FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 mar 2015, 14:55

Amca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
'Razvalit' će se to isto kao i na derbiju što je.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 mar 2015, 14:57

Amca007 je napisao/la:Sta su nas ovo zagradili na sjeveru?
Na sta mislis? Ja sad gledam slike Koseva na 033 i ss.ba, ne vidjoh nista novo. Da nije ova mreza obnovljena pa na to mislis ili?

slika

Sad naletih na ovo, izgleda propao dio ograde ispod juga
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2015, 14:59

Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat... :guz: :guz:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 mar 2015, 15:07

mma_hz je napisao/la:Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat... :guz: :guz:
3 boda i titule - kao i prosle godine

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 mar 2015, 15:15

Sad trebamo da otjramo Mihojevica jer "zeli" da igra za Srbiju? :D haha

e svasta cuti na ovom forumu...

Yebe se meni za koga ce igrati, bitno da igra za SARAJEVO.. sad da li ce igrati za Tunguziju, Srbiju, Uzbegustan, Hrvatsku to mi je najmanje bitnoo...

Cilj je napraviti igraca da klub uzme nekoliko miliona... TO JE CILJ.. a gdje ce igrati, libo me rackuu..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 mar 2015, 15:16

Benko je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Znaci ti ne bi imao nista protiv da mi pravimo igraca reprezentaciji Srbije :roll:
Onako nemamo kako treba stopera za buducnost, onako nam redovno uzimaju ove mlade igrace koji su iz BiH, jos treba dan nam uzimaju igrace iz Sarajeva, svaki igrac Sarajeva bio clan prvog tima ili akademije moze igrati samo za BiH, naravno govorim o onima koji imaju pravo nastupa i koji su iz BiH, pa makar se za njegove usluge zanimala i Njemacka, i jedna od obaveza FK Sarajevo je da proizvodi igrace koji ce igrati za BiH...
A poseban je osjecaj vidjeti nekog naseg igraca u reprezentaciji...
a tu smo znači?
kad sarajevo treba nazivati četničkim klubom, kada Sarajevu a poslati fakturu od 300 000 maraka iz MuPa onda to tako treba da bude, a kada za naseg igraca je zainteresovana Srbija e onda je tu problem jer molim te, SARAJEVO JE OBAVEZNO?
Sta je obavezno i po kojem dokumentu?
Je li nama drzava ikad ista pomogla? NIJE
Je li nam odmagala? JESte

Je li nas savez do sada SVAKOM odlukom opalio po nosu? JESTE
od gavarica, banja luke, derbija, lištice, gdje god i kad god dobili smo po nosu... i sada imamo OBAVEZU

Selektor u21 zove cimirota i stavlja ga na beka,, pa skaut jedne ekipe iz BL kaze da je pratio ovog momka i u U21 ali da je bio dosta loš igrac i da nije obracao paznju na njega... jel treba opet da se nadamo da selektor nema nekog svog u repki pa da ce nase igrace bacati po bekovima?

E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...

Ne moramo mi nista, ali hocemo, jer smo gospodski klub, koji je nakon poplava,kako preko kluba, tako i preko Vincenta Tana uplatio i dodjelio ogromna sredstva ugrozenima, preko skola za djecu sa posebnim potrebama pa na dalje.. nedavno onim porodicama rudara... pravi se akademija od BRUKU para, preko 10 mil. gdje ce djeca iz CIJELE bosne i regiona imati najbolje moguce uslvoe za treniranje i razvijanje... ne moramo ALI HOĆEMO!
Koga zanima sta maleni pricaju, onako svaku put sami sebi jamu kopaju ;)

Mislis da se to nece srediti sa MUP-om ?
Ne zelim ulaziti u to koliko je ko dobar od drzave, i sta je ona uradila dosad, samo cu reci kakvi smo, bolju drzavu nismo ni zasluzili, sami smo sebi krivi za sve ;)

