al ove ne HD kanale bi onaj minimalni net od 5mbps trebao pokretat bez problema 

Re: Streaming sporta (PC i Android)
Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
Glory Glory Man United!
Danas trazio na kickasu allstar tekmu i im'o sam opciju da pogledam tamo bez skidanja (a to je zbog ovog sto sam skino ovaj aceplayer)Anderson8 je napisao/la:Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
Žoze šta može vući download osim torenta?!

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma osim torrenta ne može nista povuc tako jako download, jedino neko skidanje preko browsera al to bi primijetio, možda jednostavno nema dovoljno ljudi da dijele, al opet bar meni rusi a i android app radi bez problema (u zadnje vrijeme sam i slabo koristio), al možda sam dva puta imo problem u zadnjih nekoliko mjeseci, u ostalim slučajevima je radilo beton 
Probajte kada vam tako zastopa da ga pokrenete direktno sa one gore liste kanala ili ovdje recite pa cu pokušat direktan link vam iskopat da vidimo da nije do toga, da testiramo

Probajte kada vam tako zastopa da ga pokrenete direktno sa one gore liste kanala ili ovdje recite pa cu pokušat direktan link vam iskopat da vidimo da nije do toga, da testiramo

Nogomet?Anderson8 je napisao/la:Mogu li negdje naknadno pogledati utakmicu bez da je moram downloadovati? Hvala
http://livefootballvideo.com/fullmatch
Pokusavam gledati ligu prvaka preko ovog torrentTV ali jako mi steka
Ima li netko slicnih problema?

Ima li netko slicnih problema?
[quote="jopaa7"]Pokusavam gledati ligu prvaka preko ovog torrentTV ali jako mi steka
Ima li netko slicnih problema?[/quote
Ja polusavam preko androida,steka do boga......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ima li netko slicnih problema?[/quote
Ja polusavam preko androida,steka do boga......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma šteka svima ba, garantujem da se ne može pogledati bez štekanja.
Žoze ba imal' neki drugi striming za ove kanale neka druga stranica?!?
Jesu li to ukinuli ona tri Sport Klub kanala ? 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ja evo večeras odgledao drugo poluvrijeme Basel-Porto na Sky Sportu na androidu, slika ko mlijeko a nijednom zaštekalo nije.. Plus sam još gledao u kafiću gdje je još ljudi bilo "nakačeno" na Wi-Fi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni je takodjer ok i na androidu i na laptopu, tako da sto se tog tice nema nikakvih problema. Samo steta sto su uklonili ove SK kanale.
ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se
nezz kako neko moze gledat na onim obicnim linkovima tekmu znaci
na torrent tv najbolji su mi ntv + fotball 1 2 i 3 HD sve lige prenose ,ligu pravaka ,evropa ligu ,ma sve
idu ko po loju a slike ekstra
,najbolje od ovih kanala uz hd sports i sport 1 hd ,ovi ostali su losijeg kvaliteta ,sto se tice fudbalskih kanala
ovi pokusaji streaminga arena sportklubova uvijek ne uspije ,dosta stekaju ,nisu stabilni .ukinu ih uvijek poslije nekog vremena ,ko i sad et
dvije godine tako malo malo stave pa ukinu pa stave pa ukinu ,pogotovo sportklubove su ubacivali jedno 20 puta i ne budu koji dan skinu ih sa liste
nezz kako neko moze gledat na onim obicnim linkovima tekmu znaci

na torrent tv najbolji su mi ntv + fotball 1 2 i 3 HD sve lige prenose ,ligu pravaka ,evropa ligu ,ma sve
idu ko po loju a slike ekstra

