Sheyi je napisao/la:Nek se zna ko okreće antenu, a ko viče dobra![]()
Ne može se zabiti onakav gol a da nisi igračina. Bony postaje državni neprijatelj broj 1
Samo nastavi Džeko majstore, sad ko nikad trpat i ne vadit !
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sheyi je napisao/la:Nek se zna ko okreće antenu, a ko viče dobra![]()
to je to sva sustinaChinaglia je napisao/la:ukratko, ovo je sva mudrost kad je Edin u pitanju, imao je nekoliko ovakvih mečeva u Cityju, al' problem je što su takvi mečevi rjetkost, u većini mečeva ne trči, ne bori se, zbog toga i navuče bijes navijača na sebe! nama to ne smeta, al' budimo iskreni, da smo navijači Cityja, vjerovatno bi nam smetalo! ne mogu da ga skontam, kad igra ovako, fantastičan je, a kad je u formi, u top 5 golgetera na svijetu, bez sumnje! zbog toga i kažem: e moj Edine![]()
Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
Bio bi vrh kad bi u utorak zabio Barci...
Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.Pivopija je napisao/la:Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
Da, i gdje sam pogrijesio?BosnaSTL je napisao/la:Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.Pivopija je napisao/la:Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
I takvo ponasanje ga je ukopalo 100 puta. Bude li opet bio bezmud Barca ce to kazniti. Zasto dirati nesto sto funkcionise odlicno. Koliko se samo napadaca izredalo poslijednjih godina u City-ju, ali uvijek je ostalo to da je najjaci tandem Agüero-Dzeko, i debil ce to vjerovatno i pokvariti.phily je napisao/la:
jesu oni dobar tandem, ali protiv Barce Pelegrni ce 100 % poceti sa jednim napadacem Aguerom jer nema damu da krene sa dva napadača.....
Daj Bože. Barcina defanziva je loša, jako loše organizovana i to je odlična prilika za Edina. Ja ipak mislim da neće startat' u prvih 11, a njegov ulazak vjerovatno zavisi od razvoja događaja na terenu.Hombre je napisao/la:Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 18 gostiju.