FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 apr 2010, 20:34

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 15 apr 2010, 21:59

Pobrisana gomila gluposti i spamma, kao što će biti pobrisana i svaka rasprava koja se ne tiče teme FK Sarajevo :!:
Rođeni brato

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 22:16

sarajlija89 je napisao/la:
avenija je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Celik - Sarajevo 2000/01 - 0:3 (Šaranović 2, Šašivarević) ...zadnja pobjeda u ze..
sjecam se te utakmice koja je bila nastimana u slicnom trouglu kao sada zvijezda slavija i zrinjski sto su uradili ove sezone..
celik dobio bodove ja mislim od zeljeznicara na grbavici (3:2 za celik) pa onda celik pustio sarajevo 3:0..
Nesto je nekom trebalo sad se nesjecam , znam isto da se pricalo pred tu utakmicu nesto ako bude sarajevo vodilo u 85 minuti prekid zbog namjestana i pricalo se prije tekme ali opet sarajevo pobjedi 0 : 3 ..Dogovr je dogovor..
Tad sam imao nekih 12 tak godina pa se nesjecam bas dobro

32. kolo je to bilo te sezone..nakon cega su sarajevo i seljo imali isti broj bodoova 68

A nezz odkle ti to da je namjesteno bilo...vi ste kolo prije igrali sa orasjem na strani i dobili 2-1,a prije toga djerzeleza 6-0 na bp...

a sa zeljom ste igrali u zadnjem kolu...o-1 izgubili u zenici a 0-0 na grbavici gdje su oni proslavili titulu..tako da je i to netacno ;)

na kraju je seljo bio sampion,brotnjo drugo,sarajevo trece i vi cetvrti
tako je sad se sjetih ,orasje smo pobjedili ,ali znam uglavnom da je namjesteno tada bilo , zeljo prvak vi kup uefa a mi smo isli u intertoto kup kada smo izbacili denizlispor pobjedili gent ali ispali od genta ipak jer je nas stoper u uzvratu postigao 2 autogola .Ovo za namjestanje znam da je sigurno ..Svi bili zadovoljni i celik i zeljo i sarajevo..Da sam bio stariji svega bi se sjecao ovako mi dosta promakne ili sam zaboravio , ali za Celik Sarajevo 0: 3 dobro znam sta se pricalo i sta se desilo -
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 22:25

a sto je ba namjesteno bilo :D :D

to je bilo 32. kolo..jos 10 kola bilo do kraja..mi i seljo isti broj bodova imali,ganjali se za titulu......ne vidim razlog da nam nesto dajete....a ustalom celik i sarajevo su preveliki rivali da bi se takvo sta desilo...dokaza je ona tekma kad smo vas na kosevu dobili 3-0 a vama za titulu trebalo...a niste cak ni u kup uefa isli
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 22:31

sarajlija89 je napisao/la:a sto je ba namjesteno bilo :D :D

to je bilo 32. kolo..jos 10 kola bilo do kraja..mi i seljo isti broj bodova imali,ganjali se za titulu......ne vidim razlog da nam nesto dajete....a ustalom celik i sarajevo su preveliki rivali da bi se takvo sta desilo...dokaza je ona tekma kad smo vas na kosevu dobili 3-0 a vama za titulu trebalo...a niste cak ni u kup uefa isli
ja ti kazem da je namjesteno , a ti kako hoces :mrgreen:
Mrsko mi sad starog smarat da mi objasnjava ali on mi je rekao prije utakmice sine nemoras ici dzabe sarajevo dobija a meni se to cinilo nemoguce pa sam otisao tek nakon 0 : 2 i greske golmana celika, slabe intervecije almira tolje ja se lupim u glavu 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 22:35

e nezz sta da ti kazem.....ne mogu nista tvrdit sa sigurnoscu al nije razloga bilo.....prevelik je rivalitet,celik je bio jak u to vrijeme....a sarajevo mrski protivnik :D :D

al eto nema veze... :)

nek se ponovi u subotu nemam nista protiv :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2010, 22:41

ovaj koji je postigao gol za vas na ovom klipu i koga prozivate na istom ce vam presuditi ..

[youtube][/youtube]

:D

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 15 apr 2010, 22:44

avenija je napisao/la:ovaj koji je postigao gol za vas na ovom klipu i koga prozivate na istom ce vam presuditi ..

