'Razvalit' će se to isto kao i na derbiju što je.Amca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Na sta mislis? Ja sad gledam slike Koseva na 033 i ss.ba, ne vidjoh nista novo. Da nije ova mreza obnovljena pa na to mislis ili?Amca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
Sad naletih na ovo, izgleda propao dio ograde ispod juga
1946
Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
3 boda i titule - kao i prosle godinemma_hz je napisao/la:Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat...![]()
Sad trebamo da otjramo Mihojevica jer "zeli" da igra za Srbiju?
haha
e svasta cuti na ovom forumu...
Yebe se meni za koga ce igrati, bitno da igra za SARAJEVO.. sad da li ce igrati za Tunguziju, Srbiju, Uzbegustan, Hrvatsku to mi je najmanje bitnoo...
Cilj je napraviti igraca da klub uzme nekoliko miliona... TO JE CILJ.. a gdje ce igrati, libo me rackuu..
e svasta cuti na ovom forumu...
Yebe se meni za koga ce igrati, bitno da igra za SARAJEVO.. sad da li ce igrati za Tunguziju, Srbiju, Uzbegustan, Hrvatsku to mi je najmanje bitnoo...
Cilj je napraviti igraca da klub uzme nekoliko miliona... TO JE CILJ.. a gdje ce igrati, libo me rackuu..
Koga zanima sta maleni pricaju, onako svaku put sami sebi jamu kopajuBenko je napisao/la:a tu smo znači?YNWA je napisao/la:
Znaci ti ne bi imao nista protiv da mi pravimo igraca reprezentaciji Srbije![]()
Onako nemamo kako treba stopera za buducnost, onako nam redovno uzimaju ove mlade igrace koji su iz BiH, jos treba dan nam uzimaju igrace iz Sarajeva, svaki igrac Sarajeva bio clan prvog tima ili akademije moze igrati samo za BiH, naravno govorim o onima koji imaju pravo nastupa i koji su iz BiH, pa makar se za njegove usluge zanimala i Njemacka, i jedna od obaveza FK Sarajevo je da proizvodi igrace koji ce igrati za BiH...
A poseban je osjecaj vidjeti nekog naseg igraca u reprezentaciji...
kad sarajevo treba nazivati četničkim klubom, kada Sarajevu a poslati fakturu od 300 000 maraka iz MuPa onda to tako treba da bude, a kada za naseg igraca je zainteresovana Srbija e onda je tu problem jer molim te, SARAJEVO JE OBAVEZNO?
Sta je obavezno i po kojem dokumentu?
Je li nama drzava ikad ista pomogla? NIJE
Je li nam odmagala? JESte
Je li nas savez do sada SVAKOM odlukom opalio po nosu? JESTE
od gavarica, banja luke, derbija, lištice, gdje god i kad god dobili smo po nosu... i sada imamo OBAVEZU
Selektor u21 zove cimirota i stavlja ga na beka,, pa skaut jedne ekipe iz BL kaze da je pratio ovog momka i u U21 ali da je bio dosta loš igrac i da nije obracao paznju na njega... jel treba opet da se nadamo da selektor nema nekog svog u repki pa da ce nase igrace bacati po bekovima?
E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...
Ne moramo mi nista, ali hocemo, jer smo gospodski klub, koji je nakon poplava,kako preko kluba, tako i preko Vincenta Tana uplatio i dodjelio ogromna sredstva ugrozenima, preko skola za djecu sa posebnim potrebama pa na dalje.. nedavno onim porodicama rudara... pravi se akademija od BRUKU para, preko 10 mil. gdje ce djeca iz CIJELE bosne i regiona imati najbolje moguce uslvoe za treniranje i razvijanje... ne moramo ALI HOĆEMO!
Mislis da se to nece srediti sa MUP-om ?
Ne zelim ulaziti u to koliko je ko dobar od drzave, i sta je ona uradila dosad, samo cu reci kakvi smo, bolju drzavu nismo ni zasluzili, sami smo sebi krivi za sve
U savezu se ljudi mijenjaju, i savez nije reprezentacija, reprezentacija je svetinja, ovo tvoje me podsjeca na izjavu papeta, kad je reko da ne poznaje nikog iz uprave FK Sarajevo i da zbog toga nije otisao nikad do kluba, znaci on je vezan samo za ljude koji su tada radili u Sarajevu, a ne za klub
A sta je vise sa tim imenom, Nemanja
Za mene je sasvim normalno da klub za koji navijam proizvodi igrace za moju reprezentaciju, tj drzavu iz koje dolazi ,a posto je drzava kakva je, smatram da je obaveza mog kluba da pravi igrace za moju reprezentaciju i da ne dopusti da najtalentovaniji igraci odlaze igrati za komsije, naravno govorim o igracima koji su rođeni u mojoj drzavi...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ova odgoda ko narucena, sada i protiv sirokog i zeljeznicara umjesto u srijedu igramo u subotu. 
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
samo ja ovde ne kontam i ne vidim o kakvom novom ogradjenju je rijecmma_hz je napisao/la:Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat...![]()
1946
Pametna odluka sto se tice odgadzanja, ja sam ocekivao manje padavine i da ce se igrati ali ovo je havarija.
Ti si opet šampion !
Jel ovaj Elvedin Heric dosao iz Slobode, sjecam se prije nekoliko godina sam gledao tog iz Slobode u Srebreniku i momak je bio daleko najbolji na terenu i sigurno ce od njega biti nesto, ako nema problema sa glavom 
Sarajevo i Liverpool
- ElCartel11
- Kontakt:
mi ovo izgleda svake sedmice po novog sponzora dobijamo haha

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:mi ovo izgleda svake sedmice po novog sponzora dobijamo haha![]()
Problem je što na dresovima,sve manje i manje mjesta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jdino da budu zlatni sponzor pa da to traze ali sumnjam da ce izdvojiti toliko para 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
za mene samo bolesnici mogu podrzati da mihojevic zaigra za repku srbije mi mu damo sve mi bosanci i sad on da ode u srbiju ja mu naredne 3 godine dao da trenira sa pionirima ako je istina a ako bude istina ja sam mnogo ljut ako nasi ostanu imuni na ovo
Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti je sviju ti?kanarinac je napisao/la:za mene samo bolesnici mogu podrzati da mihojevic zaigra za repku srbije mi mu damo sve mi bosanci i sad on da ode u srbiju ja mu naredne 3 godine dao da trenira sa pionirima ako je istina a ako bude istina ja sam mnogo ljut ako nasi ostanu imuni na ovo
Ibraković je u Turskoj rekao da ćemo svaki dio bordo dresa masno naplatiti ukoliko neko od sponzora želi da bude na njemu. Meni ne smeta neka nam dres izgleda kao rukometni, sav od sponzora, neka samo keširaju repa.
SRETAN BROJ - 1725
kako vam se da laprdat bez veze, momak je reprezentativac BiH
E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...
OVO NARAVNO U KOLIKO GA POZOVU,a gijeh je ne pozvati igraca kojeg salijeću menadzeri Udinezea!
OVO NARAVNO U KOLIKO GA POZOVU,a gijeh je ne pozvati igraca kojeg salijeću menadzeri Udinezea!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A i samo zlatni + mogu biti na dresu 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislis na Marka ?Benko je napisao/la:E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.