Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 05 mar 2015, 19:15

diplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?
poluvrijeme x :)

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 05 mar 2015, 19:17

diplomatija je napisao/la:U ponedjeljak su esbjerg i alborg odradili prelaz iz 1/2 rezultat 1:3, danas ponovo igraju u kupu, sta mislite sta bi bilo najpametnije večeras odigrati?
Hmm, na golove teško.

Ali taj me prelaz začudio, 40a minuta autogol i onda iz 1 u 2 ofirno. Moguće da će Aalborg sada pustiti ove u kupu.
Također pošto znam šta ti ganjaš, nikako nema crvenih u par zadnjih utakmica, a nigdje ne mogu pronaći ko sudi.

Možda bi bilo bolje da izbjegneš ovu utakmicu.

Ja bi ovde stavio da se Esbjerg ipak pobjediti po kvoti 2.4-5 ili ako ima prolaz u nadi da će biti, vi nama u ligi mi vama kup.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 mar 2015, 19:25

breskva je napisao/la:
Hmm, na golove teško.

Ali taj me prelaz začudio, 40a minuta autogol i onda iz 1 u 2 ofirno. Moguće da će Aalborg sada pustiti ove u kupu.
Također pošto znam šta ti ganjaš, nikako nema crvenih u par zadnjih utakmica, a nigdje ne mogu pronaći ko sudi.

Možda bi bilo bolje da izbjegneš ovu utakmicu.

Ja bi ovde stavio da se Esbjerg ipak pobjediti po kvoti 2.4-5 ili ako ima prolaz u nadi da će biti, vi nama u ligi mi vama kup.
ovo što si ti napisao tako razmišlja 99% prosječnih kladioničara i baš zato mislim da ide 1.pol. X recimo bez golova 0-0

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 05 mar 2015, 19:34

Breskva sudi ludi Valeri, ako njemu bude cejf biće svega, penala, žutih crveni, ali nekako mi po rezultatima prijateljski djeluju juve i fiorentina, ali opet fiorentina godinam nije uzela trofej, a ovo im je idealna prilika, ja još nisam odlučio sta cu odigrati

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 05 mar 2015, 19:40

miky mislio sam staviti svoj najdraži tip pikx ali znamo diplomata da on singlira kvote 3+ po stoju :xd

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 05 mar 2015, 20:17

Ma ne mogu sebi pomoć, pa evo opet nešto od pikada. Kad nije htjelo sigurno, sad ćemo na iznenađenja:

James Wade - Phil Taylor X @4.80
Iako bi svatko normalan ovdje igrao dvojku bez razmišljanja. Pošto je rijetkost da se veličina poput Taylora nudi po 1.60 kvoti, ne želim opet zavitlavat i sebe i druge i govoriti kako je Phil nepobjediv. Dosadašnja 4 kola bilo je pregršt ikseva, pregršt padova favorita.. A pošto sam se kao "sigurne" ovaj put odlučio odabrat Lewisa i Van Gerwena, računam da barem dvojica drugih padaju. Iako u međ. omjerima Wade nema previše sreće protiv Taylora, ako ga ne napusti ruka večeras može izvući 6:6 (ne smije dozvoliti brejk), pa čak i pobjediti. Igra solidno, gori pod prstima i jednom i drugom, zašto ne pokušati remi..

Dave Chisnall - Gary Anderson 1 @3.10
Ma opet, zašto ne? Chizzy je dokazao da može. Anderson također dokazao da ima dana kad ga jednostavno ne ide.. Iako je ovogodišnji svjetski prvak, mislim da ima puno kvalitetnijih igrača trenutno. Na svjetskoj rank poziciji Chisnall drži 9. mjesto. Pa čujte, koliko god Anderson moćan bio, ipak mu je matchup iz top 10. Nije nemoguće da Dave večeras baci koju strelicu viška u "triple 20" :kafa:

Ukupna kvota: 14,8800

Pod parolom: Nek se nađe! :cool:
U desetom selu živi Antuntun!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 mar 2015, 20:29

pokušaj br 2 da je zanimljivije pratiti utakmicu

Teodosić 15.5 više 1.85
Weems 13.5 više 1.85
CSKA 85.5 više 1.75
5.99

Očekujem efikasnu utakmicu na 170+ koševa,znači over 165.5 isto bi trebao proći, od toga gosti 90-ak, a od ovog dvojca očekujem da povuku CSKA do pobjede

