FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja mislim da je direkt iz Sirije... Nije mu lako kod nasbulbasor je napisao/la:Jel Kallasi direktno dosao iz Sirije ili iz neke druge zemlje? Mogu misliti kako mu je bilo suociti se s balkanskom zimom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pored Handžića i Burović potpisao profesionalni ugovor.
Nove nade kucaju na vrata prvog tima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hilmo je napisao/la:Pored Handžića i Burović potpisao profesionalni ugovor.
Potpisali su i Heric i Kadusic.
Negdje sam procitao, da je Kallasi trebao biti novi igrac Crvene Zvezde, ali je došlo do neki komplikacija. Srecom Ibraka je brzo reagovo, a u to vrijeme smo trazili desnog beka.Zagor je napisao/la:ja mislim da je direkt iz Sirije... Nije mu lako kod nasbulbasor je napisao/la:Jel Kallasi direktno dosao iz Sirije ili iz neke druge zemlje? Mogu misliti kako mu je bilo suociti se s balkanskom zimom.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' Zvezda ga je trazila i jos jedan njemacki bundesligasbulbasor je napisao/la:Jel Kallasi direktno dosao iz Sirije ili iz neke druge zemlje? Mogu misliti kako mu je bilo suociti se s balkanskom zimom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci ti ne bi imao nista protiv da mi pravimo igraca reprezentaciji SrbijeEvander je napisao/la:Meni ne bi bilo krivo niti sekunde.amypitar je napisao/la:Pa ovim mahalskim pricama za Miholjevica se zgrijao,trener selekcije U 21 Srbije.Ako ovi naši iz saveza nešto ne poduzmu,decko ce otici da igra kod komšija.
Hem bi jos jednom uvidjeli kakve lopove i nesposobnjakovice imamo u savezu, hem bi ga mogli bolje prodati kao U21 reprezentativca Srbije.
Onako nemamo kako treba stopera za buducnost, onako nam redovno uzimaju ove mlade igrace koji su iz BiH, jos treba dan nam uzimaju igrace iz Sarajeva, svaki igrac Sarajeva bio clan prvog tima ili akademije moze igrati samo za BiH, naravno govorim o onima koji imaju pravo nastupa i koji su iz BiH, pa makar se za njegove usluge zanimala i Njemacka, i jedna od obaveza FK Sarajevo je da proizvodi igrace koji ce igrati za BiH...
A poseban je osjecaj vidjeti nekog naseg igraca u reprezentaciji...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu si ali sta uraditi kada nas savez nije zainteresovan? tj. selektor u21 ili ko god vec bira
Ako gledamo da nam najviše škripi na tim bočnim pozicijama,partijom iz Gradačca,Kallasi bi nam mogao biti ekstra riješenje za tu desnu stranu.Malo me brine nesigurnost na toj stoperskoj poziciji Tatko,Miholjević.Ali stim da im je to prva zvanicna utakmica, i loš teren im mogu biti opravdanje za neke greške u odbrani.
Koliko god vi pričali,ako je istina da je Srbija zainteresovana za njega,i ako momak stvarno bude napredovao u godinama koje slijede,zna se koga ce odabrat! Ne pita se tu ni Sarajevo ni navijači! Ljudi vi morate shvatiti da Srbi i Hrvati u većini slučajeva ne doživljavaju nešto specijalno BIH,pa čak ni oni koji igraju za nju... Jednostavno njima treba odskočna daska,i ako već ne mogu igrati za susjede,igrat ce za nas... Malo je onih kojima je BIH na prvom mjestu,kad su u pitanju Srbi i Hrvati! Samo je sreća što u fudbalu nema onih debilinih pravila ko u rukometu,mozes igrati za 5 država 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Mi treba da pravimo reprezentativca, a sad da li BiH ili Srbije,Hrvatske,Crne Gore to nije posao Fk Sarajevo, imaju ljudi u savezu koji primaju platu za to valjda da takve talente dovedu u reprezentaciju i sprijece ih da idu u neku drugu zemlju, a ako oni nisu sposobni a komsije jesu onda sta mi tu mozemo, za Fk Sarajevo je bitno da imaju sto vise igraca u reprezentacijama
Pyro is not a crime !
a tu smo znači?YNWA je napisao/la:
Znaci ti ne bi imao nista protiv da mi pravimo igraca reprezentaciji Srbije![]()
Onako nemamo kako treba stopera za buducnost, onako nam redovno uzimaju ove mlade igrace koji su iz BiH, jos treba dan nam uzimaju igrace iz Sarajeva, svaki igrac Sarajeva bio clan prvog tima ili akademije moze igrati samo za BiH, naravno govorim o onima koji imaju pravo nastupa i koji su iz BiH, pa makar se za njegove usluge zanimala i Njemacka, i jedna od obaveza FK Sarajevo je da proizvodi igrace koji ce igrati za BiH...
A poseban je osjecaj vidjeti nekog naseg igraca u reprezentaciji...
kad sarajevo treba nazivati četničkim klubom, kada Sarajevu a poslati fakturu od 300 000 maraka iz MuPa onda to tako treba da bude, a kada za naseg igraca je zainteresovana Srbija e onda je tu problem jer molim te, SARAJEVO JE OBAVEZNO?
Sta je obavezno i po kojem dokumentu?
Je li nama drzava ikad ista pomogla? NIJE
Je li nam odmagala? JESte
Je li nas savez do sada SVAKOM odlukom opalio po nosu? JESTE
od gavarica, banja luke, derbija, lištice, gdje god i kad god dobili smo po nosu... i sada imamo OBAVEZU
Selektor u21 zove cimirota i stavlja ga na beka,, pa skaut jedne ekipe iz BL kaze da je pratio ovog momka i u U21 ali da je bio dosta loš igrac i da nije obracao paznju na njega... jel treba opet da se nadamo da selektor nema nekog svog u repki pa da ce nase igrace bacati po bekovima?
