RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

arius
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la arius » 18 mar 2015, 20:04

mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic... :facepalm: aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj

tesko ce opet onoliko raje otici na utakmicu ovakvog veleza :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 20:09

arius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic... :facepalm: aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj

Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jače

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2015, 20:13

shaman7 je napisao/la:
arius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic... :facepalm: aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj

Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jače
Čitava ekipa nam je izgledala kao reekranizacija serije Đekna još nije umrla a kad će ne zna se. Ja bi Zvoniću i Zolju zabranio da igraju fudbal do kraja života. Dva metra u obojici a pregled igre ko da ih je pojebao neko u oči...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 20:17

Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Doduše, to više govori o Feji.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 20:26

gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Ovo sam i ja primjetio i ako Zvonic zna kiksati ako nista visoke lopte je kupio. Prva izmjena je trebala da bude Haurdic. Covjek nista nije pokazao. Blagoje nije trebao igrati kao zadnji vezni to se pokazalo pogresnim.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2015, 20:28

gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.

Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 18 mar 2015, 20:36

Tko visoko leti nisko pada, uvijek se dizete a onda placete, pozdrav iz grada sampiona.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 mar 2015, 20:37

shaman7 je napisao/la:

Tako je, Škahić je bio jedan od najboljih danas.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 18 mar 2015, 20:37

shaman7 je napisao/la:

ma imao je tri cetiri srljanja medju trojicu naprijed pa petljanje s loptom . da ovi susjedi ikakve veze imaju tri bi nam gola zavalili u prvih sat vremena ...ne zna se ko je gori ... ovdje treba ko u nadrealistima hajmo svi lopta je o o o okrugla , trava je ze ze zelena..........

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 18 mar 2015, 20:41

bezze je napisao/la:Tko visoko leti nisko pada, uvijek se dizete a onda placete, pozdrav iz grada sampiona.
haj poflautaj ga majmune ... ono ce o letovima i padovima

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 20:41

*p!p!t@* je napisao/la:

Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
Ali bez njega smo bili još gori. Mislim, ne želim pravdati nikoga, ali nema smisla okrivljavati dva-tri igrača. Nikolić, Haurdić, Dino (meni je drag i volio bih da eksplodira, ali objektivno ako je on u orvom timu onda smo mi tim za osmo-deveto mjesto), oba naša centarhalfa, Bobić......sve je to bilo u nivou Zvonića, a neki su bili i gori

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 20:47

Sada mi je žao , kad sagledam malo realnije situaciju, što su igrači našpanovani od strane navijača, čak sam čuo i da je jedan igrač povrijeđen pri gađanju , nije toliko provjerena informacija, pa ne uzimajte zdravo za gotovo. Inače, Feja je u odnosu na prvu utakmicu pod BB promijenio 4 igrača, nikom pa ni meni nije jasno zašto . Nisu oni odigrali nešto na vrhunskom nivou, ali su barem izvukli 2:2 . Možda su upravo ti igrači "provalili" igru Zrinjskog i donijeli bi neki rezultat. Mozda ce vecina reći da sam lud pa da ta 4 igraca mogu protiv njih 11, ali ko zna. Isto tako, danas je Nikolić bio kreator igre, dok je on klasicni kostolomac(zadnji vezni) , a Blagojević igrao na poziciji zadnjeg. Tu je totalno zamijenio 2 igrača ili su se oni toliko pogubili da nisu znali ko koju poziciju igra. Mislim da je trebao Feja da bude prioritet opomene navijača, pa tek onda igrači. On ih stavlja da igraju, nisam ja, nit je iko od njih.

Nadam se da će doći jedan solidan trener, ne treba mi savršen, treba nam jedan koji će znati iznijeti igru sa solidnom ekipom . Feja je do sad bio diplomata, priznajem jako dobar trener, ali za ovog Veleža on nije. Puno mu sreće želim

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 18 mar 2015, 20:47

nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 mar 2015, 20:53

Cernica je napisao/la:Pohvala samo za posjetu i raju iza gola. Onih 150 izbjeglica iz srednje bosne i škutora nisam ni cuo osim na poluvremenu kad je Armija stala. Nesto su pjevali nema starog mosta srušile ga ustaše ali razumljivo kad nema mostarskih korijena među njima. Vazda je stari bio trn u oku busovčanima kakanjcima i škutorima. Nista raja jest sjeb ali idemo dalje nadam se bez Special One-a usta mu se poserem kao i Zvoniću s onom krampom što oblači kopačke na nju
[youtube][/youtube]

