tesko ce opet onoliko raje otici na utakmicu ovakvog veleza

Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
Čitava ekipa nam je izgledala kao reekranizacija serije Đekna još nije umrla a kad će ne zna se. Ja bi Zvoniću i Zolju zabranio da igraju fudbal do kraja života. Dva metra u obojici a pregled igre ko da ih je pojebao neko u oči...shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
Ovo sam i ja primjetio i ako Zvonic zna kiksati ako nista visoke lopte je kupio. Prva izmjena je trebala da bude Haurdic. Covjek nista nije pokazao. Blagoje nije trebao igrati kao zadnji vezni to se pokazalo pogresnim.gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Doduše, to više govori o Feji.
gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Tako je, Škahić je bio jedan od najboljih danas.shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
ma imao je tri cetiri srljanja medju trojicu naprijed pa petljanje s loptom . da ovi susjedi ikakve veze imaju tri bi nam gola zavalili u prvih sat vremena ...ne zna se ko je gori ... ovdje treba ko u nadrealistima hajmo svi lopta je o o o okrugla , trava je ze ze zelena..........shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
haj poflautaj ga majmune ... ono ce o letovima i padovimabezze je napisao/la:Tko visoko leti nisko pada, uvijek se dizete a onda placete, pozdrav iz grada sampiona.
Ali bez njega smo bili još gori. Mislim, ne želim pravdati nikoga, ali nema smisla okrivljavati dva-tri igrača. Nikolić, Haurdić, Dino (meni je drag i volio bih da eksplodira, ali objektivno ako je on u orvom timu onda smo mi tim za osmo-deveto mjesto), oba naša centarhalfa, Bobić......sve je to bilo u nivou Zvonića, a neki su bili i gori*p!p!t@* je napisao/la:gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
[youtube][/youtube]Cernica je napisao/la:Pohvala samo za posjetu i raju iza gola. Onih 150 izbjeglica iz srednje bosne i škutora nisam ni cuo osim na poluvremenu kad je Armija stala. Nesto su pjevali nema starog mosta srušile ga ustaše ali razumljivo kad nema mostarskih korijena među njima. Vazda je stari bio trn u oku busovčanima kakanjcima i škutorima. Nista raja jest sjeb ali idemo dalje nadam se bez Special One-a usta mu se poserem kao i Zvoniću s onom krampom što oblači kopačke na nju
Ne kenjam ja na njega samo zbog današnje utakmice, nego čitave sezone. A realno i nismo za viših dometa. Ovo nam je vrhunac iz godine u godinu. Ali srećom prestao sam se sekirati, nema smisla, samo šećer dobiti radi nesposobnjakovića...gost je napisao/la:Ali bez njega smo bili još gori. Mislim, ne želim pravdati nikoga, ali nema smisla okrivljavati dva-tri igrača. Nikolić, Haurdić, Dino (meni je drag i volio bih da eksplodira, ali objektivno ako je on u orvom timu onda smo mi tim za osmo-deveto mjesto), oba naša centarhalfa, Bobić......sve je to bilo u nivou Zvonića, a neki su bili i gori*p!p!t@* je napisao/la:gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Ti nam reci sta nam ne valja hajde pametni hajdeprimasquadra je napisao/la:nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko
Zasluzeno? Zasluzena ti pobjeda dva suta u okvir gola u 45+ i 90+,to uopste nije zasluzeno samo sto su iskoristili sanse koje mi nismo koje smo u prvom poluvremenu imali.Ali prci ga sad koji **** tipkam nanerviran i nasekiran.AlemC85 je napisao/la:Kone su nas zasluženo izbacile, iskoristili su našu nemoćSlijedeći put treba dobro razmisliti koga dovesti za trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.