Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 07 maj 2015, 01:54

imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali :puke:
u svoje ime,zelim da se zahvalim zeljeznicaru,za izbacivanje iz lige..da nebi zelje,zastavica,i zakljucanih sudija,nikada se moja sloboda nebi izvukla..zahvaljujuci zelji,danas smo premjerligas,zahvaljujuci zelji,prepolovili smo dug,i imamo jednog od najbogatijih predsjednika u ex jugi..
zahvaljujuci zelji,danas smo na pragu jednog projekta,koji ce nas lansirati u bolje sutra,..
jer zahvaljujuci njima,mi napredujemo,gazimo naprijed,i izasli smo jos jaci.
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero, :oops:
sloboda malim koracima gazi naprijed,imamo moderne svlacionice,jednu od najboljih tribina u drzavi,imamo pomocne terene sa umjetnom travom,od 2013 poslujemo u plusu,imamo solidnu,stabilnu momcad,predsjednika sa vizijom,parama,i spremnog da ulaze,milione.
i td i td..
jedno po jedno rjesava se sve,iako je daleko od bajnog,i gotovog,standardno **** sa licencama,na ime dugova,koje sadasnja uprava,ni kriva,ni duzna mora da rjesava...neka ba dusmani,rjesice se i to.
ima ovdje jos duznika,ali dobijaju licencu ko iz iz picke,ali neka jos malo ba,nije nicija do zore sjala.. ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 maj 2015, 02:01

solinas je napisao/la:imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali :puke:
u svoje ime,zelim da se zahvalim zeljeznicaru,za izbacivanje iz lige..da nebi zelje,zastavica,i zakljucanih sudija,nikada se moja sloboda nebi izvukla..zahvaljujuci zelji,danas smo premjerligas,zahvaljujuci zelji,prepolovili smo dug,i imamo jednog od najbogatijih predsjednika u ex jugi..
zahvaljujuci zelji,danas smo na pragu jednog projekta,koji ce nas lansirati u bolje sutra,..
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero, :oops:
sloboda malim koracima gazi naprijed,imamo moderne svlacionice,jednu od najboljih tribina u drzavi,imamo pomocne terene sa umjetnom travom,od 2013 poslujemo u plusu,imamo solidnu,stabilnu momcad,predsjednika sa vizijom,parama,i spremnog da ulaze,milione.
i td i td..
jedno po jedno rjesava se sve,iako je daleko od bajnog,i gotovog,standardno **** sa licencama,na ime dugova,koje sadasnja uprava,ni kriva,ni duzna mora da rjesava...neka ba dusmani,rjesice se i to.
ima ovdje jos duznika,ali dobijaju licencu ko iz iz picke,ali neka jos malo ba,nije nicija do zore sjala.. ;)
Baš mi je to cudno za licencu uvijek neki klubovi dobiju prije nas a u dugovima k'o i mi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 07 maj 2015, 02:05

solinas je napisao/la:imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali :puke:
i td i td..
Brate,normalno se moze diskutovati sa normalnim ljudima,sve sto vi danas imate nije zahvaljujuci zelji,vec zahvaljujuci ljudima koji su shvatili da su temeljne promjene potrebne nakon sto niste uspjeli da ne izgubite 2 razlike u borbi za opstanak,zasto neko ko tvrdi da ima mozak,optuzuje drugi klub za ispadanje iz lige premda je taj isti klub sam o sebi odlucivao??' Kako neko normalan moze da ocekuje da ce neki klub da igra za njega ne bi li ga ostavio u ligi??' Sta ba hocete vise??? Imali ste sansu,sami odlucivali o svojoj sudbini,i opet ste uspjeli da userete,i sad optuzjete druge??? zeljo je mogo izgubit 10-0 da vi niste izgubili,bolio bi vas ****,ostali bi u ligi! Popusstite se vise zelje ba,ako nisam sposoban u zadnjem kolu da ne izgubim 2 razlike i oslanjam se na druge klubove,pa zar ne zasluzujem da ispadnem?? Sta ste ocekivali vi,da ce zeljo igrati sa najjacim sastavom i da ce ginut na terenu,rizikovat povrede i ko zna sta jos,zbog vas??? ko ste to vi??? Gadjali ste nas na gostovanji ciglama,Bogami Dragog ja sam bio,cigle ste nam bacali na tribinu,pjevali nam pjesme tipa,kud vas karadjic nije pobio,i sad mi treba da igramo za vas??? Ma MARS ba,svak igra za sebe,ako sam sebe ne mozes spasiti ispadanja,ne ocekuj da te Zeljo spasava...i sad,**** vec jednom,nije vam Zeljo kriv sto ste ispali,sami ste krivi,nije Zeljo igro protiv Slavije tog dana nego Sloboda!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 maj 2015, 02:10

