Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 22:27

Ma nema šanse da toliko propusti. Ne vjerujem da će ijednu propustit
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2015, 22:40

Ma znas ti kako je kod nas.. Jedna tekma se pretvori u mjesec dana :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 mar 2015, 22:50

Kokele udario u drvo i slomio nos. :mrgreen: Pitanje je odakle drvo na terenu? :shock:

Inace, ovo famozno trece mjesto nije snaga Arsenala nego slabost ostalih. Arsenal je jadan, prejadan, ali su ostali isto tako katastrofa. Samo Chelsea lici na tim, svi drugi povremeno bljesnu ali su pretezno losi.
Cuj, Arsenal uhvatio formu? A od 10 pobjeda, sigurno 8 ih se jedva dobilo. :crazy:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 mar 2015, 23:05

Evo dobre vjesti za AA23: Žiru neće igrati protiv QPR-a zbog 5 žutih
Pld W D L
38 26 12 0

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 01 mar 2015, 23:06

da je arsenal jadan vodio bi bitke sa evertonom za pozicije na tabeli, everton je jadan ove sezone, i puna tema nekog preseravanja ne valja ovo, ne valja ono, pomislio bi insan da vodimo bitke za opstanak, a ne za lp, pobjeda je pobjeda trebala bi biti slatka ma kakva god bila, al ocito neko vise mrzi arsenal, neg sto ga voli, i ovo stanje na tabeli dokazuje da nismo nekakvi jadovi, panjevi, vec dobra ekipa, koja uz dobrog trenera i jedno-dva pojacanja bi mogla dosta toga ostvariti
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 23:08

anell je napisao/la:Evo dobre vjesti za AA23: Žiru neće igrati protiv QPR-a zbog 5 žutih
Neka slavi momak.

Pali smo na drugo mjesto. Moramo se uozbiljiti sada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 01 mar 2015, 23:09

SamoZeljo je napisao/la:Kokele udario u drvo i slomio nos. :mrgreen: Pitanje je odakle drvo na terenu? :shock:

Inace, ovo famozno trece mjesto nije snaga Arsenala nego slabost ostalih. Arsenal je jadan, prejadan, ali su ostali isto tako katastrofa. Samo Chelsea lici na tim, svi drugi povremeno bljesnu ali su pretezno losi.
Cuj, Arsenal uhvatio formu? A od 10 pobjeda, sigurno 8 ih se jedva dobilo. :crazy:
Slabi oni slabi mi tako da opet dodje na isto...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 23:11

SamoZeljo je napisao/la:Kokele udario u drvo i slomio nos. :mrgreen: Pitanje je odakle drvo na terenu? :shock:

U zadnjih 15 utakmica smo prvi po formi.
Podsjećam da je 15 utakmica 56% sezone :kafa: .

Dakle forma je uhvaćena :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 mar 2015, 23:17

Zato ce Alexis da izdominira cim ovog ne bude

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 01 mar 2015, 23:18

panja na kraju sezonu uvaljati psg-u i dodat 30 milki,oni nama nek daju cavanija :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 mar 2015, 23:26

:rol: :rol: najluđa tema foruma

e jeste se natovarili Žironji na kosti :D ... te panj, te klada, drvo, bukovina, hrastovina :urnebes: ....frajeru se štuca svaki dan od vas :mrgreen:

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 01 mar 2015, 23:27

Schneiderlin je napisao/la:panja na kraju sezonu uvaljati psg-u i dodat 30 milki,oni nama nek daju cavanija :kafa:
PSG jedva ceka da ga uzme

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 23:28

Cavani opet bez gola za PSG. Ne znam sta ce nam.