ovi pokusaji streaminga arena sportklubova uvijek ne uspije ,dosta stekaju ,nisu stabilni .ukinu ih uvijek poslije nekog vremena ,ko i sad et
dvije godine tako malo malo stave pa ukinu pa stave pa ukinu ,pogotovo sportklubove su ubacivali jedno 20 puta i ne budu koji dan skinu ih sa liste
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 20 feb 2015, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne steka svima ,trebas imat 5-6 mb/s downl i upload da nije previse mal da bi radilo ,pogotovo ovi ruski rade ekstraMaksuz je napisao/la:Ma šteka svima ba, garantujem da se ne može pogledati bez štekanja.
poljski ,madjarski ,holandski ovi znaju stekat jer nema puno ljudi da dijeli kanale
ja imam 6 mb/s download ,upload 0,75 i radi bez problema
ak imas slicno nesto slobodno gledaj ntv + fotball hd tri kanala ,canal + espana ,hd sports ,eurosport hd ,sport 1 hd onda ove manjeg kvaliteta ruske ntv basket ,ntv sport ,ntv tenis... gledaj bez problema jer oni imaju puno ljudi sto ih gledaju i dijele te kanale ,lakse ti puni i nema trzanja uopste
bar meni ti rade ekstra ,cak bolje mi rade ovi gore hd kanali nabrojani nego neki losijeg kvaliteta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sto se tice Arena i SK-ova, ovih par dana sto su bili ja sam ih redovno gledao (SK pogotovo) i odlicno su radili, slika super za nase strimove i nije uopste stekalo. I onda najednom ih samo ukinu ponovo, tako da mislim da ovo ukidanje strimova sport klubova nema veze sa kvalitetom strimova, ima tu neki drugi razlog zasto oni tako brzo nestanu.barca_87 je napisao/la:ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se
nezz kako neko moze gledat na onim obicnim linkovima tekmu znaci![]()
idu ko po loju a slike ekstra,najbolje od ovih kanala uz hd sports i sport 1 hd ,ovi ostali su losijeg kvaliteta ,sto se tice fudbalskih kanala
1946
nezz meni arene su nesto stekale a npr ovi hd ruski sa istom kvalitetom lagano isli ko uvijek ,nezz nesto im ne godi pa ukinu ih ubrzo,mozda slabije naroda gleda to jer kod nas na balkanu vecina te neke debilne linkove trazi od kojih mi se povraca,kad im kazes ima ovo bolje ,ma kakvi komplikovano je to ,link najjednostavnijeBitiSrcemVezan je napisao/la:Sto se tice Arena i SK-ova, ovih par dana sto su bili ja sam ih redovno gledao (SK pogotovo) i odlicno su radili, slika super za nase strimove i nije uopste stekalo. I onda najednom ih samo ukinu ponovo, tako da mislim da ovo ukidanje strimova sport klubova nema veze sa kvalitetom strimova, ima tu neki drugi razlog zasto oni tako brzo nestanu.barca_87 je napisao/la:ace stream je bog za streaming ,koliko puta sam ovo stavljo ,objasnjenja za ace ,za sopcast i opet neki kad pisu prije neke tekme "daj kakav link " od utakmice najezim se
nezz kako neko moze gledat na onim obicnim linkovima tekmu znaci![]()
idu ko po loju a slike ekstra,najbolje od ovih kanala uz hd sports i sport 1 hd ,ovi ostali su losijeg kvaliteta ,sto se tice fudbalskih kanala

mozda vide broj pregleda kanala i ne zadovolji ih i ukinu kanale
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Vjeruj znam kako ti je, ja stavim link za tekmu ponekad po forumu, al rijetko ko to upali svi se drže flasha gdje je slika neuporedivo lošija 
A arene imaju na androidu i rade, vjerovatno ce ih i tamo vratiti

ma ja sam u zadnje 2-3 godine za sopcast i acestream milion puta na raznim temama stavljo objasnjenja kako staJoseMourinho je napisao/la:Vjeruj znam kako ti je, ja stavim link za tekmu ponekad po forumu, al rijetko ko to upali svi se drže flasha gdje je slika neuporedivo lošija
a opet slabo ko to proba i nesto mu zapne i nece odustane ,kaze ne valja ovo ,bolji linkovi

meni prije su nesto torrentstream dok se zvalo a sad ace stream trzali linkovi ,sopcast radio ko podmazan a torrentstream nece bi bog i na kraju nekako prorade kad reinstaliram windows i promjenim antivirus. dok nisam skonto do cega je nisam se okanio

prije link od 2000-3000 kb/s ma mislis nema dalje znaci ,slika ko mlijeko

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću 
Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni
), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport 

Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ovo jeste super sve sto se fudbala tice, ali ko nema SK-ove a voli kosarku donji je. Euroligu se mozda i nadje neki strim preko browsera jer ga na torentu nema garant', ali ABA ligu ko prati a nema SK-ove ko ja donji je.JoseMourinho je napisao/la:Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću
Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.