babuka1 je napisao/la:
i td i td..
Brate,normalno se moze diskutovati sa normalnim ljudima,sve sto vi danas imate nije zahvaljujuci zelji,vec zahvaljujuci ljudima koji su shvatili da su temeljne promjene potrebne nakon sto niste uspjeli da ne izgubite 2 razlike u borbi za opstanak,zasto neko ko tvrdi da ima mozak,optuzuje drugi klub za ispadanje iz lige premda je taj isti klub sam o sebi odlucivao??' Kako neko normalan moze da ocekuje da ce neki klub da igra za njega ne bi li ga ostavio u ligi??' Sta ba hocete vise??? Imali ste sansu,sami odlucivali o svojoj sudbini,i opet ste uspjeli da userete,i sad optuzjete druge??? zeljo je mogo izgubit 10-0 da vi niste izgubili,bolio bi vas ****,ostali bi u ligi! Popusstite se vise zelje ba,ako nisam sposoban u zadnjem kolu da ne izgubim 2 razlike i oslanjam se na druge klubove,pa zar ne zasluzujem da ispadnem?? Sta ste ocekivali vi,da ce zeljo igrati sa najjacim sastavom i da ce ginut na terenu,rizikovat povrede i ko zna sta jos,zbog vas??? ko ste to vi??? Gadjali ste nas na gostovanji ciglama,Bogami Dragog ja sam bio,cigle ste nam bacali na tribinu,pjevali nam pjesme tipa,kud vas karadjic nije pobio,i sad mi treba da igramo za vas??? Ma MARS ba,svak igra za sebe,ako sam sebe ne mozes spasiti ispadanja,ne ocekuj da te Zeljo spasava...i sad,**** vec jednom,nije vam Zeljo kriv sto ste ispali,sami ste krivi,nije Zeljo igro protiv Slavije tog dana nego Sloboda!

prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 maj 2015, 02:17

prvu travu za grbavicu posle rata,poslala vam je sloboda...da mozete igrati vas famozni prvi posljeratni derbi,
prva digla glas da se velezu vrati stadion,i dozvoli igranje na istom...bojkotovala playoff te godine,sa najjacom ekipom prvenstva..naravno jeddino smo mi i popusili.. ;)
a kada je slobodi trebalo,ta ce te vi igrati za nas,ko smo to mi,uredu je pasa moj,tvoje misljenje postujem ga.
jel ti znas kada je sve pocelo...neznas jelde..kako ces znati,jos si u gace pisao buraz...
negdje oko 2-hiljadite,gostovanje na grbavici,znam ja bio,majke mi,nisu to cigle bile,brale,stijene,ko na kantridi,a mi djecu poveli,zena bilo,djedova sa unucima..jedva zivu glavu izvukli...
nakon toga prvo gostovanje zelje,i sranje,u 1 iza pola noci manijaci su napustili tusanj... ;)
preko 60 privedenih,20 povrijedjenih,veliki neredi bili.
ostalo je za istoriju,od tad se docekujemo na noz...mada nikada nisam saznao,sto nas ba napadoste..
od tad je tako,evo 15-tak godina..
ali neka bolan,mi smo krivi,najveci krivci,i kazem,da nebi ispadanja,nebi bili gdje smo sad,tako da nam je to dobro doslo.budi mi pozz