slika

:salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 mar 2015, 23:50

Harun93 je napisao/la:puna tema nekog preseravanja ne valja ovo, ne valja ono, pomislio bi insan da vodimo bitke za opstanak, a ne za lp
E vidis drug tu je problem. Yebena bitka za LP iz godine u godinu. :clap:
Ma ja ba, pojedinci su pglu sto zele ponekad nest vise od toga. Ne do Bog da se nekad zavrsi mozda 1. ili da se prodje neko kolo u LP. Pojedinci su "bolestni" sto ne zele gledati pola covjek pola promasaj zvanog Giroud u napadu.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 mar 2015, 00:00

Nismo mi bolesTni nego nam se ne piše jedno te isto po 1000 puta. I ja bi volio gledati nekog boljeg u napadu vjerujem da bi to svi voljeli (osim AGB :mrgreen: njemu je Giroud sigurno neka rodbina) ali neće njega Wenger izabaciti iz prve samo zato što sam ja napiso 100 istih postova o Giroudu.
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2015, 00:00

Pojedinci su bolesni zato sto slave poraze, pisu trpaj Arsenal(i da je Bogdom napisano Arsenal). Kao da nama nije do titule, eto mi svi uzivamo u toj LP, samo mi ne pada na pamet da tako vrijedjam igrace kluba za koji navijam. I na kraju koji smo faktor da nesto zelimo? Eto ja necu gledat tog igraca, ne zelim, ma ko me pita, ne placam ja kartu, a ako ne smeta tom sto placa sto ce meni.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 mar 2015, 00:07

Arsenal je unazad 20ak godina bio drugi najtrofejniji klub u Engleskoj. Sada je treci najtrofejniji klub u Engleskoj a kako sada stvari stoje, za par decenija ce biti cetvrti ili peti najtrofejniji klub u Engleskoj.

Vidi, Mourinho prosle godine nije osvojio titulu, nije bas ni bio blizu ali se moglo naslutiti da ce godinu kasnije biti mnogo bolji. Covjek je doveo "ciljana pojacanja" i poslozio kockice. Ima za razliku od Wengera milion nekakvih taktika i nikad mu ne znas kako ce igrati. Zna igrati i na rezultat i ofanzivno i defanzivno...
Za razliku od njega, Wenger tapka u mjestu i ja ne naslucujem da ce ovaj Arsenal sjledece godine biti u stanju da osvoji titulu.
Ili ipak neko od poziivaca misli da ce Arsenal bljesnuti i sljedece sezone udariti na sve frontove? :shock:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 mar 2015, 00:25

MOurinho ako ove godine osvoji titulu a 95% hoce, u drugom mandatu u Chelsea imace vise (jace) trofeja nego Wenger zadnjih 11. godina...dakle samo racunajuci ove dvije godine u Chelseu :urnebes: I onda spodobu nije stid da se hvali i prodaje ublehe kako je najteze u njegovom poslu ostati konstantan ej on jos sebe uspjesnim smatra...

Sto se tice nase moguce pozicije na kraju sezone, kakva je ubleha Pelegrini oni samo na individualnu kvalitetu ce da uzmu drugo mjesto mada me ne bi zacudilo da nas prosere pa da i njih skinemo jos ce ispasti da smo drugi najjaci :lol: Ali realno ta pozicija nasa je vise pokazatelj da top ekipe u Engleskoj odavno nisu bile slabije, realno jedini Chelsea moze da se nosi sa najjacim evropskim ekipama Arsenal i City a da ne pricam o Liverpoolu, Unitedu i Totenhemu nemaju sta da traze tu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2015, 00:38

Znate li za ovo? :rol: :tokralju:
After a successful loan stint, Giroud returned to Grenoble with hopes of receiving some significant playing time as the club was now playing in Ligue 1. However, club manager Mehmed Baždarević, who was hired while Giroud was on his loan stint at Istres, deemed the player surplus to requirements and, subsequently, listed him for transfer. According to reports, Baždarević had declared that Giroud "did not have the level to play among the elite"
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 mar 2015, 00:44

nije ni wenga mislio za yayu, zlatana itd.
Iako Meša nije bio daleko od istine

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.