kao sto rekoh..treba ici utakmicu po utakmicu...sarajevo sa 2 gostujuce pobjede(zenica,gradacac,lukavica,prijedor) moze se opet ukljuciti u borbu za titulu....ali mislim da u nasem klubu ne razmisljaju tako...uostalom za sve ovo vrijeme su samo evropu spominjali,titulu malo ili nimalo....meme pitar je napisao/la:Samo bih volio razmišljanja nas navijača Sarajeva o utakmici sa Čelikom. Naime dvojica najboljih igrača Čelika su navijači Sarajeva ;Obuća i Duro, a ponajbolji igrači Želje su igrali za Sarajevo ;Mešanović, Bućan i Stanić.
Interesuje me Može li Sarajevo uzeti sva tri boda u Zenici i sve bodove na koševu, jer bi tim obezbjedili Evropu a sa još 3 boda u Gradačcu možda napasti i titulu.
Mi navijaci se mozda jos nadamo ali ako oni u klubu tako ne gledaju to sta nam vrijedi....
Mislim da ce nakon celika biti mnogo jasnija situacija...ako tu zijanimo...prica o tituli je definitivno zavrsena...samo jos treba spomenuti i "slaucaj gavaric" koji jos nije zakljucen..al da se ne nadamo puno..idemo mi igrat pa cemo vidjeti
@Raz...jbg jarane nije to bilo vrijedjanje,ono "e jesi lud" nije bilo u tom kontextu...vise je kao osvrt na tvoju tabelu,neka luda razmisljanja u vezi tog...u tom fazonu