HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

čamac
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la čamac » 15 apr 2010, 00:40

Lacio je Livorno za njih.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 15 apr 2010, 00:41

ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 00:44

kristian je napisao/la:ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)
:lol:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 00:45

kristian je napisao/la:ma bit ce suspenzija al al uglavnom klub ne stoji iza ovog ovo su uradili navijaci mahinalno a dobro sad se svako treba okrenut svom klubu kao i ti svom uzivaj to je sad i ko zna kad ;)
Na kobajagi domacem stadionu i njihovi navijaci napravili belaj.i klub ne stoji iza ovog ko onda stoji Emerik Blum. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 00:47

ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 apr 2010, 00:51

Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 00:53

Ted Mosby je napisao/la:Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
zaboravio si reć i alkoholičari zadnji ...neki su i išamarani u jednom klubu radi toga....zato nam i jest ovakva sezona
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 00:58

brato je napisao/la:ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
Ova sezona budi fudbal u BiH.Na tron se vraćaju klubovi koji su uvijek bili na vrhu kroz istoriju (Željo,Borac,Sarajevo,Velež). Još uvijek imamo(Željo),skoro pa tri puta više titula od vas. :geek:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 apr 2010, 01:04

brato je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ma igrači Zrinjskog su kockari sve do jednog. Meni rođak radi u Casinu u Mostaru i oni u jedno popodne prokockaju svoje plaće
zaboravio si reć i alkoholičari zadnji ...neki su i išamarani u jednom klubu radi toga....zato nam i jest ovakva sezona
U kojem je to klubu bilo? Ja sam čuo u Heinekenu pa ne znam jel istina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 apr 2010, 08:22

brato je napisao/la:ne brinite se vi za nas...ionako smo stalno ispred vas i u vrhu tako će biti i ubuduće..ova sezona je podbacila i biće rezova i u upravi i igračkom kadru ...
objektivna mostarska publika :mrgreen:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 15 apr 2010, 08:54

Play.Blue.Minded je napisao/la:
objektivna mostarska publika :mrgreen:
ovo nije nikakva provokacija
1. su bili optimisticni ovo ono kisa golova u zeljinoj mrezi...
2. pa onda fail :D gubili pravili probleme
3. sad govore da su stalno ispred nas... pa sine vi se nemozete mjerit sa nama... mi smo klub sa najvecom historijom!!!!!...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 12:05

Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji ,Nemogu da vjerujem da neko moze reci nemam ovlasti da izbacim publiku koja ne dopusta da se utakmica nastavi , da navijac koji je htio napasti tog zeljinog golmana bude pusten , kao ono necu vise bicu fin..
Opet cu ponovit niste vi krivi nego policija . Sramota za Mostar je vas MUP.

Ja nemogu zamisliti samo da uleti jedan navijac nas sada protiv sarajeva sta bi mu se desilo , a da ne spominjem kakav bi se okrsaj desio 10 sekundi nakon sto bi poceli ubacivati predmete u teren .
Bezvlasce , veliko bezvlasce ...

Pozdrav.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 12:09

avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
Kako ba nema,ima jos i pucaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 15 apr 2010, 12:11

bistrikboy je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vas da obezbjeduje jednu utakmicu Zenicka ili Sarajevska policija i da se tako ponasate garantujem zivotom da bi dobili takve batine od A.C.A.B.-a da to nije normalno ...Mozete se k.... dole po hercegovini gdje uopste nema specijalaca i policije i ovo pravit , ali niste vi krivi kriva je policija opet zbog propusta u organizaciji
i ti moderator......a takvi su i suci i svi odozgo..... :!:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 12:11

