Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 02 mar 2015, 00:46

Profesor je napisao/la:nije ni wenga mislio za yayu, zlatana itd.
Iako Meša nije bio daleko od istine
A doveo je jednog Henrya, Vieru, Fabregasa....
Pld W D L
38 26 12 0

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 mar 2015, 00:48

ne umanjujem vrijednost wengera, samo kazem da se desi "lapsus" cak i vecem strucnjaku od Mehmeda

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 mar 2015, 00:58

Imao je Wenger dosta tih promašaja yebi ga ko nije, ali je čovjek znao i ubosti
Pld W D L
38 26 12 0

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 02 mar 2015, 01:26

ja sam jos misljenja da ova ekipa moze mnogo vise pruziti i u epl i u lp, krivica je do trenera jer ne izvlaci maximum od igraca, i sprovodi neke pogubne taktike
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 mar 2015, 01:46

Ne dijelim to mišljenje. . .
Zadnji vezni,napadač,štoper i lijevi bek su prijeko potrebni ovoj ekipi

Dok se to ne riješi (barem 3 od 4),ostat ćemo ćemo žestoko uprosječeni
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 mar 2015, 02:07

Greivis je napisao/la:Cavani opet bez gola za PSG. Ne znam sta ce nam.

slika

:salut:
gledaj glave i frizure, ko Varupa 2007. na bajramskom turniru za Vrbanjusu.. :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2015, 02:50

Treba nama pristup drugaciji,eno United se razbacuje parama u svakom prelaznom roku rekao bi covjek da je Ferguson iza sebe ostavio niželigaša a ne prvaka pa opet se traže,još uvjek i sa Van Galom na "vi",liga prvaka i ove godine upitna,tri world class napadaca(barem na papiru),otpjevani Di Maria,famozni herera,Rojo,Shaw,Felaini kojeg su mnogi željeli ovdje u Arsenalu i još kolko hočeš..Nije lako biti Ferguson a do nekog novog takvog...

Dati LVG-u još jednu šansu i uz nju bar još 100 mil.funti,ako izvisi najurit ga i opet od pocetka.

Wenger nije najbolji trener kojeg možeš imati ali je "sigurna" opcija za "gazde" ali i sam klub,ako uzmeš u obzir da je 18 godina u klubu i da o njegovom ostanku u klubu u manjoj mjeri odlucuju vlasnici kluba nego on sam onda fakat ne vidim smisao da se ovdje mjesecima vodi rasprava o njegovom odlasku..

Razumijem da bi neki željeli promjenu,s Wengerom je fakat sve nekako letargicno,uvjek iste price za nedefinisanim završetkom,nit smrdi,nit miriše,tako blizu a opet još više daleko..Ovaj klub ima ogromnu dozu Wengerovog ludila u sebi,jbg,ja sam zbog istog ovaj klub i zavolio,težak ce biti rastanak al ima još do toga,još je zelen Henry.. :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 mar 2015, 03:41

Sve to stoji ali brate mili, dosadno ovako. Klub koji niti ide naprijed niti nazad. Znas na pocetku sezone koje mjesto Arsenal osvaja, trece ili cetvrto. Znas i za Ligu Prvaka da ce Arsenal, iako iz prvog sesira, zavrsiti na drugom mjestu u grupi i da ce onda naletiti na nekog od koga ce dobiti po guzici.

Arsenal je postao cista ekonomija, sporta kao i da nema. Znam ja da vlasnicima ovakav Wengerov ekonomski Arsenal odgovara i da nece da rizikuju pa ga zato i drze. Mozda bi ih donekle i shvatio ali kako ih onda nije sramota traziti od navijaca koji su tu zbog sporta a ne novcanika vlasnika Arsenala tolike pare za ovaj cirkus?
Normalni navijaci bi davno bojkotovali ovu predstavu, haman pa pozorisnu, ali ovi to ne znaju, pola stadiona su klasicni bogati engleski debili koji i ne zele navijati kako to i prilici navijacima.

I sta mislis kako bi bilo na ovoj temi da nije diskusija o Wengeru? Giroudu?
Bilo bi dosadno jer nema nikakvog zara u ovom Arsenalu, pa ga ne bi bilo ni na forumu. I ono malo zivosti i zara koji su unijeli Ozil i Alexis kad su tek dosli, mrski uhljup je uspio da ugusi i pretvori u monotoniju!
Gledao sam danas Liverpool : City, ljudi igraju pet puta bolje i ljepse nego Arsenal. Gledao poslije Arsenala Chelsea : Tottenham i vidio koliko jedan trener moze da utice na svoj tima. Mourinho skace, prica, vodi svoj tim konstantno, mislim da on i kad spava razmislja sta ce i kako reci kojem igracu, sta medijima, a sve u cilju da izvuce sto vise iz ekipe. Zna se i nasaliti, zezati, zna vala i proslaviti ali zna biti i ljut, kritikovati i napadati sve!

