Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajzea » 21 feb 2015, 23:40

Sheyi je napisao/la:Nek se zna ko okreće antenu, a ko viče dobra :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol: :rol: :rol:

Ne može se zabiti onakav gol a da nisi igračina. Bony postaje državni neprijatelj broj 1 :D
Samo nastavi Džeko majstore, sad ko nikad trpat i ne vadit !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 feb 2015, 00:00

Dzeko kad trci, i kad se izvlaci na krila ili izadje izvan 16, uvijek odigra odlicnu utakmicu, jer ima dobar pregled igre i zna razigrati suigrace, a isto tako zna probiti i po stranama i salje odlicne pasove. Kad god je tako igrao u Cityu bio je odlican, a i u reprezentaciji je upravo u takvim situacijama najbolji, narocito protiv jakih i tvrdih protivnika (igra po krilima i neka uloga ofanzivnije desetke). Svaki put kad se zavuce u 16 od njega ne vidimo nista u Cityu jer ne dobija lopte, u reprezentacije je malo drugacije jer vecina lopti ide na njega i to uspijeva protiv slabijih protivnika.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2015, 00:06

Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.

Bio bi vrh kad bi u utorak zabio Barci... :bih:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 22 feb 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 feb 2015, 00:07

Chinaglia je napisao/la:ukratko, ovo je sva mudrost kad je Edin u pitanju, imao je nekoliko ovakvih mečeva u Cityju, al' problem je što su takvi mečevi rjetkost, u većini mečeva ne trči, ne bori se, zbog toga i navuče bijes navijača na sebe! nama to ne smeta, al' budimo iskreni, da smo navijači Cityja, vjerovatno bi nam smetalo! ne mogu da ga skontam, kad igra ovako, fantastičan je, a kad je u formi, u top 5 golgetera na svijetu, bez sumnje! zbog toga i kažem: e moj Edine :roll:
to je to sva sustina

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 feb 2015, 00:10

Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.

Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 22 feb 2015, 00:21

cim je Dzeko odigrao svih 90 min. mislim da nece biti starter,jer izveo bi ga ranije da se ne umara...
to je onaj stari Dzeko,sta znaci konkurencija

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 22 feb 2015, 00:30

Pivopija je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.

Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.
Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 feb 2015, 00:47

Disi :P
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 feb 2015, 01:06

BosnaSTL je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.
Da, i gdje sam pogrijesio?
Znam ja dobro da je Dzeko tip igraca koji se najbolje snalazi u ekipama gdje je on glavni igrac, koji moze itekako da pogura ekipu prema naprijed.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 22 feb 2015, 01:10

Ne znam šta je ono što ga je pokrenulo, motivisalo večeras, ali šta god da je u pitanju, na njega je i više nego sjajno djelovalo. Pružio je fantastičnu partiju, bilo ga je na svim stranama, a tome je vjerovatno doprinijela i činjenica da u napadu nije igrao sam, pa je možda bio i rasterećeniji. Bony se, istina nije nešto pretjerano iskazao, ali ipak je to bio debi pa mislim i da je trema učinila svoje, međutim, protiv Barcelone očekujem Edina, ako ne od prve minute, onda kao zamjenu, s obzirom na ovo što je danas pokazao. Još jednom, sve čestitke na sjajnoj partiji danas, nakon mnogo vremena, bilo je uživanje pratiti meč Citya. :bih:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 22 feb 2015, 01:12

Dzeko :tokralju:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 22 feb 2015, 01:15

Bravo mladiću.Sjajna tekma.Odličan pritisak na igrača koji ima loptu pa onda iznuđen penal.Kod drugog gola dobro otvaranje u lijevo. Istina tražio je prvobitno mislim Aguera koji je utrčavao ali se lopta odbila do Nasrija.
A onda perfekcija u tri poteza : Silva sa loptom koja ima oči, štopanje grudima u kretnji i kupljenje s trave.
Sloboda 1919 imate kabinu pa probajte.
Hvala na pažnji i laku noć.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 feb 2015, 03:20

**** gol,asistenciju i izboren penal mene raduje njegova igra , podsjetio me na vrijeme kad mu niko lopte nije mogao uzeti.
Svaki duel je dobio , brat bratu poceo je da skace jedno 5-10 cm vise odnosno k'o nekad.

Od Bonyu ne vidim neku perspektivu , tehnicki za dvije klase ispod Edina, vidjet cemo sta ce vrijeme reci.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 22 feb 2015, 11:09

Samo mu je trebao odmor, ništa više, a sad nema stajanja! Go, Džeko! :bih:
#Salihović

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2015, 11:21

World class goal kapitena. Onako se probiti izmedju dva defenzivca, primanje lopte, pa lijevom. Svaka cast. :bih:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 feb 2015, 13:16

phily je napisao/la:

jesu oni dobar tandem, ali protiv Barce Pelegrni ce 100 % poceti sa jednim napadacem Aguerom jer nema damu da krene sa dva napadača.....
I takvo ponasanje ga je ukopalo 100 puta. Bude li opet bio bezmud Barca ce to kazniti. Zasto dirati nesto sto funkcionise odlicno. Koliko se samo napadaca izredalo poslijednjih godina u City-ju, ali uvijek je ostalo to da je najjaci tandem Agüero-Dzeko, i debil ce to vjerovatno i pokvariti.

Real redovno igra sa trojicom u napadu, dvojicom krilnim i jednim centralim , zato i jesu veliki. Bayern takodje, zato stalno i gledamo uvijek iste klubove koji su kandidati za osvajanje lige sampiona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 22 feb 2015, 13:58

Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno. ;)
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 feb 2015, 14:04

Hombre je napisao/la:Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno. ;)
Daj Bože. Barcina defanziva je loša, jako loše organizovana i to je odlična prilika za Edina. Ja ipak mislim da neće startat' u prvih 11, a njegov ulazak vjerovatno zavisi od razvoja događaja na terenu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rios

Post Postao/la Rios » 22 feb 2015, 15:13

Ne stigoh jucer pa da sad cestitam kapitenu na odlicnoj partiji :clap: Idemo dalje Edine :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.