U savezu se ljudi mijenjaju, i savez nije reprezentacija, reprezentacija je svetinja, ovo tvoje me podsjeca na izjavu papeta, kad je reko da ne poznaje nikog iz uprave FK Sarajevo i da zbog toga nije otisao nikad do kluba, znaci on je vezan samo za ljude koji su tada radili u Sarajevu, a ne za klub :roll:

A sta je vise sa tim imenom, Nemanja :mrgreen:

Za mene je sasvim normalno da klub za koji navijam proizvodi igrace za moju reprezentaciju, tj drzavu iz koje dolazi ,a posto je drzava kakva je, smatram da je obaveza mog kluba da pravi igrace za moju reprezentaciju i da ne dopusti da najtalentovaniji igraci odlaze igrati za komsije, naravno govorim o igracima koji su rođeni u mojoj drzavi...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 mar 2015, 15:16

Ova odgoda ko narucena, sada i protiv sirokog i zeljeznicara umjesto u srijedu igramo u subotu. :opaopa:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 mar 2015, 15:19

mma_hz je napisao/la:Neka je ogradjeno,pgt protiv Borca da nekom uhljupu ponovo ne padne na pamet da nas kosta 3 boda..sve to da bi se nabacila koja treba vise..vidjen ,poznat... :guz: :guz:
samo ja ovde ne kontam i ne vidim o kakvom novom ogradjenju je rijec :mrgreen: jos pitam niko ne govori nista... sve su prilike necu ni saznati dok na kosevo ne odem :)
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 mar 2015, 15:23

Pametna odluka sto se tice odgadzanja, ja sam ocekivao manje padavine i da ce se igrati ali ovo je havarija.
Ti si opet šampion !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 mar 2015, 15:25

Jel ovaj Elvedin Heric dosao iz Slobode, sjecam se prije nekoliko godina sam gledao tog iz Slobode u Srebreniku i momak je bio daleko najbolji na terenu i sigurno ce od njega biti nesto, ako nema problema sa glavom :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2015, 15:27

mi ovo izgleda svake sedmice po novog sponzora dobijamo haha :clap: :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 mar 2015, 15:28

ElCartel11 je napisao/la:mi ovo izgleda svake sedmice po novog sponzora dobijamo haha :clap: :D

Problem je što na dresovima,sve manje i manje mjesta. :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 15:30

Jdino da budu zlatni sponzor pa da to traze ali sumnjam da ce izdvojiti toliko para :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 mar 2015, 15:36

za mene samo bolesnici mogu podrzati da mihojevic zaigra za repku srbije mi mu damo sve mi bosanci i sad on da ode u srbiju ja mu naredne 3 godine dao da trenira sa pionirima ako je istina a ako bude istina ja sam mnogo ljut ako nasi ostanu imuni na ovo
Samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 15:37

kanarinac je napisao/la:za mene samo bolesnici mogu podrzati da mihojevic zaigra za repku srbije mi mu damo sve mi bosanci i sad on da ode u srbiju ja mu naredne 3 godine dao da trenira sa pionirima ako je istina a ako bude istina ja sam mnogo ljut ako nasi ostanu imuni na ovo
Sta ti je sviju ti?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 mar 2015, 15:38

Ibraković je u Turskoj rekao da ćemo svaki dio bordo dresa masno naplatiti ukoliko neko od sponzora želi da bude na njemu. Meni ne smeta neka nam dres izgleda kao rukometni, sav od sponzora, neka samo keširaju repa.
SRETAN BROJ - 1725

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 mar 2015, 15:38

kako vam se da laprdat bez veze, momak je reprezentativac BiH

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 mar 2015, 15:39

E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...

OVO NARAVNO U KOLIKO GA POZOVU,a gijeh je ne pozvati igraca kojeg salijeću menadzeri Udinezea!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 15:41

A i samo zlatni + mogu biti na dresu :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 15:43

Benko je napisao/la:E sad sto se tiče malog Nemanje, mojne se skikirati momak ce igrati za nas, samo ne valja biti dvoličan...

OVO NARAVNO U KOLIKO GA POZOVU,a gijeh je ne pozvati igraca kojeg salijeću menadzeri Udinezea!
Mislis na Marka ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.