Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Glup potez pred kraj sezone to izdavat, da ne pričam o skorim smjenama trenera itd...FCS je napisao/la:Svaka cast odmah kupujem 2 za svoje juniore
I pored toga su najveci i najuspjesni klub u BiH. Svi pokazatelji na to upucuju.invincible1921 je napisao/la:Pa bolje bi bilo da kupite koji pehar gledam na pressu vitrine prazne da praznije ne mogu bituNbx je napisao/la:Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen.A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom.

nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji

dr.van nostrand je napisao/la:Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj
[...]– Prvostepena komisija za licenciranje zasjedat će početkom maja, i u skladu sa pravilnicima donijeti odluke koje će u roku od 48 sati biti proslijeđene klubovima. Kada klub dobije odluku, imat će pravo žalbe u roku od osam dana – kazao nam je Adnan Džemidžić, direktor odjela za licenciranje klubova u N/FSBiH, naglasivši da će Drugostepena komisija, bude li potrebe, zasjedati do kraja mjeseca.[...]
To je budalaština. Kao prvo ispast će 6 a ne 4 tima, a kao drugo to će se desiti tek na kraju slijedeće sezone.hapa je napisao/la:Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
Od necega se mora poceti...mikki21 je napisao/la:nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
Sa neutralne strane sve korektno.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
klub bi trebao sad ostro da krene protiv bjelice i da od saveza trazi dozivotnu suspenziju istog. pogotovo sada, kada je srecom ispalo dobro po nas zbog pobjede. ovakvo katastrofalno sudjenje u korist domacina nisam vidio godinama na nasim terenima.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
 a penal na memiji?
 a penal na memiji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.