FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Raz_ba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Raz_ba » 15 apr 2010, 14:05

sarajlija89 je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Ja navijam za Slobodu, Bogu šućur, a nemam nikakvih kompleksa pa ni kompleks Sarajeva. Igrali smo protiv Sarajeva tri puta ove sezone i.... neki se sjećaju rezultata! Postavio sam post sa tabelom nakon 30. kola kao rekaciju na jedan post, vratite se nazad i vidjećete. Osim toga... taj moj post vam je donio jedno dvije stranice na ovoj temi. Kao što sam par puta naveo, Sarajevu želim Evropu ove sezone. Amin!

:lol: :lol: e sto si lud...eto ko nama bitne te dvije stranice koje usput receno nemaju veze sa temom :D :D

I rekoh vam ja....ne brinite vi za sarajevo,sarajevo ce sigurno 3. bit ili u najgorem slucaju 4. sto u svakom slucaju vodi u evropu....al eto trebali smo mnogo vise jer smo sigurno najbolja ekipa u ligi

i veoma ti je realna tabela nema sta....strasno :roll: :roll:

a to da nemate kompleksa...dovoljno je vidjeti da si stavio sarajevo na mjesto koje ne vodi u evropu a olimpik u zonu ispadanja :| :roll: ...slucajno oba sarajevska kluba ;) doduse selju si prvog stavio..al to je vise radi nas..malo da nas.... :D

Eto Tako....ne brinite vi za tim sa Koseva :D

FC - LJUBAV ZIVOTA
Ko je lud? Ko je tebi dao pravo da vrijeđaš ljude na forumu? Ovaj forum ne pripada Fudbalskom klubu Sarajeo i na bilo kojoj temi se normalno može raspravljati. Ako možeš biti insan piši a ako ne možeš ignorišite ovu raspravu i gotovo. Ja samo reagujem ako se pojavi nešto vezano za moj post.
Vrati se jednu stranicu unazad pa ceš vidjeti da si ti napisao sljedeće:
Postao/la sarajlija89 dana 14 apr 2010, 23:50

posto su borac i zeljo u finalu....znaci da i 4. mjesto vodi u evropu ...al eto....u svakom slucaju ja sam siguran da cemo bit medju 3.

al eto...i 4. mjesto ce bit dovoljno
na to je buhtla kao reakciju napisao:
buhlta je napisao/la:
evo tabela siguran sam da ce biti ovako

1.Zeljeznicar
2.Sarajevo
3.Borac
4.Velez
Ja sam mislio da je ovo nerealno, vidio fino raspored do kraja sezone i dao svoje mišljenje najrealnije što sam mogao. Čak sam predvidio da ćemo (Sloboda) izgubiti od Želje na domaćem terenu. I sad ti vrijeđeš. Drugi put ću te prijaviti i tražiti da te banuju pa ti onda sjedi sam kod kuće kad ne znaš normalno raspravljati ko insan.
A đe da znam?!

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 15 apr 2010, 14:14

Samo bih volio razmišljanja nas navijača Sarajeva o utakmici sa Čelikom. Naime dvojica najboljih igrača Čelika su navijači Sarajeva ;Obuća i Duro, a ponajbolji igrači Želje su igrali za Sarajevo ;Mešanović, Bućan i Stanić.
Interesuje me Može li Sarajevo uzeti sva tri boda u Zenici i sve bodove na koševu, jer bi tim obezbjedili Evropu a sa još 3 boda u Gradačcu možda napasti i titulu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 14:31

meme pitar je napisao/la:Samo bih volio razmišljanja nas navijača Sarajeva o utakmici sa Čelikom. Naime dvojica najboljih igrača Čelika su navijači Sarajeva ;Obuća i Duro, a ponajbolji igrači Želje su igrali za Sarajevo ;Mešanović, Bućan i Stanić.
Interesuje me Može li Sarajevo uzeti sva tri boda u Zenici i sve bodove na koševu, jer bi tim obezbjedili Evropu a sa još 3 boda u Gradačcu možda napasti i titulu.
kao sto rekoh..treba ici utakmicu po utakmicu...sarajevo sa 2 gostujuce pobjede(zenica,gradacac,lukavica,prijedor) moze se opet ukljuciti u borbu za titulu....ali mislim da u nasem klubu ne razmisljaju tako...uostalom za sve ovo vrijeme su samo evropu spominjali,titulu malo ili nimalo....

