Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hajde uzmi olovku, nacrtaj sumu i izgubi se.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ja mislim da uz jos koje pojacanje, Sloboda ima izgleda da zavrsi cetvrta slijedece godine i da ganja taj gratis izlazak u evropu, nadajuci se da ce kup osvojiti neko od prve tri ekipe.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Boli tebe ti ne moras crtati vec si u sumi.Batva je napisao/la:Hajde uzmi olovku, nacrtaj sumu i izgubi se.
Jos si tu? Hajde ovako, uzmi gumicu i obrisi se.nihohoni992 je napisao/la:Boli tebe ti ne moras crtati vec si u sumi.Batva je napisao/la:Hajde uzmi olovku, nacrtaj sumu i izgubi se.
Slobodi prije svega treba zdrav Radovanović, bar je to neko moje mišljenje. Ako on ostane, i bude zdrav sljedeće sezone, uz još dva do tri fudbalera, biće oni u prvih 5-6 sigurno.uNbx je napisao/la:Ja mislim da uz jos koje pojacanje, Sloboda ima izgleda da zavrsi cetvrta slijedece godine i da ganja taj gratis izlazak u evropu, nadajuci se da ce kup osvojiti neko od prve tri ekipe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odmah sam rekao ko ce sve dobiti,ko je htio da procita procitao je..Rooney88 je napisao/la:Gdje su oni sto rekose kako Zeljo i Olimpic nece dobiti licencu? Molim lijepo da se sami banuju na 7 dana i da "izvor" proglase retardiranim.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Obzirom koliko klubova je tu negdje u kvaliteti, malo ulaganja i par boljih i iskusnijih pojedinaca, cini mi se, bi uvijek moglo klubu donjeti poziciju medju prvih 5 timova.Pappy je napisao/la:Slobodi prije svega treba zdrav Radovanović, bar je to neko moje mišljenje. Ako on ostane, i bude zdrav sljedeće sezone, uz još dva do tri fudbalera, biće oni u prvih 5-6 sigurno.uNbx je napisao/la:Ja mislim da uz jos koje pojacanje, Sloboda ima izgleda da zavrsi cetvrta slijedece godine i da ganja taj gratis izlazak u evropu, nadajuci se da ce kup osvojiti neko od prve tri ekipe.
Za neki iskorak i bolji rezultat mora se imati par odlicnih igraca i na klupi. Pogotovo kada startnoj postavi ne ide. Evo Sarajevo ima klupu jacu nego vecina timova startnih 11, samo je bitno i da igraci igraju par sezona zajedno, da se sve to ukomponuje i rezultat nece izostati, to posebno mislim na igranje u Evropi. Dok Slobodu ne budem gledao u Evropskim utakmicama, svim srcem cu navijati za Sarajevo da osvoji i PL i sto bolje u Evropi odigra (a u Evropi svakako da uvijek zelim sto bolji uspjeh i ostalim nasim klubovima).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti Batva 

Nisam bas siguran da si ti, bio je onaj sto je govorio kako ima pouzdan info ali mrsko mi da trazim, nije ni bitno na kraju krajeva.MortemHz je napisao/la:Odmah sam rekao ko ce sve dobiti,ko je htio da procita procitao je..Rooney88 je napisao/la:Gdje su oni sto rekose kako Zeljo i Olimpic nece dobiti licencu? Molim lijepo da se sami banuju na 7 dana i da "izvor" proglase retardiranim.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
'Ta ce Beusan kraj Savije.aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Evo i linka, vrijedi pogledati, ne radi situacije u Lukavici od prije par dana nego radi buducih rasprava, zakljucivanja...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Eto haman prekopirano samo još bliže goolualeksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Evo i linka, vrijedi pogledati, ne radi situacije u Lukavici od prije par dana nego radi buducih rasprava, zakljucivanja...
bravo Aco!
Sarajevo ljubavi moja!
To hoce li sudija dati igracu žuti ili crveni ili ce igrac proći možda i bez kartona nakon faula zavisi također i od intenziteta i jacine faula, nije isto kad kao Alves sekundu lagano držiš Roberta i onda ga pustiš i kad npr nekom igracu uletiš klizeci sa leđa sa dvije noge..aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ilikad postavis dio tijela protivnickom igracu u putanju.Željooooo je napisao/la:To hoce li sudija dati igracu žuti ili crveni ili ce igrac proći možda i bez kartona nakon faula zavisi također i od intenziteta i jacine faula, nije isto kad kao Alves sekundu lagano držiš Roberta i onda ga pustiš i kad npr nekom igracu uletiš klizeci sa leđa sa dvije noge..aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haha Rooney rekao sam odmah da dobijaju ovi svi iz vrha,ne suprotno 

Javilo se 20-ak navijaca zelje dok nisam bio tu kao oni pišu nešto... Zašto ne priznate da ste pustili Leotar za sigurnih 6 bodova sljedece sezone i naravno u kladionicu blokirano, a zašto nije blokirano Granada - Barsa ? i još da dodam za ovu sezonu ŠB je najviše pokraden na Grbavici pozzz.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaš li ti neke dokaze za tu tvrdnju? Fino se potpiši ispod te tvrdnje, ime, preizme, broj lične karte i ostalo, pa ako nemaš nikakve dokaze da sve to možemo proslijediti pravnom timu FK Željezničar da te tuži zbog klevete.
Imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.DukeOfWellington je napisao/la:Imaš li ti neke dokaze za tu tvrdnju? Fino se potpiši ispod te tvrdnje, ime, preizme, broj lične karte i ostalo, pa ako nemaš nikakve dokaze da sve to možemo proslijediti pravnom timu FK Željezničar da te tuži zbog klevete.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
Za ostatak rečenice fino napiši ime, prezime i broj lične karte, a dok to ne uradiš od strane ozbiljnih ljudi biti ćeš okarakterisan kao obično blebetalo, dok će tvoje tvrdnje biti smatrane neozbiljnim laprdanjem.
sve je tako kako ti kazes al' ste ipak namjestili " onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la:Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
Za ostatak rečenice fino napiši ime, prezime i broj lične karte, a dok to ne uradiš od strane ozbiljnih ljudi biti ćeš okarakterisan kao obično blebetalo, dok će tvoje tvrdnje biti smatrane neozbiljnim laprdanjem.
Bravo monstrume...sad cu da stavim klip na jutub kako neki crnac taslaci neku plavku i napsiacu,samirova sestra...kad mi izneses argumente i das valjan odgovor ja cu da napisem,sve je to tako,al ipak ti sestru kara crnac...samirr je napisao/la:sve je tako kako ti kazes al' ste ipak namjestili " onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la:Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.