Nije ono specijalna policija, ispreplaseni prasljivci sa pistoljima.
Dobro znas kakva je organizacija kod obucenih i spremnih specijalnih jednica.
Da su oni dole nista se ovo ne bih desavalo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 12:12

avenija je napisao/la:
Nije ono specijalna policija, ispreplaseni prasljivci sa pistoljima.
Dobro znas kakva je organizacija kod obucenih i spremnih specijalnih jednica.
Da su oni dole nista se ovo ne bih desavalo.
Kazu nema zakona :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 12:23

:lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 13:17

Teodosic Milos je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la::lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.
pa od tada do ovde....biljezili smo uspjehe......ako zelis link citave istorije.....http://fkslavija.com/page.php?2

sorry za offtopic.....;) u cilju mi je samo da spustim ove velike poznavaoce fudbala ;)....i da se vise nacitaju nego sto pricaju ;)
ko ima vecu i bolju historiju?
ko je uspjesniji u evropi?
ko danas ima bolji tim?

:D

samo dodaj pored pitanja ime kluba ili zeljo ili zrinjski! ili ti ga slavija

bez filozofije

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 15 apr 2010, 13:27

Teodosic Milos je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la::lol: :lol: :lol: Da nije smiješno bilo bi tužno. Priča se o istoriji a ne o osnutku kluba. Dakle,najosnovnije jezičke pojmove savladati! Najveća i najduža su dvije potpuno različite riječi.
pa od tada do ovde....biljezili smo uspjehe......ako zelis link citave istorije.....http://fkslavija.com/page.php?2

sorry za offtopic.....;) u cilju mi je samo da spustim ove velike poznavaoce fudbala ;)....i da se vise nacitaju nego sto pricaju ;)
Pošto nemate na stranici opciju za latinicu ili barem za engleski otišao sam do wikipedie.Pa da napravimo paralelu ;

Željo ;
* Prvenstvo Jugoslavije:

Prvaci (1): 1971/72
Drugoplasirani (1): 1970/71
Treće mjesto: 1963/64 i 1983/84

* Kup Jugoslavije u nogometu:

Drugoplasirani (1): 1980/81.

* Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine:

Prvaci (1): 1946.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. godne.

* Premijer liga Bosne i Hercegovine:

Prvaci (3): 1997/98, 2000/01., 2001/02
Drugoplasirani (3): 2002/03, 2003/04, 2004/05
FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednoj od tri lige odigrane u Bosni i Hercegovini u sezoni 1999/00. godine

* Kup Bosne i Hercegovine u nogometu:

Pobjednici (3): 1999/00, 2000/01, 2002/03
Drugoplasirani (1): 2001/02
FK Željezničar je, također, bio drugoplasirani u jednom od tri kupa odigrana u Bosni i Hercegovini u sezoni 1997/98. godine

* Super kup NS Bosne i Hercegovine:

Pobjednici (3): 1998, 2000, 2001

* Kup UEFA:

Najveći evropski uspjeh kluba bio je u Kupu UEFA 1984/85. godine, kada je igrao u polufinalu ovog takmičenja; FK Željezničar je, također, igrao u četvrtfinalu istog takmičenja u sezoni 1971/72.
Slavija(na ćirilici,da ne bude da nisam objektivan) ;
1940 " & 1/4 Flag of Hungary 1940.svg %, $ 3-0, 1-11
2007. " & 1 ? $ Сант ?, Сант ? $ ? 3-2, 3-2
2 ? Flag of Romania.svg ? ?, ? 0-0, 0-3
2009/10. УЕФА ? Европе 2 ? &. $ ?, ? 0-0, 3-1
3 ? &. Flag of Slovakia.svg ", " 0-2, 1-3
Zrinjski ;
* Šampioni Premijer lige BiH: 2

2004/2005.
2008/2009

* Pobjednici Kupa BiH: 1

2007/2008.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 apr 2010, 14:13

ma ni ti viise ne vjerujes u to nego jednostavno nemas sta da kazes pet ljudi je reko da ste nadigrani da vam igraci cugaju kockaju samo se jos ti cuvas te neke price koja ne pije vode...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []