Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Heller
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Heller » 23 apr 2015, 13:10

Eno izlazi album sa slicicama za PLBiH :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 apr 2015, 13:13

Svaka cast odmah kupujem 2 za svoje juniore

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 apr 2015, 13:17

FCS je napisao/la:Svaka cast odmah kupujem 2 za svoje juniore
Glup potez pred kraj sezone to izdavat, da ne pričam o skorim smjenama trenera itd...
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 apr 2015, 13:20

Trebalo bar u oktobru da ga izdaju, ali ima zanimljivih faca u našoj ligi, biće urnebesno skupljati ih, samo ne znam kako ce Radovića obrijat i okupat u fotoshopu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 13:25

Husnija Arapović je najveća trenerska prevara u BiH, ne znam kako može postojat' onako loš "trener"?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 apr 2015, 14:55

Imaju i tri sličice Salem Prolić edišn, on na dvije i na jednoj oval
Nullius in verba

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 apr 2015, 14:59

invincible1921 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen. :guz: A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom. :bow:
Pa bolje bi bilo da kupite koji pehar gledam na pressu vitrine prazne da praznije ne mogu bit :D
I pored toga su najveci i najuspjesni klub u BiH. Svi pokazatelji na to upucuju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 23 apr 2015, 15:13

odakle ova odluka da ove sezone PL BiH napušta 4 kluba ? :?
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 23 apr 2015, 15:22

Sport lupa ko maksum po diviziji

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 apr 2015, 16:20

Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2015, 16:24

Cuj slicice, cirkusu nikad kraja... :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 apr 2015, 19:35

Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 apr 2015, 19:57

dr.van nostrand je napisao/la:Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj :mrgreen:
[...]– Prvostepena komisija za licenciranje zasjedat će početkom maja, i u skladu sa pravilnicima donijeti odluke koje će u roku od 48 sati biti proslijeđene klubovima. Kada klub dobije odluku, imat će pravo žalbe u roku od osam dana – kazao nam je Adnan Džemidžić, direktor odjela za licenciranje klubova u N/FSBiH, naglasivši da će Drugostepena komisija, bude li potrebe, zasjedati do kraja mjeseca.[...]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 23 apr 2015, 21:17

Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 apr 2015, 21:25

hapa je napisao/la:Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
To je budalaština. Kao prvo ispast će 6 a ne 4 tima, a kao drugo to će se desiti tek na kraju slijedeće sezone.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2015, 09:22

mikki21 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....
Od necega se mora poceti...
I neka odmah 6 ispadaju, sto prije bude, prije ce se formirati jaka liga...
Ocekujem sljedece godine da se ujedine rs i federacija, pa bi onda bilo mnogo zanimljivije..
ZIVOT JE OKRUTAN PRIJATELJU, IL GA ZIVI IL UMRI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 apr 2015, 18:40

Sramotno suđenje u Gradacu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 apr 2015, 19:06

Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
Sa neutralne strane sve korektno.
edit. osim gola Zvijezde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 apr 2015, 19:08

Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
klub bi trebao sad ostro da krene protiv bjelice i da od saveza trazi dozivotnu suspenziju istog. pogotovo sada, kada je srecom ispalo dobro po nas zbog pobjede. ovakvo katastrofalno sudjenje u korist domacina nisam vidio godinama na nasim terenima.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 25 apr 2015, 19:09

ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu :D a penal na memiji?

ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.