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 05 mar 2015, 20:36

Ev jedan tripl na cvaju:
Baczinsky-Tsurenko 1 1.4
Hantuchova-U.Radwanska 1 1,7
Babos/Mladen-Arua/Ollaru 1 1.25
Dobitak šeset marki :mrgreen:
Sretno,ak ko prati iako bas i nevjerujem,da ce :roll:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 mar 2015, 20:42

Weems 13.5 više
Navarro 9.5 više

Ovakvu smijesnu granicu na ovakvog igracinu moram uzeti. Bio je povrijedjen ali napokon se vratio, odigrao par utakmica i veceras ce imati veliku minutazu jer je ovo jako bitna utakmica za Barsu

Weems me prosle sedmice momacki izbio, iako je uzeo cak 18 suteva. Nek uzme i ovaj put 18 i bit ce dobro :D

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 05 mar 2015, 20:51

suicidesquad je napisao/la:Lutrija BiH:
Boras - Uppsala 1 1,50

Samo je u Lutriji 1,50. U Premieru je pala na 1,25. U stranim kladionicama kvota pada. Za Uppsalu ova utakmica i nije toliko bitna jer bi trebali zavrsiti na 6. mjestu prije play-offa. Nisu u nekoj formi. U zadnjih 5 kola 4 utakmice su izgubili. Boras je na 3. mjestu i s pobjedama u zadnja 3 kola moze napredovati, a to im je vazno zbog bolje pozicije u play-offu i prednosti domaceg terena. U zadnjem kolu igraju prvoplasirana ekipa Norrkoping protiv drugoplasiranog Sodertaljea i tu Boras vidi svoju sansu da jednu od navedene 2 ekipe prestigne. Ako misle to ostvariti moraju dobiti vcrs. Forma im je dobra - u zadnjih 5 kola imaju 4 pobjede i 1 poraz. Uppsala ih je ove sezone dobila oba puta na guzove. Ne vjerujem da mogu i treci put (bilo bi previse) jer je Boras po igracima kvalitetnija ekipa. To pokazuje i tabela. Nadam se da ce ovaj put to pokazati i na terenu protiv Uppsale. U Lutriji po meni odlicna kvota :D Sretno :)
Boras - Uppsala 86:80 :D
Jedva. Slomili su ih tek u zadnjoj cetvrtini, ali bitno da je proslo ;)

AudiSpeed
Kontakt:

Post Postao/la AudiSpeed » 05 mar 2015, 20:59

suicidesquad je napisao/la:
suicidesquad je napisao/la:Lutrija BiH:
Boras - Uppsala 1 1,50

Samo je u Lutriji 1,50. U Premieru je pala na 1,25. U stranim kladionicama kvota pada. Za Uppsalu ova utakmica i nije toliko bitna jer bi trebali zavrsiti na 6. mjestu prije play-offa. Nisu u nekoj formi. U zadnjih 5 kola 4 utakmice su izgubili. Boras je na 3. mjestu i s pobjedama u zadnja 3 kola moze napredovati, a to im je vazno zbog bolje pozicije u play-offu i prednosti domaceg terena. U zadnjem kolu igraju prvoplasirana ekipa Norrkoping protiv drugoplasiranog Sodertaljea i tu Boras vidi svoju sansu da jednu od navedene 2 ekipe prestigne. Ako misle to ostvariti moraju dobiti vcrs. Forma im je dobra - u zadnjih 5 kola imaju 4 pobjede i 1 poraz. Uppsala ih je ove sezone dobila oba puta na guzove. Ne vjerujem da mogu i treci put (bilo bi previse) jer je Boras po igracima kvalitetnija ekipa. To pokazuje i tabela. Nadam se da ce ovaj put to pokazati i na terenu protiv Uppsale. U Lutriji po meni odlicna kvota :D Sretno :)
Boras - Uppsala 86:80 :D
Jedva. Slomili su ih tek u zadnjoj cetvrtini, ali bitno da je proslo ;)

