poluvrijeme xdiplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
poluvrijeme xdiplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?

Hmm, na golove teško.diplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?
ovo što si ti napisao tako razmišlja 99% prosječnih kladioničara i baš zato mislim da ide 1.pol. X recimo bez golova 0-0breskva je napisao/la:Hmm, na golove teško.diplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?
Ali taj me prelaz začudio, 40a minuta autogol i onda iz 1 u 2 ofirno. Moguće da će Aalborg sada pustiti ove u kupu.
Također pošto znam šta ti ganjaš, nikako nema crvenih u par zadnjih utakmica, a nigdje ne mogu pronaći ko sudi.
Možda bi bilo bolje da izbjegneš ovu utakmicu.
Ja bi ovde stavio da se Esbjerg ipak pobjediti po kvoti 2.4-5 ili ako ima prolaz u nadi da će biti, vi nama u ligi mi vama kup.

Boras - Uppsala 86:80suicidesquad je napisao/la:Lutrija BiH:
Boras - Uppsala 1 1,50
Samo je u Lutriji 1,50. U Premieru je pala na 1,25. U stranim kladionicama kvota pada. Za Uppsalu ova utakmica i nije toliko bitna jer bi trebali zavrsiti na 6. mjestu prije play-offa. Nisu u nekoj formi. U zadnjih 5 kola 4 utakmice su izgubili. Boras je na 3. mjestu i s pobjedama u zadnja 3 kola moze napredovati, a to im je vazno zbog bolje pozicije u play-offu i prednosti domaceg terena. U zadnjem kolu igraju prvoplasirana ekipa Norrkoping protiv drugoplasiranog Sodertaljea i tu Boras vidi svoju sansu da jednu od navedene 2 ekipe prestigne. Ako misle to ostvariti moraju dobiti vcrs. Forma im je dobra - u zadnjih 5 kola imaju 4 pobjede i 1 poraz. Uppsala ih je ove sezone dobila oba puta na guzove. Ne vjerujem da mogu i treci put (bilo bi previse) jer je Boras po igracima kvalitetnija ekipa. To pokazuje i tabela. Nadam se da ce ovaj put to pokazati i na terenu protiv Uppsale. U Lutriji po meni odlicna kvotaSretno

suicidesquad je napisao/la:Boras - Uppsala 86:80suicidesquad je napisao/la:Lutrija BiH:
Boras - Uppsala 1 1,50
Samo je u Lutriji 1,50. U Premieru je pala na 1,25. U stranim kladionicama kvota pada. Za Uppsalu ova utakmica i nije toliko bitna jer bi trebali zavrsiti na 6. mjestu prije play-offa. Nisu u nekoj formi. U zadnjih 5 kola 4 utakmice su izgubili. Boras je na 3. mjestu i s pobjedama u zadnja 3 kola moze napredovati, a to im je vazno zbog bolje pozicije u play-offu i prednosti domaceg terena. U zadnjem kolu igraju prvoplasirana ekipa Norrkoping protiv drugoplasiranog Sodertaljea i tu Boras vidi svoju sansu da jednu od navedene 2 ekipe prestigne. Ako misle to ostvariti moraju dobiti vcrs. Forma im je dobra - u zadnjih 5 kola imaju 4 pobjede i 1 poraz. Uppsala ih je ove sezone dobila oba puta na guzove. Ne vjerujem da mogu i treci put (bilo bi previse) jer je Boras po igracima kvalitetnija ekipa. To pokazuje i tabela. Nadam se da ce ovaj put to pokazati i na terenu protiv Uppsale. U Lutriji po meni odlicna kvotaSretno

Jedva. Slomili su ih tek u zadnjoj cetvrtini, ali bitno da je proslo

kao sto sam napisao imat ce svakako tezi zadatak pod kosem i nevjerujem da ide preko 14. U zadnjih 5 tekmi 2 overa i 3 undera na ovu granicu (2,18,14,13,23) s tim da je predzadnju imao 18 bez Westbrooka.
 kao sto sam napisao imat ce svakako tezi zadatak pod kosem i nevjerujem da ide preko 14. U zadnjih 5 tekmi 2 overa i 3 undera na ovu granicu (2,18,14,13,23) s tim da je predzadnju imao 18 bez Westbrooka. 