Mi navijaci se mozda jos nadamo ali ako oni u klubu tako ne gledaju to sta nam vrijedi....

Mislim da ce nakon celika biti mnogo jasnija situacija...ako tu zijanimo...prica o tituli je definitivno zavrsena...samo jos treba spomenuti i "slaucaj gavaric" koji jos nije zakljucen..al da se ne nadamo puno..idemo mi igrat pa cemo vidjeti

@Raz...jbg jarane nije to bilo vrijedjanje,ono "e jesi lud" nije bilo u tom kontextu...vise je kao osvrt na tvoju tabelu,neka luda razmisljanja u vezi tog...u tom fazonu ;) ..nista lose..al eto tako si to shvatio sta mogu :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 apr 2010, 14:49

znaju li se razlozi zasto je sarajevo opet blokiralo projetk derbi kola?

e jeste baksuzi! :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 14:55

Kevin je napisao/la:znaju li se razlozi zasto je sarajevo opet blokiralo projetk derbi kola?

ma nije sarajevo blokiralo..ako mislis na tekmu sarajevo-celik tj. celik -sarajevo....utakmica je predvidjeno bilo u 20h da se igra....ali...vjerovo ili ne taj isti dan koncert u Ze ima Zeljko Samardzic...sto je bilo dovoljno da se termin odigravanja pomjeri pa samim tim i od prenosa nista nema :roll: :roll: da nije smjesno bilo bi zalosno al eto....to je BiH

Al eto...imaces vec priliku u iducu srijedu gledat svoj klub na Tv-u kada bude igo protiv Sarajeva,tako je najavljeno da ce bit prenos...pa eto da se ne zalis...jedino lose u svemu tome po vas je sto cemo vam zabit par komada
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 15 apr 2010, 15:05

sarajlija89 je napisao/la: ma nije sarajevo blokiralo..ako mislis na tekmu sarajevo-celik tj. celik -sarajevo....utakmica je predvidjeno bilo u 20h da se igra....ali...vjerovo ili ne taj isti dan koncert u Ze ima Zeljko Samardzic...sto je bilo dovoljno da se termin odigravanja pomjeri pa samim tim i od prenosa nista nema :roll: :roll: da nije smjesno bilo bi zalosno al eto....to je BiH

Al eto...imaces vec priliku u iducu srijedu gledat svoj klub na Tv-u kada bude igo protiv Sarajeva,tako je najavljeno da ce bit prenos...pa eto da se ne zalis...jedino lose u svemu tome po vas je sto cemo vam zabit par komada
Nije ni celik trazio da se termin utakmice promjeni nego policija. Stadion je od arene udaljen zracnom linijom nekih 300-400 metara i da bi im bilo lakse sve to organizovat trezili su promjenu termina, iskljucivo zbog vase sigurnosti.
Republika Zenica

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 15 apr 2010, 15:10

Kevin je napisao/la:znaju li se razlozi zasto je sarajevo opet blokiralo projetk derbi kola?

ma nije sarajevo blokiralo..ako mislis na tekmu sarajevo-celik tj. celik -sarajevo....utakmica je predvidjeno bilo u 20h da se igra....ali...vjerovo ili ne taj isti dan koncert u Ze ima Zeljko Samardzic...sto je bilo dovoljno da se termin odigravanja pomjeri pa samim tim i od prenosa nista nema :roll: :roll: da nije smjesno bilo bi zalosno al eto....to je BiH

Cuo sam da MUP ZDK ne može osigurati oba događaja, pa je i to uzrok promjene termina, a time i ukidanja live prenosa. Znači, nije do klubova.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 apr 2010, 15:57

Pašalić je napisao/la:

Cuo sam da MUP ZDK ne može osigurati oba događaja, pa je i to uzrok promjene termina, a time i ukidanja live prenosa. Znači, nije do klubova.
Nije malo sutra do klubova ! Svaki klub resu što se toga tiče.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 16:07