[youtube][/youtube]

:D
evo su bila vremena brate puni stadioni a ne ko sad :( :( :( odoh ja malo na nas forum prosao mi jednomjesecni ban :D
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju :D
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 15 apr 2010, 22:46

You have been banned from this board until Thu Apr 15, 2010 10:00 pm. ne kontam kako mi nije prosao ban?? :roll:

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 16 apr 2010, 02:41

nadam se da ce se HZ pojaviti na Bilinom u solidnom broju. Bit cete oslabljeni za dva vasa xlana sa sjevera jer ce zajedno sa mnom utakmicu posmatrati sa istocne tribine. Znate kakva je ova nasa liga, znate ko je Celik i u kakvoj je trenutno situaciji tako da se i ne mozete puno nadati....sretno

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 10:35

Varešanović: U Zenici nas interesuje samo pobjeda

Derbi starih rivala igra se sutra u Zenici na Bilinom Polju između domaćeg Čelika i ekipe Sarajeva.
Tim Omera Kopića na proljeće igra dosta bolje u odnosu na jesenji dio sezone i sve je dalje od dna tabele. Sa druge strane, Sarajevo je posrnulo na startu prvenstva i titula prvaka za tim sa Koševa je sada gotovo nemoguća misija.

Međutim, bordo tim i dalje je u utrci za plasman u Evropu, prošle sedmice Mirza Varešanović je na klupi Sarajeva debitovao pobjedom protiv Leotara od 3-0. Naredni ispit Varešanovića očekuje već sutra na Bilinom Polju, a šef stručnog štaba vjeruje da će bordo tim nastaviti pobjednosni niz.

Već ranije sam kazao da je utakmica protiv Leotara za nas bila prekretnica i u Zenici želimo nastaviti pobjednosni niz. Optimista sam iz razloga jer mogu računati na sve igrače, nemamo nikakvih problema i smatram da je loš period iza nas. U Zenicu se idemo nadigravati i pobjediti, samo nas tri boda interesuju, kazao je Varešanović za Sportin.ba.

Omer Kopić ekipi Sarajeva poručio je da u Zenici nema šta tražiti i da bodovi sutra ostaju na Bilinom Polju.

To je sasvim normalno, svako ima svoja očekivanja i mišljenja. Baš kao što je Kopić uvjeren u pobjedu, tako sam i ja uvjeren da će moji momci dati sve od sebe za dobar rezultat. Poštujem ekipu Čelika, gledao sam ih protiv Olimpika i primjetio sam da dosta drže loptu u svom posjedu. Ja smatram da uz podršku naših navijača koji će nadam u Zenicu stići u velikom broju, Sarajevo može do pobjede, jer nam je samo to i cilj, rekao je Mirza Varešanović.

Utakmica na Bilinom Polju igra se sutra sa početkom u 18 sati a glavni sudija je Mirko Buljan iz Mostara.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 16 apr 2010, 10:40

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34743.htm

Napokon,neko optimističan ;) ;)

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 16 apr 2010, 12:21

varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
samo celik ale samo celik ale

alibi

Post Postao/la alibi » 16 apr 2010, 12:28

Sutra abg samo rastereceno i hrabro.Kvalitet imamo i bolji smo od celika.....e sad kako se stvari budu odvijale......tako se treba i ponasati na terenu.Ocekujem ofanzivnu taktiku od mirze......Raja nego sutra svi put zenice i da uljepsamo dan kako sebi tako i svim prisutnima.Znam da nas i zenicaci "zeljno" ocekuju jer znaju da im dolaze najvjerni i najbolji tifozi.HZ-DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ,VO

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 16 apr 2010, 13:54

bogami ste dobro dosli u zenicu jer zenica je sportski grad mi voliumo kad dodzu gostujuci navijaci bilo koji pa da tekma i atmosfera bude bolja to je zenica naucila kroz reprezentaciju.........................fer i korektno pa neka pobjedi bolji , al nekazem bit ce provokacija to se uvijek nadzu neki majmuni.....................poz iz zenice
samo celik ale samo celik ale

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 16 apr 2010, 15:19

Za vas grad sinonim je SMRAD!!!!!!!!!

Stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put pjesme se ore i baklje gore srusicemo zenicu!

jbg zao mi sto neidem al nema veze drugom prilikom aBd

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 apr 2010, 16:21

ti si pogriješio forum. ovo je samo za starije od 13 godina.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 16 apr 2010, 16:55

admin je napisao/la:ti si pogriješio forum. ovo je samo za starije od 13 godina.
pa sta je problem u njegovom postu? :roll:

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 apr 2010, 17:02

buhlta je napisao/la:Za vas grad sinonim je SMRAD!!!!!!!!!
HaHa Pogledaj post iznad tvog post-a,covjek govori o provokatorima...noob-u mrtvi dodji sebi i budi kao i svi ostali normalni navijaci F.K Sarajevo
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 16 apr 2010, 17:09

buhlta je napisao/la:Za vas grad sinonim je SMRAD!!!!!!!!!

Stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put pjesme se ore i baklje gore srusicemo zenicu!

jbg zao mi sto neidem al nema veze drugom prilikom aBd

čobane pobjeći će ti ovce ! bjažii s foruma ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, keli i 22 gosta.