Ovaj De Colo nije ni igro u prvoj petorci, samo 20 min dobioLloriS je napisao/la:Marjanovic 13,5 OVER
Zvezda docekuje Maccabi veceras, Marjanovic je na prosjeku od 16,1 poen za 27 minuta u igri. Ja sam ga odigro iz razloga sto Maccabi nema visokih igraca pod kosem pa osim Schortsanitisa koji je 206cm i koji igra na poziciji centra uz njega je tu jos Alex Tyus 203 cm, sto je za 18cm nize od Marjanovica. U prvom mecu im je postigao 10 poena uz sut 4/10. Veceras ocekujem dosta poena i mislim da bi Bobi veceras mogao uzeti dosta suteva jer je visinom daleko iznad igraca Macabia, pa bi to Zvezda morala koristiti.
De Colo 14,5 OVER
De Colo ove sezone igra odlicno i prosjek mu je 15,5 poena za 28 minuta, igrac je koji dosta ulazi pod kos i cesto ide na slobodna bacanja koja izvodi 94%. Veceras CSKA gostuje Laboralu, ekipi koja igra meceve na dosta poena bas kao i CSKA te bi trebalo ocekivati i mec sa velikim brojem poena. De Colo je u njihovom prvom mecu u Moskvi postigao 17 poena.
Tomic 11,5 OVER
Tomicu je u ovom dijelu EL prosjek 13,3 poena i u posljednjih 6 meceva je isao preko ove granice, a u posljednja tri je igrao od 30 do 35 minuta. Minutaza je sasvim korektna i u ovako vaznom mecu veceras za Barcelonu mislim da ce Tomic imati slicnu minutazu te uzeti 10-ak suteva. Cesto ide i na liniju slobodnih bacanja, granica nije visoka a ove sezone je znao i za poluvrijeme da predje ovu marginu, realno ga je ocekivati na 12+ poena u ovom mecu.
Panathinaikos - Barcelona 2 1.95@ SP
Barcelona u drugom krugu EL ne igra ubjedljivo i trenutno su na omjeru od 5 pobjeda i 3 poraza, stim da u gostima imaju tri poraza bez pobjede. Panathinaikos je takodje na omjeru od 5-3 a kuci su trenutno bez poraza 4-0.
Barcelona je sigurno kvalitetnija ekipa od domacina i imaju "duzu klupu" za ekipu kakva je Barcelona puno bi bilo da ostanu porazeni i u cetvrtom mecu na gostovanju. Veceras su kompletni, i mislim da ce veceras da uzmu grke i samim tim budu korak blize plasmanu u 1/4 finale.
Preporucio bih jos jedan singl:
Zvezda - Maccabi 1 2.50@
Kako sam cuo Zvezdi je rodjendan danas pa sigurno u punoj dvorani i pred svojim navijacima mogu dobiti ponos Izraela, ako je mogla Alba u gostima ih dobiti moze i Zvezda kuci pred 20 hiljada navijaca.

Fuj koji karinasi.reha87 je napisao/la:Jokerit kp1
Juventus 1
Brest - Auxerre under 2.5
Sretno!
Motokultivator je napisao/la:Evo za danas cetri listica po markicu:
1.listic -Bet Live:
10.5/Navarro J.C. MANJE @1.85
10.5/Slaughter A.J. VISE @1.85
14.5/De Colo N. MANJE @1.85
Bern - Lausanne 1 @1.75
dng/Esbjerg - Aalborg 2D (gost daje gol @1.40
Legia-Slask W. 1 @1.70
odg/Pet.Ploiesti-Steaua (oba daju gol) @2.00
dng/Juventus - Fiorentina 2D (gost daje gol) @1.70
Kurs: 89,66
2.listic - Sport plus:
(13.5)Marjanović B. VISE 1.85
(9.5) Diamantidis D. MANJE @1.85
(11.5)Doellman J. 1.85 @MANJE
164.5/Laboral Kutxa - CSKA Moskva MANJE
(13.5)Maccabi T.A. - Smith D. MANJE
151.5/Crvena Zvezda - Maccabi T.A MANJE
Kurs: 40.09
3 listic - Bet live:
TOP/FC Kopenhagen - Randers 1 @1.95
TOP/Jokerit - Din.Minsk 1 @1.65
odg/Esbjerg-Aalborg (oba daju gol) @1.85
11.5/Bjelica N. VISE @1.85
14.5/Thompkins VISE @1.85
4.5/Zug-Davos VISE @1.57
-11.5/Fenerbahce - N.Novgorod 2 1.85
Kurs:59.17
4 listic - Bet live:
Legia-Slask W. 1/1 @2.55
OG3+Pet.Ploiesti - Steaua (oba daju i 3+) @3.15
OG3+Esbjerg - Aalborg (oba daju i 3+ @2.55
odg/Nacional M.-Sporting L. (oba daju) @1.90
Kurs:38.92

Valjda je neko uspio ispratit, ja budala dodam još parova iako sam ih uhvatio na kvoti 7.19 i sad ću logično dobiti ku*ac.DrustveniParazit je napisao/la:Probati Fiorentinu na live-u 2 kvota 6.8 a nije da su loši. Na neki sitniji ulog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.