;)

I vidim priziva se hitno tjeranje Jusufbegovića... Iskreno, moje mišljenje je da sa tim ništa nećete postići. Pravi problem je jednostavno u lošem igračkom kadru. O njihovoj borbenosti danas ne bih, ali je očigledno barem meni da je njihovo fudbalsko umijeće na veoma, veoma niskom nivou. Tako da, sve i da Mourinha dovedete sa ovom ekipom daleko ne možete. A realno, ionako je za vas sa ovim sezona nažalost gotova. Da bi vam postala zanimljiva ili morate izgubiti narednih 7 kola zaredom pa da padnete u opasnu zonu ili da dobijete zaredom narednih 7 :)

Vozdra raja i vidimo se za vikend sad ;)
1946

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2015, 21:00

gost je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:

Ali bez njega smo bili još gori. Mislim, ne želim pravdati nikoga, ali nema smisla okrivljavati dva-tri igrača. Nikolić, Haurdić, Dino (meni je drag i volio bih da eksplodira, ali objektivno ako je on u orvom timu onda smo mi tim za osmo-deveto mjesto), oba naša centarhalfa, Bobić......sve je to bilo u nivou Zvonića, a neki su bili i gori
Ne kenjam ja na njega samo zbog današnje utakmice, nego čitave sezone. A realno i nismo za viših dometa. Ovo nam je vrhunac iz godine u godinu. Ali srećom prestao sam se sekirati, nema smisla, samo šećer dobiti radi nesposobnjakovića...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 mar 2015, 21:03

Rodjeni zao mi je sto ste ispali. Presjeko vas je onaj gol pred kraj poluvremena,mada sam ja ocekivao jace napade u drugom poluvremenu. Bez uvrede ekipa vam je odron,sem Blagojevica koji je doktor na terenu,i tu bi dodao anija i maletu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 21:11

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

HAJ NE RISE ŽIV BIO I PONOVO PROČITAJ KAKVU SI NEBULOZU NAPISAO !

P.S Feja po meni očekivano ispao ipak ok na kraju i povukao se što je i bio jedini logičan potez.
Na stranu to, ovaj igrački kadar je PONAVLJAM već #100 puta PRECIJENJEN!

Ani, Daka, Jovanče, (Nikolić na pravoj poziciji) o.k, ostali su rinaka !!!
Zadnja izmjena: NeverGiveUp, dana/u 18 mar 2015, 21:21, ukupno mijenjano 2 puta.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 mar 2015, 21:11

primasquadra je napisao/la:nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko
Ti nam reci sta nam ne valja hajde pametni hajde :) :) :facepalm:
#musvdg

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 mar 2015, 21:14

Zivot ide dalje.

Velez se mora okrenuti sredjivanju situacije da prezivi 2015 i 2016 u Premijer ligi jer ce sljedece godine doci do skracenja lige i na osnovu rezultata i na osnovu infrastrukture.

Feja je podnio ostavku. Mislim da je bio dobar trener ali ocigledno nesto nije funkcionisalo. Mislim da su preko zime otisli igraci koji su valjali i nisu dosla pojacanja. Nemoze se od govana pita napravit niti od polovne ekipe pobjednik kupa.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 mar 2015, 21:16

AlemC85 je napisao/la:Kone su nas zasluženo izbacile, iskoristili su našu nemoć :x Slijedeći put treba dobro razmisliti koga dovesti za trenera. :kafa:
Zasluzeno? Zasluzena ti pobjeda dva suta u okvir gola u 45+ i 90+,to uopste nije zasluzeno samo sto su iskoristili sanse koje mi nismo koje smo u prvom poluvremenu imali.Ali prci ga sad koji **** tipkam nanerviran i nasekiran.
NE MOZEMO SKRACIVAT PO DRVETU I SISAT POLAKO TREBA ISCUPAT JBENI KORIJEN I ONE UHLJEBE ISTJERAT NE MOZE VISE :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x aaaaa
#musvdg

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.