nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj slicice, cirkusu nikad kraja... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj
Evo sad ce uskoro maj
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj
[...]– Prvostepena komisija za licenciranje zasjedat će početkom maja, i u skladu sa pravilnicima donijeti odluke koje će u roku od 48 sati biti proslijeđene klubovima. Kada klub dobije odluku, imat će pravo žalbe u roku od osam dana – kazao nam je Adnan Džemidžić, direktor odjela za licenciranje klubova u N/FSBiH, naglasivši da će Drugostepena komisija, bude li potrebe, zasjedati do kraja mjeseca.[...]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je budalaština. Kao prvo ispast će 6 a ne 4 tima, a kao drugo to će se desiti tek na kraju slijedeće sezone.hapa je napisao/la:Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
Od necega se mora poceti...mikki21 je napisao/la:nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
I neka odmah 6 ispadaju, sto prije bude, prije ce se formirati jaka liga...
Ocekujem sljedece godine da se ujedine rs i federacija, pa bi onda bilo mnogo zanimljivije..
ZIVOT JE OKRUTAN PRIJATELJU, IL GA ZIVI IL UMRI
Sa neutralne strane sve korektno.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
edit. osim gola Zvijezde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
klub bi trebao sad ostro da krene protiv bjelice i da od saveza trazi dozivotnu suspenziju istog. pogotovo sada, kada je srecom ispalo dobro po nas zbog pobjede. ovakvo katastrofalno sudjenje u korist domacina nisam vidio godinama na nasim terenima.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu
a penal na memiji?
ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno
ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno
Hajd, ofsajd i može promaći, ali onaj penal je čist kao suza. Memija se nije trebao onako baciti, ali svejedno, penal.MCMXLVI je napisao/la:Sa neutralne strane sve korektno.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
gramparada
- Kontakt:
penal ništa jel?MCMXLVI je napisao/la:Sa neutralne strane sve korektno.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ti mora da si gledao onda neku drugu utakmicu..MCMXLVI je napisao/la:Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
gramparada
- Kontakt:
idi prati ping-pong jednostavniji jeMCMXLVI je napisao/la:Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a vidio sam tamo prozivali Ibrakovica i Sarajevo zbog sudjenja, e svastaJoseeMourinho je napisao/la:ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredua penal na memiji?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Takvo je sudjenje ovih dana, zamisli joa da ti protivnik rukom odbrani gol (igrac) i sudija dosudi penal i onda samo odmahne rukom? Treba zivaca...JoseeMourinho je napisao/la:ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredua penal na memiji?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ako sabinho misliš na ono vaše sa borcem ono što sam ja vidio na snimku sa bhta sto je okacen bio ruka nije bila 
Ma Željo do kraja sezone dobit pebala neće to sam siguran, tri velike ribe su tu sa željom
Ma Željo do kraja sezone dobit pebala neće to sam siguran, tri velike ribe su tu sa željom
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.