E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...
Ne moramo mi nista, ali hocemo, jer smo gospodski klub, koji je nakon poplava,kako preko kluba, tako i preko Vincenta Tana uplatio i dodjelio ogromna sredstva ugrozenima, preko skola za djecu sa posebnim potrebama pa na dalje.. nedavno onim porodicama rudara... pravi se akademija od BRUKU para, preko 10 mil. gdje ce djeca iz CIJELE bosne i regiona imati najbolje moguce uslvoe za treniranje i razvijanje... ne moramo ALI HOĆEMO!
Pa upravo zbog toga i govorim da svaki igrac FK Sarajevo mora igrati samo za BiH, jos samo treba da ovi nasi idu igrati za komsije...rishaaa je napisao/la:Koliko god vi pričali,ako je istina da je Srbija zainteresovana za njega,i ako momak stvarno bude napredovao u godinama koje slijede,zna se koga ce odabrat! Ne pita se tu ni Sarajevo ni navijači! Ljudi vi morate shvatiti da Srbi i Hrvati u većini slučajeva ne doživljavaju nešto specijalno BIH,pa čak ni oni koji igraju za nju... Jednostavno njima treba odskočna daska,i ako već ne mogu igrati za susjede,igrat ce za nas... Malo je onih kojima je BIH na prvom mjestu,kad su u pitanju Srbi i Hrvati! Samo je sreća što u fudbalu nema onih debilinih pravila ko u rukometu,mozes igrati za 5 država
Mihojevic je starter u ekipi o kojoj se navise pise i koja se najvise prati u ligi, i nema selektora koji nece poslati poziv njemu, a i ako su nasi mogli srediti da onaj Muharemovic dobije poziv, onda mogu za svakogaMortemHz je napisao/la:Upravu si ali sta uraditi kada nas savez nije zainteresovan? tj. selektor u21 ili ko god vec bira
Sarajevo i Liverpool
Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
rishaaa je napisao/la:Koliko god vi pričali,ako je istina da je Srbija zainteresovana za njega,i ako momak stvarno bude napredovao u godinama koje slijede,zna se koga ce odabrat! Ne pita se tu ni Sarajevo ni navijači! Ljudi vi morate shvatiti da Srbi i Hrvati u većini slučajeva ne doživljavaju nešto specijalno BIH,pa čak ni oni koji igraju za nju... Jednostavno njima treba odskočna daska,i ako već ne mogu igrati za susjede,igrat ce za nas... Malo je onih kojima je BIH na prvom mjestu,kad su u pitanju Srbi i Hrvati! Samo je sreća što u fudbalu nema onih debilinih pravila ko u rukometu,mozes igrati za 5 država
Sarajevo je sad mamac za sve klubove,pa i za reprezentacije iz regije.Mislim da su toga postali svjesni i u Srbiji,koji žale i za Cimirotom,naročito posle pripremne utakmice sa Partizanom u Anataliji,kojoj su prisustvovali mnogi sportski portali i mediji iz Srbije.
Neki novinari iz Srbije ne mogu da vjeruju da smo im pokupili takve ekstra igrace (takoreći ispred nosa) a koji su sa lakoćom zaustavljali Partizanove navodne zvijezde.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Aha i sjever ali vidim i jug...ma zbog bezbjednosnih razloga, neka suAmca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva cekam sutra novi sponzor (NLB banka) + 4 akademca potpisuju profesionalne ugovore 
gdje ce taj sponzor stati, nema vise mjesta na dresu, a i sorc je zauzet sa MalezijomMortemHz je napisao/la:Jedva cekam sutra novi sponzor (NLB banka) + 4 akademca potpisuju profesionalne ugovore
Pyro is not a crime !
To je najpametnija odluka, jos se nadam da je kvalitetna mreza/zica da se ne moze unistiti. Barem cemo biti spaseni od ulijetanja pojedinaca. Samo da se sad ne prebace na neku drugu tribinu.BoskoAntic je napisao/la:Aha i sjever ali vidim i jug...ma zbog bezbjednosnih razloga, neka suAmca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Amar Burović, Tarik Handžić, Advan Kadušić i Elvedin Herić potpisali su profesionalne ugovore sa ekipom FK Sarajevo, objavila je zvanična stranica Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.
Burović i Handžić su ponikli u Sarajevu, s tim da je Handžić proteklu polusezonu proveo u redovima gradskog rivala Željezničara. Obojica su rođeni 1996. godine.
Kadušić i Herić su stigli redove kluba sa Koševa prošle sezone, nakon osnivanja Akademije FK Sarajevo, a radi se o igračima koji su rođeni 1997. godine.
Sva četvorica mladih fudbalera juniorskog tima FK Sarajevo, su u prisustvu Generalnog sekretara FS KS , g. Ermina Čolpe potpisali profesinalne ugovore i time se dodatno približili prvom timu Bordo ekipe.

Burović i Handžić su ponikli u Sarajevu, s tim da je Handžić proteklu polusezonu proveo u redovima gradskog rivala Željezničara. Obojica su rođeni 1996. godine.
Kadušić i Herić su stigli redove kluba sa Koševa prošle sezone, nakon osnivanja Akademije FK Sarajevo, a radi se o igračima koji su rođeni 1997. godine.
Sva četvorica mladih fudbalera juniorskog tima FK Sarajevo, su u prisustvu Generalnog sekretara FS KS , g. Ermina Čolpe potpisali profesinalne ugovore i time se dodatno približili prvom timu Bordo ekipe.
U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.