i ja kazem :D

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 mar 2015, 21:29

Westbrook 30,5 VIŠE
- cetvrti triple-double u nizu, prvi od Jordana 88./89. ocekujem ga danas ponovo na 30+ i da donese OKC novu pobjedu. Nema Duranta i zna se tko vodi glavnu rijec ovdje. Ibaka i drustvo pod košem ce imati malo tezi zadatak od njega i zato mislim da ovo prolazi. Zadnjih 5 tekmi (49,40,39,20,21) s tim da je ove dvije od 20 i 21 odigrao 10min manje nego ove tri gdje je isao over.
Ibaka 14,5 MANJE
- jucer 2 poena, sut 1-5, nije uzimao onoliko suteva koliko zna inace ali uz onakvog Westbrooka nije ni mogao :D kao sto sam napisao imat ce svakako tezi zadatak pod kosem i nevjerujem da ide preko 14. U zadnjih 5 tekmi 2 overa i 3 undera na ovu granicu (2,18,14,13,23) s tim da je predzadnju imao 18 bez Westbrooka.

-

Lillard 20,5 MANJE
- jucer protiv Clippersa (Paul) sut 1-13, 5 poena. Veceras igraju protiv Dalasa, cuva ga Rondo koji je jos jedan odlican defanzivac i vjerujem da Damian i veceras moze ostati ispod ove granice.
Aldridge 24,5 VIŠE
- jucer je imao los sut 12-30 ali ipak na kraju 29 poena. Uzima velik broj suteva, preko njih 20 i ako uzmemo u obzir da Lillard ima Ronda za matchupa, tko ce drugi ako ne Aldridge uz toliko suteva, kojih ce i danas sigurno biti preko 20 ispaljenih, neka ih pogodi 50% i uz koje slobodno i dosta.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 05 mar 2015, 21:39

Joopa 7 fin izbor :clap:

slika

Čovjek iznad sve fino objasnio još samo da ispoštuju :pray:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 mar 2015, 21:55

Probati Fiorentinu na live-u 2 kvota 6.8 a nije da su loši. Na neki sitniji ulog.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 05 mar 2015, 21:59

Tenis Wta monterey parovi
23 30h
Rodi/rodi vs Bogd/melich. @1 @1,4
Sestre Rodionove australke ruskog porijekla,fenomenalne dubl igracice,ove godine skidale skalp odlicnim teniserkama poput penete/hingis,dok s druge strane jedan ne toliko poznat zenski par,koji ovdje nema sta traziti.
Brazil kup
1:30h
Cabofriense vs Luverdanse @ps 1 @1,85
Brazilski kup,gledao sam obje ekipe i odavno nisam vidio dvije losije ekipe u odbrani,sto njihovi zadnji mecevi pokazuju

Tenis davis cup
7 00 h
Kukushkin vs Bolelli@2 @1,50
Bolelli u boljoj formi trenutno,raznovrsniji teniser,dok je kukushkin trenutno u ocajnoj formi,uzima ovo simone lagano

Kv.3,88
Sretno ko isprati.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 mar 2015, 22:23

slika

Ajmooooooo.

:salut:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 mar 2015, 22:33

LloriS je napisao/la:Marjanovic 13,5 OVER

Zvezda docekuje Maccabi veceras, Marjanovic je na prosjeku od 16,1 poen za 27 minuta u igri. Ja sam ga odigro iz razloga sto Maccabi nema visokih igraca pod kosem pa osim Schortsanitisa koji je 206cm i koji igra na poziciji centra uz njega je tu jos Alex Tyus 203 cm, sto je za 18cm nize od Marjanovica. U prvom mecu im je postigao 10 poena uz sut 4/10. Veceras ocekujem dosta poena i mislim da bi Bobi veceras mogao uzeti dosta suteva jer je visinom daleko iznad igraca Macabia, pa bi to Zvezda morala koristiti.

De Colo 14,5 OVER

De Colo ove sezone igra odlicno i prosjek mu je 15,5 poena za 28 minuta, igrac je koji dosta ulazi pod kos i cesto ide na slobodna bacanja koja izvodi 94%. Veceras CSKA gostuje Laboralu, ekipi koja igra meceve na dosta poena bas kao i CSKA te bi trebalo ocekivati i mec sa velikim brojem poena. De Colo je u njihovom prvom mecu u Moskvi postigao 17 poena.

