Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

mikki21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la mikki21 » 23 apr 2015, 16:20

Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2015, 16:24

Cuj slicice, cirkusu nikad kraja... :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 apr 2015, 19:35

Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 apr 2015, 19:57

dr.van nostrand je napisao/la:Ima li ba kakvog updatea oko licenci (za europu), 1. stepen jel ko odbijen, do kada su rokovi itd.
Evo sad ce uskoro maj :mrgreen:
[...]– Prvostepena komisija za licenciranje zasjedat će početkom maja, i u skladu sa pravilnicima donijeti odluke koje će u roku od 48 sati biti proslijeđene klubovima. Kada klub dobije odluku, imat će pravo žalbe u roku od osam dana – kazao nam je Adnan Džemidžić, direktor odjela za licenciranje klubova u N/FSBiH, naglasivši da će Drugostepena komisija, bude li potrebe, zasjedati do kraja mjeseca.[...]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 23 apr 2015, 21:17

Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 apr 2015, 21:25

hapa je napisao/la:Jučer je odigrano kompletno 23. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je po mnogo čemu još više zakomplikovalo stvari u ionako neizvjesnoj sezoni u oba dijela tabele, a bit ce posebno zanimljivo u borbi za opstanak u društvu najboljih. Odluka da se prvenstvo "sreže" na samo 12 klubova, znači da će čak četiri ekipe morati napustiti prvenstvo, a to je dovoljno za nastanak rovovske borbe za spas.
jesam li sta propustio...sad trazim-i nemogu nigdje da nadjem bilo kakvu odluku o ovome...
To je budalaština. Kao prvo ispast će 6 a ne 4 tima, a kao drugo to će se desiti tek na kraju slijedeće sezone.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2015, 09:22

mikki21 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sport lupa ko maksum po diviziji
nemora znacit da lupa jer sve je u nas moguce! sjetim se sezone kad je moj velez morao na tuzni put u federalnu, pa tad se nista nije znalo do pred kraj sezone koliko ekipa ispada iz lige... pocelo sa 2 pa 4 pa 6 pa 8 pa 4 pa pa pa, svake sedmice novi broj izbacivali, neznam na kraju na kojem broju zavrsi ali uglavnom je nas zafatilo i riknuli smo! mada da se ja pitam mozda bi i bolje bilo da 4 ekipe ispadnu ove sezone pa opet 4 sljedece jer drasticno je do bola da 6 odma ispadne a i nije fer prema jedanestoj i dvanestoj ekipi iz PL jer su sigurno dosta kvalitetniji nego prvaci federalne i rs lige.. a i klubovi u top 10 lige bi pokupili po 2-3 kvalitetna igraca koje ekipe koje ispadnu imaju i razmak naprema ove dvi ekipe koje upadnu iz nizeg ranga bi bio jos veci i bile bi obadvi kante za nabijenje gol razlike... bolje je postepeno skratit sa 4 ekipe sad i 4 sljedece sezone ali razumijem da je to tesko sprovest i da nebi bilo fer naprema dva premierligasa viska koji bi ove sezone ispali....
Od necega se mora poceti...
I neka odmah 6 ispadaju, sto prije bude, prije ce se formirati jaka liga...
Ocekujem sljedece godine da se ujedine rs i federacija, pa bi onda bilo mnogo zanimljivije..
ZIVOT JE OKRUTAN PRIJATELJU, IL GA ZIVI IL UMRI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 apr 2015, 18:40

Sramotno suđenje u Gradacu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 apr 2015, 19:06

Elegant je napisao/la:Sramotno suđenje u Gradacu !
Sa neutralne strane sve korektno.
edit. osim gola Zvijezde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 apr 2015, 19:08

klub bi trebao sad ostro da krene protiv bjelice i da od saveza trazi dozivotnu suspenziju istog. pogotovo sada, kada je srecom ispalo dobro po nas zbog pobjede. ovakvo katastrofalno sudjenje u korist domacina nisam vidio godinama na nasim terenima.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 25 apr 2015, 19:09

ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu :D a penal na memiji?

ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno ;)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 25 apr 2015, 19:10

MCMXLVI je napisao/la:
Hajd, ofsajd i može promaći, ali onaj penal je čist kao suza. Memija se nije trebao onako baciti, ali svejedno, penal.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 25 apr 2015, 19:10

MCMXLVI je napisao/la:
penal ništa jel?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 apr 2015, 19:15

Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 apr 2015, 19:16

MCMXLVI je napisao/la:Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
Ti mora da si gledao onda neku drugu utakmicu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 25 apr 2015, 19:20

MCMXLVI je napisao/la:Naravno da nije. Lopta je vec bila izgubljena.
idi prati ping-pong jednostavniji je :crazy:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2015, 19:22

JoseeMourinho je napisao/la:ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu :D a penal na memiji?

ma haj nista novo u nasoj ligi, bit ce ovog do kraja jos dosta, a krenulo je odavno ;)
a vidio sam tamo prozivali Ibrakovica i Sarajevo zbog sudjenja, e svasta :rol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 19:25

JoseeMourinho je napisao/la:ma ja gol neregularan ti zabiju i sve uredu :D a penal na memiji?

Takvo je sudjenje ovih dana, zamisli joa da ti protivnik rukom odbrani gol (igrac) i sudija dosudi penal i onda samo odmahne rukom? Treba zivaca...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 apr 2015, 19:27

Ibrakovicu kmee kmeee kuknjava
Das Ist Walter

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 25 apr 2015, 19:27

Ako sabinho misliš na ono vaše sa borcem ono što sam ja vidio na snimku sa bhta sto je okacen bio ruka nije bila ;)

Ma Željo do kraja sezone dobit pebala neće to sam siguran, tri velike ribe su tu sa željom ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []