HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

avenija
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 12:11

bistrikboy je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
Kako ba nema,ima jos i pucaju...
Nije ono specijalna policija, ispreplaseni prasljivci sa pistoljima.
Dobro znas kakva je organizacija kod obucenih i spremnih specijalnih jednica.
Da su oni dole nista se ovo ne bih desavalo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 12:12

avenija je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
Kako ba nema,ima jos i pucaju...
Nije ono specijalna policija, ispreplaseni prasljivci sa pistoljima.
Dobro znas kakva je organizacija kod obucenih i spremnih specijalnih jednica.
Da su oni dole nista se ovo ne bih desavalo.
Kazu nema zakona :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 12:23

:lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 13:17

Teodosic Milos je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la::lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.
pa od tada do ovde....biljezili smo uspjehe......ako zelis link citave istorije.....http://fkslavija.com/page.php?2

sorry za offtopic.....;) u cilju mi je samo da spustim ove velike poznavaoce fudbala ;)....i da se vise nacitaju nego sto pricaju ;)
ko ima vecu i bolju historiju?
ko je uspjesniji u evropi?
ko danas ima bolji tim?

:D

samo dodaj pored pitanja ime kluba ili zeljo ili zrinjski! ili ti ga slavija

bez filozofije

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 13:27

Teodosic Milos je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la::lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.
pa od tada do ovde....biljezili smo uspjehe......ako zelis link citave istorije.....http://fkslavija.com/page.php?2

sorry za offtopic.....;) u cilju mi je samo da spustim ove velike poznavaoce fudbala ;)....i da se vise nacitaju nego sto pricaju ;)
Pošto nemate na stranici opciju za latinicu ili barem za engleski otišao sam do wikipedie.Pa da napravimo paralelu ;

Željo ;
* Prvenstvo Jugoslavije:

Prvaci (1): 1971/72
Drugoplasirani (1): 1970/71
Treće mjesto: 1963/64 i 1983/84

* Kup Jugoslavije u nogometu:

Drugoplasirani (1): 1980/81.

* Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine:

Prvaci (1): 1946.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. godne.

* Premijer liga Bosne i Hercegovine:

Prvaci (3): 1997/98, 2000/01., 2001/02
Drugoplasirani (3): 2002/03, 2003/04, 2004/05
FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednoj od tri lige odigrane u Bosni i Hercegovini u sezoni 1999/00. godine

* Kup Bosne i Hercegovine u nogometu:

Pobjednici (3): 1999/00, 2000/01, 2002/03
Drugoplasirani (1): 2001/02
FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednom od tri kupa odigrana u Bosni i Hercegovini u sezoni 1997/98. godine

* Super kup NS Bosne i Hercegovine:

Pobjednici (3): 1998, 2000, 2001

* Kup UEFA:

Najveći evropski uspjeh kluba bio je u Kupu UEFA 1984/85. godine, kada je igrao u polufinalu ovog takmičenja; FK Željezničar je, također, igrao u četvrtfinalu istog takmičenja u sezoni 1971/72.
Slavija(na ćirilici,da ne bude da nisam objektivan) ;
1940 " & 1/4 Flag of Hungary 1940.svg %, $ 3-0, 1-11
2007. " & 1 ? $ Сант ?, Сант ? $ ? 3-2, 3-2
2 ? Flag of Romania.svg ? ?, ? 0-0, 0-3
2009/10. УЕФА ? Европе 2 ? &. $ ?, ? 0-0, 3-1
3 ? &. Flag of Slovakia.svg ", " 0-2, 1-3
Zrinjski ;
* Šampioni Premijer lige BiH: 2

2004/2005.
2008/2009

* Pobjednici Kupa BiH: 1

2007/2008.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 apr 2010, 14:13

ma ni ti viise ne vjerujes u to nego jednostavno nemas sta da kazes pet ljudi je reko da ste nadigrani da vam igraci cugaju kockaju samo se jos ti cuvas te neke price koja ne pije vode...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 14:15

nick je napisao/la:ma ni ti viise ne vjerujes u to nego jednostavno nemas sta da kazes pet ljudi je reko da ste nadigrani da vam igraci cugaju kockaju samo se jos ti cuvas te neke price koja ne pije vode...
ma pusti ga.... gubitnici imaju pravo da se ljute (al ovi pojedinci se BAS ljute :D )

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 15 apr 2010, 14:18

Sa vase strane je je Babilon odlican momak,ne mislim to jer stalno pise ono sto ne ide u prilog "ultrasima" navijacima Zrinjskog.