Tomic 11,5 OVER

Tomicu je u ovom dijelu EL prosjek 13,3 poena i u posljednjih 6 meceva je isao preko ove granice, a u posljednja tri je igrao od 30 do 35 minuta. Minutaza je sasvim korektna i u ovako vaznom mecu veceras za Barcelonu mislim da ce Tomic imati slicnu minutazu te uzeti 10-ak suteva. Cesto ide i na liniju slobodnih bacanja, granica nije visoka a ove sezone je znao i za poluvrijeme da predje ovu marginu, realno ga je ocekivati na 12+ poena u ovom mecu.

Panathinaikos - Barcelona 2 1.95@ SP

Barcelona u drugom krugu EL ne igra ubjedljivo i trenutno su na omjeru od 5 pobjeda i 3 poraza, stim da u gostima imaju tri poraza bez pobjede. Panathinaikos je takodje na omjeru od 5-3 a kuci su trenutno bez poraza 4-0.
Barcelona je sigurno kvalitetnija ekipa od domacina i imaju "duzu klupu" za ekipu kakva je Barcelona puno bi bilo da ostanu porazeni i u cetvrtom mecu na gostovanju. Veceras su kompletni, i mislim da ce veceras da uzmu grke i samim tim budu korak blize plasmanu u 1/4 finale.

Preporucio bih jos jedan singl:

Zvezda - Maccabi 1
2.50@

Kako sam cuo Zvezdi je rodjendan danas pa sigurno u punoj dvorani i pred svojim navijacima mogu dobiti ponos Izraela, ako je mogla Alba u gostima ih dobiti moze i Zvezda kuci pred 20 hiljada navijaca.
Ovaj De Colo nije ni igro u prvoj petorci, samo 20 min dobio :facepalm: :facepalm:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 05 mar 2015, 22:34

reha87 je napisao/la:Jokerit kp1
Juventus 1
Brest - Auxerre under 2.5

Sretno!
Fuj koji karinasi.

Hvala dancima pa se na live-u noc izvadi.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 05 mar 2015, 22:41

Motokultivator je napisao/la:Evo za danas cetri listica po markicu:

1.listic -Bet Live:

10.5/Navarro J.C. MANJE @1.85
10.5/Slaughter A.J. VISE @1.85
14.5/De Colo N. MANJE @1.85
Bern - Lausanne 1 @1.75
dng/Esbjerg - Aalborg 2D (gost daje gol @1.40
Legia-Slask W. 1 @1.70
odg/Pet.Ploiesti-Steaua (oba daju gol) @2.00
dng/Juventus - Fiorentina 2D (gost daje gol) @1.70

Kurs: 89,66

2.listic - Sport plus:

(13.5)Marjanović B. VISE 1.85
(9.5) Diamantidis D. MANJE @1.85
(11.5)Doellman J. 1.85 @MANJE
164.5/Laboral Kutxa - CSKA Moskva MANJE
(13.5)Maccabi T.A. - Smith D. MANJE
151.5/Crvena Zvezda - Maccabi T.A MANJE

Kurs: 40.09

3 listic - Bet live:

TOP/FC Kopenhagen - Randers 1 @1.95
TOP/Jokerit - Din.Minsk 1 @1.65
odg/Esbjerg-Aalborg (oba daju gol) @1.85
11.5/Bjelica N. VISE @1.85
14.5/Thompkins VISE @1.85
4.5/Zug-Davos VISE @1.57

-11.5/Fenerbahce - N.Novgorod 2 1.85

Kurs:59.17

4 listic - Bet live:

Legia-Slask W. 1/1 @2.55
OG3+Pet.Ploiesti - Steaua (oba daju i 3+) @3.15

OG3+Esbjerg - Aalborg (oba daju i 3+ @2.55
odg/Nacional M.-Sporting L. (oba daju) @1.90

Kurs:38.92
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 mar 2015, 22:42

DrustveniParazit je napisao/la:Probati Fiorentinu na live-u 2 kvota 6.8 a nije da su loši. Na neki sitniji ulog.
Valjda je neko uspio ispratit, ja budala dodam još parova iako sam ih uhvatio na kvoti 7.19 i sad ću logično dobiti ku*ac.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.