Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma nema šanse da toliko propusti. Ne vjerujem da će ijednu propustit
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma znas ti kako je kod nas.. Jedna tekma se pretvori u mjesec dana 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kokele udario u drvo i slomio nos.
Pitanje je odakle drvo na terenu?
Inace, ovo famozno trece mjesto nije snaga Arsenala nego slabost ostalih. Arsenal je jadan, prejadan, ali su ostali isto tako katastrofa. Samo Chelsea lici na tim, svi drugi povremeno bljesnu ali su pretezno losi.
Cuj, Arsenal uhvatio formu? A od 10 pobjeda, sigurno 8 ih se jedva dobilo.
Inace, ovo famozno trece mjesto nije snaga Arsenala nego slabost ostalih. Arsenal je jadan, prejadan, ali su ostali isto tako katastrofa. Samo Chelsea lici na tim, svi drugi povremeno bljesnu ali su pretezno losi.
Evo dobre vjesti za AA23: Žiru neće igrati protiv QPR-a zbog 5 žutih
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
da je arsenal jadan vodio bi bitke sa evertonom za pozicije na tabeli, everton je jadan ove sezone, i puna tema nekog preseravanja ne valja ovo, ne valja ono, pomislio bi insan da vodimo bitke za opstanak, a ne za lp, pobjeda je pobjeda trebala bi biti slatka ma kakva god bila, al ocito neko vise mrzi arsenal, neg sto ga voli, i ovo stanje na tabeli dokazuje da nismo nekakvi jadovi, panjevi, vec dobra ekipa, koja uz dobrog trenera i jedno-dva pojacanja bi mogla dosta toga ostvariti
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Neka slavi momak.anell je napisao/la:Evo dobre vjesti za AA23: Žiru neće igrati protiv QPR-a zbog 5 žutih
Pali smo na drugo mjesto. Moramo se uozbiljiti sada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Re: $: Arsenal
Slabi oni slabi mi tako da opet dodje na isto...SamoZeljo je napisao/la:Kokele udario u drvo i slomio nos.Pitanje je odakle drvo na terenu?
![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
U zadnjih 15 utakmica smo prvi po formi.SamoZeljo je napisao/la:Kokele udario u drvo i slomio nos.Pitanje je odakle drvo na terenu?
![]()
Podsjećam da je 15 utakmica 56% sezone
Dakle forma je uhvaćena
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zato ce Alexis da izdominira cim ovog ne bude
- Schneiderlin
- Kontakt:
panja na kraju sezonu uvaljati psg-u i dodat 30 milki,oni nama nek daju cavanija 
e jeste se natovarili Žironji na kosti
- Ozymandias
- Kontakt:
PSG jedva ceka da ga uzmeSchneiderlin je napisao/la:panja na kraju sezonu uvaljati psg-u i dodat 30 milki,oni nama nek daju cavanija
Cavani opet bez gola za PSG. Ne znam sta ce nam.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
E vidis drug tu je problem. Yebena bitka za LP iz godine u godinu.Harun93 je napisao/la:puna tema nekog preseravanja ne valja ovo, ne valja ono, pomislio bi insan da vodimo bitke za opstanak, a ne za lp
Ma ja ba, pojedinci su pglu sto zele ponekad nest vise od toga. Ne do Bog da se nekad zavrsi mozda 1. ili da se prodje neko kolo u LP. Pojedinci su "bolestni" sto ne zele gledati pola covjek pola promasaj zvanog Giroud u napadu.
Nismo mi bolesTni nego nam se ne piše jedno te isto po 1000 puta. I ja bi volio gledati nekog boljeg u napadu vjerujem da bi to svi voljeli (osim AGB
njemu je Giroud sigurno neka rodbina) ali neće njega Wenger izabaciti iz prve samo zato što sam ja napiso 100 istih postova o Giroudu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pojedinci su bolesni zato sto slave poraze, pisu trpaj Arsenal(i da je Bogdom napisano Arsenal). Kao da nama nije do titule, eto mi svi uzivamo u toj LP, samo mi ne pada na pamet da tako vrijedjam igrace kluba za koji navijam. I na kraju koji smo faktor da nesto zelimo? Eto ja necu gledat tog igraca, ne zelim, ma ko me pita, ne placam ja kartu, a ako ne smeta tom sto placa sto ce meni.
