Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eno izlazi album sa slicicama za PLBiH

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svaka cast odmah kupujem 2 za svoje juniore
Glup potez pred kraj sezone to izdavat, da ne pričam o skorim smjenama trenera itd...FCS je napisao/la:Svaka cast odmah kupujem 2 za svoje juniore
Nullius in verba
Trebalo bar u oktobru da ga izdaju, ali ima zanimljivih faca u našoj ligi, biće urnebesno skupljati ih, samo ne znam kako ce Radovića obrijat i okupat u fotoshopu
Husnija Arapović je najveća trenerska prevara u BiH, ne znam kako može postojat' onako loš "trener"?
Imaju i tri sličice Salem Prolić edišn, on na dvije i na jednoj oval
Nullius in verba
I pored toga su najveci i najuspjesni klub u BiH. Svi pokazatelji na to upucuju.invincible1921 je napisao/la:Pa bolje bi bilo da kupite koji pehar gledam na pressu vitrine prazne da praznije ne mogu bituNbx je napisao/la:Meni je najbitnije da smo mi s hajrom platili Burekovica and co. i plus stavili koju susku u unutrasnji dzep Mirzinog Armani sakoa, a kojeg smo mu mi isto tako kupili. I kao slag na tortu, nek smo jos zakitili sportsku redakciju BHT-a, da ne prikazuju nasu sramotu i to kako je samo olimpic ostecen.A posebno mi je drago sto smo kupili u Mostaru, Zvorniku, i sad sa Celikom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
public enemy no1.
- Kontakt:
odakle ova odluka da ove sezone PL BiH napušta 4 kluba ? 
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Sport lupa ko maksum po diviziji
nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
Cuj slicice, cirkusu nikad kraja... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj
Evo sad ce uskoro maj
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj
[...]– Prvostepena komisija za licenciranje zasjedat će početkom maja, i u skladu sa pravilnicima donijeti odluke koje će u roku od 48 sati biti proslijeđene klubovima. Kada klub dobije odluku, imat će pravo žalbe u roku od osam dana – kazao nam je Adnan Džemidžić, direktor odjela za licenciranje klubova u N/FSBiH, naglasivši da će Drugostepena komisija, bude li potrebe, zasjedati do kraja mjeseca.[...]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je budalaština. Kao prvo ispast će 6 a ne 4 tima, a kao drugo to će se desiti tek na kraju slijedeće sezone.hapa je napisao/la:Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
Od necega se mora poceti...mikki21 je napisao/la:nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
I neka odmah 6 ispadaju, sto prije bude, prije ce se formirati jaka liga...
Ocekujem sljedece godine da se ujedine rs i federacija, pa bi onda bilo mnogo zanimljivije..
ZIVOT JE OKRUTAN PRIJATELJU, IL GA ZIVI IL UMRI
Sa neutralne strane sve korektno.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
edit. osim gola Zvijezde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
klub bi trebao sad ostro da krene protiv bjelice i da od saveza trazi dozivotnu suspenziju istog. pogotovo sada, kada je srecom ispalo dobro po nas zbog pobjede. ovakvo katastrofalno sudjenje u korist domacina nisam vidio godinama na nasim terenima.Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu
a penal na memiji?
ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno
ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.