HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

kristian
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la kristian » 15 apr 2010, 00:33

zrinski je stabilna ekipa eto njega sljedecu godinu za titulu iskoristit umor zelje borca i siroki(sarajevo) u evropi i titula dolazi u mostar

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 00:34

newton_heath_lyr je napisao/la:
brato je napisao/la:sa ovom ekipom teško će biti i 4 mjesto osvojiti.....
1.Zeljo
2.Borac
3.Sarajevo
4.Zrinjski

a sta je sa sirokim???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 apr 2010, 00:34

newton_heath_lyr je napisao/la:
brato je napisao/la:sa ovom ekipom teško će biti i 4 mjesto osvojiti.....
1.Zeljo
2.Borac
3.Sarajevo
4.Zrinjski
Valjalo bi al ipak mislim da ce 3. mjesto uzeti Siroki,najjaci su od 4 kluba koja se bore za evropu!
HSK Zrinjski Mostar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 00:38

Babilon je napisao/la:Evo izgleda da ce i 4. mjesto voditi u evropu a za njega se bore Siroki,Sarajevo ,Velez i nas klub"
U evropi smo sa i kud i kamo jacom ekipom lose prolazili,stoga mozda bi sto se tice igrackog kadra bilo dobro pauzirati ovu godinu,realno gledajuci,no gledajuci finacijski ,evropa je potrebana ako nista zbog te jedne utakmce i neke zarade koja je za nase prilike vise nego solidna,evropa je veceras izgubljena u kupu ali evo prvenstvo nam pruza neke sanse jos uvijek.
moja prognoza ova 4 tima koliko mogu bodova u nastavku osvojiti!
Siroki:15 u gostima ce vjerovatno svladati Travnik ,ostalo izgubiti i kuci pobjeđivati.
Sarajevo:10 bodova,po meni imaju daleko najgori raspored jer igraju sa Zeljom,Sirokim,Zrinjskim,Borcem,a gostuju davljenicima Zvijezdi i Rudaru.
Velez:10 bodova također nezgodan raspored i gostovanje Zelje i Borca !
Zrinjski:15 bodova ako se kuci pobjede Olimpik,Modrica,Laktasi i Celik sto je realno a Leotar je uvijek bio u dobrim odnosima s nasim pa nam mozda daju tri boda! :mrgreen:
Iskreno ako Zrinjski osvoji tu cetvrtu poziciju zasluzili su da pocasno dobiju mjesto u LS. :mrgreen:
Nema tu nikakve sanse da Zrinski ode u evropu.Bas iz razloga sto i sa jacom ekipom su brukali premier ligu i ostale clanove u Evropi.
Iduce godine ako ne prodjete kao i Modrica. :mrgreen:
P.S Leotar vec morada proda laktasima jos i vama mogli bi onda i ispasti tako da od te ljubavi nema nista.
Ili Siroki da dobija u Travniku,prije ce Celzi pobijediti nego Travnika na njegovom terenu.Pogotovo sto su ispucali bonus gubljenja bodova na svom terenu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 apr 2010, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 00:38

Vidim niko ne spominje kaznu. :roll:
Realno, jedina odgovarajuća kazna jeste ponovni katanac na HŠK Zrinski, kazna kakvu zaslužuje svaki instant i politički klub, kazna kakvu zaslužuje svaki klub sa onakvim "navijačima", kazna koju zaslužuje svaki klub koji i čiji navijači non-stop šire mržnju i netrpeljivost, kazna koju zaslužuje svaki klub koji se ne libi ni otimati(primjerice stadion), kazna koju zaslužuje svaki klub kojeg čine fašisti i nacionalisti, kazna kakvu zaslužuje........ na znam više mrsko mi nabrajati, al ovo sve nabrojano posjeduje Zrinski, čak šta više prednjače u tome u odnosu na timove sličnog kalibra.
A sad da se vratimo u brutalni ralnost. Čisto sumnjam da će se ovo desiti, ipak savez čine korumpirani idioti. Al i pored toga Zrinski ne smije proći bez kazne od 10.000KM i dvije utakmice bez publike.
Strauss Junior

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 15 apr 2010, 00:39

slazem se, mislim da bi siroki bez obzira na sve trebao uzeti to trece mjesto, aza to 4. borba izmejdu zrinjskog i sarajeva, velez tesko da nesto moze sa onakom igrom u gostima, plus imace neke teske i kuci tako da zrinjski ili sarajevo

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 15 apr 2010, 00:40

Lacio je Livorno za njih.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 15 apr 2010, 00:41

ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 00:44

kristian je napisao/la:ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)
:lol:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 00:45

kristian je napisao/la:ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)
Na kobajagi domacem stadionu i njihovi navijaci napravili belaj.i klub ne stoji iza ovog ko onda stoji Emerik Blum. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 00:47

ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 apr 2010, 00:51

Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 00:53

Ted Mosby je napisao/la:Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
zaboravio si reć i alkoholičari zadnji ...neki su i išamarani u jednom klubu radi toga....zato nam i jest ovakva sezona
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 00:58

brato je napisao/la:ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
Ova sezona budi fudbal u BiH.Na tron se vraćaju klubovi koji su uvijek bili na vrhu kroz istoriju (Željo,Borac,Sarajevo,Velež). Još uvijek imamo(Željo),skoro pa tri puta više titula od vas. :geek:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 apr 2010, 01:04

brato je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
zaboravio si reć i alkoholičari zadnji ...neki su i išamarani u jednom klubu radi toga....zato nam i jest ovakva sezona
U kojem je to klubu bilo? Ja sam čuo u Heinekenu pa ne znam jel istina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 apr 2010, 08:22

brato je napisao/la:ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
objektivna mostarska publika :mrgreen:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 15 apr 2010, 08:54

Play.Blue.Minded je napisao/la:
objektivna mostarska publika :mrgreen:
ovo nije nikakva provokacija
1. su bili optimisticni ovo ono kisa golova u zeljinoj mrezi...
2. pa onda fail :D gubili pravili probleme
3. sad govore da su stalno ispred nas... pa sine vi se nemozete mjerit sa nama... mi smo klub sa najvecom historijom!!!!!...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 12:05

Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji ,Nemogu da vjerujem da neko moze reci nemam ovlasti da izbacim publiku koja ne dopusta da se utakmica nastavi , da navijac koji je htio napasti tog zeljinog golmana bude pusten , kao ono necu vise bicu fin..
Opet cu ponovit niste vi krivi nego policija . Sramota za Mostar je vas MUP.

Ja nemogu zamisliti samo da uleti jedan navijac nas sada protiv sarajeva sta bi mu se desilo , a da ne spominjem kakav bi se okrsaj desio 10 sekundi nakon sto bi poceli ubacivati predmete u teren .
Bezvlasce , veliko bezvlasce ...

Pozdrav.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 12:09

avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
Kako ba nema,ima jos i pucaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 15 apr 2010, 12:11

bistrikboy je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
Kako ba nema,ima jos i pucaju...
i ti moderator......a takvi su i suci i svi odozgo..... :!:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.