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34720.htm

da se nadovezemo vec na ovu pricu ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 15 apr 2010, 16:17

pretpostavljam da se malo lakse dise u taboru komsija kad se zna da i 4. mjesto vodi u evropsku ligu ;)

sretno vam komsije!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 apr 2010, 16:21

mmoze li mi reci kad je sarajevo igralo sa man utd i koja faza i cega treba mi radi neke baze podataka o nasim klubovima hvala
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 16:23

tax je napisao/la:mmoze li mi reci kad je sarajevo igralo sa man utd i koja faza i cega treba mi radi neke baze podataka o nasim klubovima hvala
pa zasta ti sluzi google :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 16:25

tm84 je napisao/la:pretpostavljam da se malo lakse dise u taboru komsija kad se zna da i 4. mjesto vodi u evropsku ligu ;)

sretno vam komsije!!!
pa dobro...ima i tog al u svakom slucaju misljenja sam da cemo bit medju 3 ekipe tako da...al eto

vidim iz Olomouca si...lijepe uspomene za nas nema sta :D :D Sarajevo i sigma...prvi put da smo prosli jedno kolo u evropskim takmicenjima poslije rata i to kako...

@Tax Sarajevo-manchester 1/8 finala Kupa sampiona,sezona 1967/68...0-0 na kosevu,2-1 u manchesteru(strijelac rahmetli Salih Delalic)...

iako je meisljenje da je sarajevo bila bolje ekipa u te dvije tekme,manchester je prosao uz veliku pomoc sudija i te godine postao prvak evrope

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 15 apr 2010, 16:35

meme pitar je napisao/la:Samo bih volio razmišljanja nas navijača Sarajeva o utakmici sa Čelikom. Naime dvojica najboljih igrača Čelika su navijači Sarajeva ;Obuća i Duro, a ponajbolji igrači Želje su igrali za Sarajevo ;Mešanović, Bućan i Stanić.
kao sto rekoh..treba ici utakmicu po utakmicu...sarajevo sa 2 gostujuce pobjede(zenica,gradacac,lukavica,prijedor) moze se opet ukljuciti u borbu za titulu....ali mislim da u nasem klubu ne razmisljaju tako...uostalom za sve ovo vrijeme su samo evropu spominjali,titulu malo ili nimalo....

Mi navijaci se mozda jos nadamo ali ako oni u klubu tako ne gledaju to sta nam vrijedi....

Mislim da ce nakon celika biti mnogo jasnija situacija...ako tu zijanimo...prica o tituli je definitivno zavrsena...samo jos treba spomenuti i "slaucaj gavaric" koji jos nije zakljucen..al da se ne nadamo puno..idemo mi igrat pa cemo vidjeti

@Raz...jbg jarane nije to bilo vrijedjanje,ono "e jesi lud" nije bilo u tom kontextu...vise je kao osvrt na tvoju tabelu,neka luda razmisljanja u vezi tog...u tom fazonu ;) ..nista lose..al eto tako si to shvatio sta mogu :)
U tom slučaju .... U redu je! Ma malo mi bilo krivo, kontam ti ono navijački totalno pa vrijeđaš, ali vidim nije to. Nema ljutnje. Pogotovo što ja stvarno nisam mislio ništa loše ni Sarajevu ni navijačima. Ponavljam, stvarno bih volio da Sarajevo izađe u Evropu, imate iskustva a to nije beznačajno. Osim toga trenutna situacija u klubu vam je splet nekih nevjerovatnih okolnosti. Nije ni Ćala bio loš kako je to ispalo. Ja se sjećam kad je on bio heroj, kad je izvadio situaciju. Gledao sam ga na televiziji prije možda godinu dana kad je objašnjavao da klub nema para da dovede pojačanja. Rekao je tada da će pokušati uraditi najviše što može sa onim što ima. Ma ... ukratko, nije mi pravo što Sarajevo nije gore malo bliže vrhu. Kad su Željo i Sarajevo u vrhu znak je da je fudbal u našoj zemlji koliko toliko u redu. Kad je drugačije onda nešto ne štima. AL biće bolje! Pozz
A đe da znam?!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 17:16