Celik!3,2,2.
Arsenal je unazad 20ak godina bio drugi najtrofejniji klub u Engleskoj. Sada je treci najtrofejniji klub u Engleskoj a kako sada stvari stoje, za par decenija ce biti cetvrti ili peti najtrofejniji klub u Engleskoj.
Vidi, Mourinho prosle godine nije osvojio titulu, nije bas ni bio blizu ali se moglo naslutiti da ce godinu kasnije biti mnogo bolji. Covjek je doveo "ciljana pojacanja" i poslozio kockice. Ima za razliku od Wengera milion nekakvih taktika i nikad mu ne znas kako ce igrati. Zna igrati i na rezultat i ofanzivno i defanzivno...
Za razliku od njega, Wenger tapka u mjestu i ja ne naslucujem da ce ovaj Arsenal sjledece godine biti u stanju da osvoji titulu.
Ili ipak neko od poziivaca misli da ce Arsenal bljesnuti i sljedece sezone udariti na sve frontove?
Vidi, Mourinho prosle godine nije osvojio titulu, nije bas ni bio blizu ali se moglo naslutiti da ce godinu kasnije biti mnogo bolji. Covjek je doveo "ciljana pojacanja" i poslozio kockice. Ima za razliku od Wengera milion nekakvih taktika i nikad mu ne znas kako ce igrati. Zna igrati i na rezultat i ofanzivno i defanzivno...
Za razliku od njega, Wenger tapka u mjestu i ja ne naslucujem da ce ovaj Arsenal sjledece godine biti u stanju da osvoji titulu.
Ili ipak neko od poziivaca misli da ce Arsenal bljesnuti i sljedece sezone udariti na sve frontove?
-
BigBigBang
- Kontakt:
MOurinho ako ove godine osvoji titulu a 95% hoce, u drugom mandatu u Chelsea imace vise (jace) trofeja nego Wenger zadnjih 11. godina...dakle samo racunajuci ove dvije godine u Chelseu
I onda spodobu nije stid da se hvali i prodaje ublehe kako je najteze u njegovom poslu ostati konstantan ej on jos sebe uspjesnim smatra...
Sto se tice nase moguce pozicije na kraju sezone, kakva je ubleha Pelegrini oni samo na individualnu kvalitetu ce da uzmu drugo mjesto mada me ne bi zacudilo da nas prosere pa da i njih skinemo jos ce ispasti da smo drugi najjaci
Ali realno ta pozicija nasa je vise pokazatelj da top ekipe u Engleskoj odavno nisu bile slabije, realno jedini Chelsea moze da se nosi sa najjacim evropskim ekipama Arsenal i City a da ne pricam o Liverpoolu, Unitedu i Totenhemu nemaju sta da traze tu...
Sto se tice nase moguce pozicije na kraju sezone, kakva je ubleha Pelegrini oni samo na individualnu kvalitetu ce da uzmu drugo mjesto mada me ne bi zacudilo da nas prosere pa da i njih skinemo jos ce ispasti da smo drugi najjaci
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Consigliere
- Kontakt:
Znate li za ovo?
After a successful loan stint, Giroud returned to Grenoble with hopes of receiving some significant playing time as the club was now playing in Ligue 1. However, club manager Mehmed Baždarević, who was hired while Giroud was on his loan stint at Istres, deemed the player surplus to requirements and, subsequently, listed him for transfer. According to reports, Baždarević had declared that Giroud "did not have the level to play among the elite"
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nije ni wenga mislio za yayu, zlatana itd.
Iako Meša nije bio daleko od istine
Iako Meša nije bio daleko od istine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.