Ja sam zaista bio ozbiljan kad sam Arsenal nazvao d.o.o. Arsenal. Mozda su neki tada mislili da hejtam ali ovom Arsenalu treba zabraniti da nosi ime FC, moze se samo zvati EC (E kao ekonomski).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 mar 2015, 12:23

Ma ocigledno je sta god neki pricali Arsenal je najplasticniji klub u Engleskoj, pocevsi prvo od navijaca sa Emiratesa koji placaju ubjedljivo najskuplje ulaznice ne u svijetu fudbala nego sporta opcenito, dolazimo do zakljucka da je uglavnom rijec o guzonjama koji nemaju pojma o fudbalu, do trenera ublehasa kojem je svaka sezona ista pa i vlasnika kojima je taj isti odlican cim nema ni minimalnog pritiska...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 mar 2015, 12:59

Skauting sluzba je daleko vise odradila po pitanju tih talenata nego sam Wenger, ali to je prica za sebe.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 mar 2015, 13:11

Istina, nasi skauti su svakog boljeg igraca prvi nalazili to sto Wenger nije vjerovao da ti igraci vrijede novac koji je za njih trazen je njegov problem i greska...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 mar 2015, 13:23

Danas je tacno 13 godina... 02-mart-2002 (kao da nije tako davno bilo)

[youtube][/youtube]

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 mar 2015, 14:21

He[Giroud] can really turn the game on its head with a goal from a set-piece or out of nothing and that’s what he did.-Oxlade Chamberlain
:mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 02 mar 2015, 14:48

koliki uticaj na jednu ekipu ima trener najbolji pokazatelj je doktor nad doktorima fergi, sa jednom ekipom osvoji epl, a moyes sa skoro pa istom zavrsi na osmom mjestu, a on je rijetko kad kupovo zvijezde bar ovih godina od kad pratim epl, a da je i na njih trosio pare ko sto sad radi lvg pokorio bi svijet sa svojim znanjen i mudroscu, da je nama jedab fergi gdje bi nam kraj bio
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 mar 2015, 16:40

SamoZeljo je napisao/la:Danas je tacno 13 godina... 02-mart-2002 (kao da nije tako davno bilo)

[youtube][/youtube]
Najelegantniji igrač u povijesti kluba
Za mene i najbolji (svaka čast Henry-u,ali ovo je bio umjetnik)
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 mar 2015, 17:02

Gubio se u velikim utakmicama :kafa:

Cazorla namiješta rukave (a izgubio loptu) Ozil pognuo glavu, Giroud govori Cazorli da trči, a Rosicky :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2015, 17:19

Ne moze ispred Henrya.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2015, 17:28

Mocart i Sexator imaju pravi pristup utakmici,kamo sreće da svi sa istom energijom i voljom igraju ovu igru..

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 mar 2015, 18:00

chily-rz je napisao/la:Mocart i Sexator imaju pravi pristup utakmici,kamo sreće da svi sa istom energijom i voljom igraju ovu igru..
Najveci problem ovog danasnjeg Arsenala. Treba neko da im je.be mame svake minute na terenu. Ne mogu da vjerujem kako se samo hladno zgledaju na ovom videu gore. Ovo je tuzno, upravo zbog ovakvog ponasanja nakon gubitka posjeda ljudi uniste Arsenal kontrama.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 02 mar 2015, 18:26

BigBigBang je napisao/la:Ma ocigledno je sta god neki pricali Arsenal je najplasticniji klub u Engleskoj, pocevsi prvo od navijaca sa Emiratesa koji placaju ubjedljivo najskuplje ulaznice
O čemu ti pričaš? Pa ljudi skoro uvijek napune onoliki stadion, prolaze godinama kroz ista razočarenja, ali opet dolaze na Emirates. Valjalo bi da više navijaju na utakmicama i motivišu igrače, ali takav narod,s obzirom da smo mislim na trećem mjestu po bučnosti među navijačima. Uz to, sigurno bi se oni pobunili protiv Wengera, ali ne dopuštaju im unijeti transparente.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.