Celik - Sarajevo 2000/01 - 0:3 (Šaranović 2, Šašivarević) ...zadnja pobjeda u ze...al utjeha nam je da su oni nas na kosevu zadnji put dobili 1987 :D :lol: sto im je jedna od dvije pobjede u historiji na kosevu...a poslije rata tek su jednom odigrali nerijesno..ostalo...tesko da je bila neka tekma gdje im tricu minimalno nismo dali :lol: :lol:

uh kolko ih nismo dobili tamo :D :D ..jel vrijeme..seljo ih dobio,olipmik ih dobio...jos mi..al sad je drugacija situacija..al opet mislim da mozemo do pobjede...bice dobra tekma ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 17:23

sarajlija89 je napisao/la:Celik - Sarajevo 2000/01 - 0:3 (Šaranović 2, Šašivarević) ...zadnja pobjeda u ze..
sjecam se te utakmice koja je bila nastimana u slicnom trouglu kao sada zvijezda slavija i zrinjski sto su uradili ove sezone..
celik dobio bodove ja mislim od zeljeznicara na grbavici (3:2 za celik) pa onda celik pustio sarajevo 3:0..
Nesto je nekom trebalo sad se nesjecam , znam isto da se pricalo pred tu utakmicu nesto ako bude sarajevo vodilo u 85 minuti prekid zbog namjestana i pricalo se prije tekme ali opet sarajevo pobjedi 0 : 3 ..Dogovr je dogovor..
Tad sam imao nekih 12 tak godina pa se nesjecam bas dobro
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 17:32

avenija je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Celik - Sarajevo 2000/01 - 0:3 (Šaranović 2, Šašivarević) ...zadnja pobjeda u ze..
sjecam se te utakmice koja je bila nastimana u slicnom trouglu kao sada zvijezda slavija i zrinjski sto su uradili ove sezone..
celik dobio bodove ja mislim od zeljeznicara na grbavici (3:2 za celik) pa onda celik pustio sarajevo 3:0..
Nesto je nekom trebalo sad se nesjecam , znam isto da se pricalo pred tu utakmicu nesto ako bude sarajevo vodilo u 85 minuti prekid zbog namjestana i pricalo se prije tekme ali opet sarajevo pobjedi 0 : 3 ..Dogovr je dogovor..
Tad sam imao nekih 12 tak godina pa se nesjecam bas dobro

32. kolo je to bilo te sezone..nakon cega su sarajevo i seljo imali isti broj bodoova 68

A nezz odkle ti to da je namjesteno bilo...vi ste kolo prije igrali sa orasjem na strani i dobili 2-1,a prije toga djerzeleza 6-0 na bp...

a sa zeljom ste igrali u zadnjem kolu...o-1 izgubili u zenici a 0-0 na grbavici gdje su oni proslavili titulu..tako da je i to netacno ;)

na kraju je seljo bio sampion,brotnjo drugo,sarajevo trece i vi cetvrti

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 apr 2010, 17:53

fakat nam je tema u racku sto zbog nekih drugih (strumfova najvise) sto zbog nas samih ,covjek konta da sta procita pametno :D a zapravo ssamo mozes vidjeti strumfove kako svrsavaju sto su prvi i provociraju a admin i moder nista ne rade po tom pitanju a nasi opet isto samo gluposti valjaju i raspravljajku se sa provokatorima ,zato ljudi ba ohladite i ako imate sta zanimljivo napisat o nasoj ljubavi stavite a ostalog se okanite :evil:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 15 apr 2010, 18:06

Molim da neko napise utakmice Sarajevo-Zeljo i Zeljo-Sarajevo od 2002/2003 ;) ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 18:26

Marseille84 je napisao/la:Molim da neko napise utakmice Sarajevo-Zeljo i Zeljo-Sarajevo od 2002/2003 ;) ;)
Grbavica

2002/03 - 1:1 (Škoro)
2003/04 - 1:2 (Nadarević)
2004/05 - 1:1 (Pelak)
2005/06 - 1:0 (Matko)
2006/07 - 1:0 (Turković)
2007/08 - 0:0
2008/09 - 0:2
2009/10 - 2:1(Skoro,Jahovic)

Kosevo

2002/03 - 1:1 (Obuća)
2003/04 - 1:1 (Škoro)
2004/05 - 0:1
2005/06 - 0:0
2006/07 - 2:1 (Turković, Kurto)
2007/08 - 0:0
2008/09 - 0:0
2009/10 - ???

Ukupno 3-2 na grbavici za nas,1-1 na kosevu.....4-3 ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ado_77, amypitar, hase73, Jadnimi, keli, Lavcina i 62 gosta.