Momak je sinoc fino poduzi post napisao oko toga,da vam sudija nije kriv.. a vi se pravite majmuni ;)

Manite se rasprava,cestitaj te boljem i zdra'o ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 14:21

ne mozes ni zamisliti koliko sam zahvalan upravi :D
a vasi dani u upravi su prosli :D

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 15 apr 2010, 14:22

Babilon ovdje jedini piše sam da udovolji VAMA.Zato na kraju sezone poklanjamo ga vama.

I zapamtite mi ćemo izači još jači poslije ovih vaših nepravdi.

NITKO NAS NEVOLI, **** NAS ZABOLI,JER MI SMO ULTRASI...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 14:25

Samo ZRINJA je napisao/la:Babilon ovdje jedini piše sam da udovolji VAMA.Zato na kraju sezone poklanjamo ga vama.

I zapamtite mi ćemo izači još jači poslije ovih vaših nepravdi.

NITKO NAS NEVOLI, **** NAS ZABOLI,JER MI SMO ULTRASI...
je li se ultrasi onako ponasaju?? ne!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 14:44

Hoće li neko konačno objasniti na šta se odnose primjedbe na sudjenje u toj utakamici, sve čitam a nikako da to vidim nešto konkretno
TREĆI PUT ČASTIMO !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 apr 2010, 14:46

Babilon je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.
Cestitam Zeljeznicaru na pobjedi i zasluzenom prolasku u finale kupa,zrinjski ima pojedinih igraca koji jednostavno ne mogu igrati protiv fizickih mocniji ekipa!
Ponasanje pojedinaca koji sramote i stete ugledu kluba treba potjerati sa stadiona!
et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 apr 2010, 14:47

borcev_navijac je napisao/la:Hoće li neko konačno objasniti na šta se odnose primjedbe na sudjenje u toj utakamici, sve čitam a nikako da to vidim nešto konkretno
Pa u tome i jeste štos. Da ima nešto konkretno već bi napisali.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 14:48

nick je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.
Cestitam Zeljeznicaru na pobjedi i zasluzenom prolasku u finale kupa,zrinjski ima pojedinih igraca koji jednostavno ne mogu igrati protiv fizickih mocniji ekipa!
Ponasanje pojedinaca koji sramote i stete ugledu kluba treba potjerati sa stadiona!
et
iz ovog što je napisao babilon vidi se da on misli da je sudjenje bilo u načelu korektno sa nedostacaima koji se tiču profesionalnosti, a ne tendenciozno.
Navijači zrinjskog aludiraju čini mi se na tendenciozno sudjenje, al nisam pročitao u čemu se sastojalo
TREĆI PUT ČASTIMO !

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 14:51

borcev_navijac je napisao/la:Hoće li neko konačno objasniti na šta se odnose primjedbe na sudjenje u toj utakamici, sve čitam a nikako da to vidim nešto konkretno
ma pusti ih vidis da su isfrustrirani kompleksasi nize vrijednosti....te Nijaz ono te Nijaz ovo, a u jesenjem dijelu niko nije spomenuo Nijaza, zasto li Boze?? A da zato sto nismo predstavljali opasnost nikome, kad si los svi te tapsu po ramenu i govore bice bolje, a kad ti krene na bolje i kad sve redom dobijas svi te zele srusit...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 apr 2010, 14:52

ma opcenito u nasoj ligi ljudi nisu naucili gubit na domacem terenu,pa sad kad prime go sudija kriv dobil ih 3 utakmice za redom...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 15:11

ovo ti je ujedno i posljedni post, a ja sam ti rekao da cu te pozdravit na kraju utakmice pa evo da iskoristim i priliku da se oprostim s tobom ;)
A sad pozzzdrav sa vrha :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 15 apr 2010, 15:18

Prije same utakmice Zrinjski je dozvolio prijenos utakmice ,a dotična druga strana nije dozvolila.Ali ubuduće ovakvi sudci neće ni smijeti doći u Mostar,a kamal suditi... ;)

Ajde sad više otpepajte sa teme...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 apr 2010, 16:12

Samo ZRINJA je napisao/la:Prije same utakmice Zrinjski je dozvolio prijenos utakmice ,a dotična druga strana nije dozvolila.Ali ubuduće ovakvi sudci neće ni smijeti doći u Mostar,a kamal suditi... ;)

Ajde sad više otpepajte sa teme...
Vidiš da nemaš pojma! Gostujuća strana nema nikakav uticaj da li se utakmica može emitovati putem TV ekrana, to odredjuje domaćin i zainteresovana TV kuća!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.