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 07 maj 2015, 02:20

samirr je napisao/la:

prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
Tebe treba prijavit zbog gluposti,sto se tice mog posta sa crncem i plavusom,provjeri,na google sta je hipoteza,nije sve sto ne kontas,uvreda,procitaj sta,proguglaj,a ne ovde 40 stranica zatrpavat istim glupostima,Zeljo je osvojio prvenstvo i nije imo potrebe da igra za bilo koga,pogotovo ne za slobodu,ciji su nas navijaci gadjali ciglama iste te sezone i psovali nam sarajevsku majku i markale,ko god je malo stariji,potvrdice ti ovo sto govorim,nema veceg olosa od vas i zenicana,i to sto iz vasih usta moze izaci,nisu govorili ni psovali cak ni okorjeli cetnici! Iskreno,uzivo sam u danu kad ste ispali i molim boga da ospet ispadnete,jer ste olos sa dna kace,i ko god je tih godina iso na gostovanja u tuzlu isto ovo ce ti potvrditi!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 02:20

solinas je napisao/la: prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
Kakav ponos taj dan, daj sta das.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 07 maj 2015, 02:31

solinas je napisao/la:prvu travu za grbavicu posle rata,poslala vam je sloboda...da mozete igrati vas famozni prvi posljeratni derbi,
prva digla glas da se velezu vrati stadion,i dozvoli igranje na istom...bojkotovala playoff te godine,sa najjacom ekipom prvenstva..naravno jeddino smo mi i popusili.. ;)
a kada je slobodi trebalo,ta ce te vi igrati za nas,ko smo to mi,uredu je pasa moj,tvoje misljenje postujem ga.
jel ti znas kada je sve pocelo...neznas jelde..kako ces znati,jos si u gace pisao buraz...
negdje oko 2-hiljadite,gostovanje na grbavici,znam ja bio,majke mi,nisu to cigle bile,brale,stijene,ko na kantridi,a mi djecu poveli,zena bilo,djedova sa unucima..jedva zivu glavu izvukli...
nakon toga prvo gostovanje zelje,i sranje,u 1 iza pola noci manijaci su napustili tusanj... ;)
preko 60 privedenih,20 povrijedjenih,veliki neredi bili.
ostalo je za istoriju,od tad se docekujemo na noz...mada nikada nisam saznao,sto nas ba napadoste..
od tad je tako,evo 15-tak godina..
ali neka bolan,mi smo krivi,najveci krivci,i kazem,da nebi ispadanja,nebi bili gdje smo sad,tako da nam je to dobro doslo.budi mi pozz
iskreno ne znam sta je bilo 2000,imo sam 14-15 godina,i drzim se prakse da ne pricam i ne pametujem o stvarima o kojima nemam pojma,znam sta je mene ni krivog ni duznog docekalo na tusnju,al kako ja znam odnosi su uveliko bili naruseni izmedju nas u vrijeme kad se igrala ta famozna sezona gdje ste ispali,prema tome,znali ste vrlo dobro da Zeljo nece igrati da vas spasava,imali ste priliku,niste je iskoristili,sami ste odlucivali o svojoj sudbini,i sami ste sebi krivi,zarsena prica...
Sto se mene tice na utakmice ne idem vec 5-6 godina,slobodno cu reci,jer sam pametniji i zreliji,i ne treba mi da mrzim normalne ljude zbog navijaca,jer znam predivnih Tuzlaka i Zenicana,al navijaci u sustini,pogotovo navijacke grupe danas,na svim stranama,su skupina olosa i narkomana(cast malom broju izuzetaka) koje prezirem,fudbal pratim iskljucivo preko TV ekrana!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 maj 2015, 02:35

pa kazem ti,nama je ispadanje dobro doslo,u svakom pogledu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 maj 2015, 03:54

Al nevjerovatno je da na ovoj temi samo jedna iskra fali da pocne rasprava MI I PITARI, onda se to odjendom prenese na utakmicu ZELJO LEOTAR, onad kad to utihne pod banovima i represijom dodje na red VELEZ ZRINJSKI navijaci koji su vecinu ovih prethodnih sukoba posmatarli uz povremen opaske :D na sta li ce licit tema 15. maja....Fali jos ZENICA SARAJEVO, al kako je celik u dubiozi i navijaci se utopili u to pa valjda nemaju ni volje ni argumenata :D

Da samo kazem ovo za leotar....sto puta ispircana prica i prezvakana tema. Nasi igraci bili u polu snu, mozda i jesmo pustili necu odbacit tu mogucnost, ali to nije bilo ni zbog kakvih bodova nego eto, nako im dali plavi oni plavi mi :D Sloboda u zadnjih 5 kola nije uspjela da pobjedi tri direktna konkurenta za opstanak i to cak nisu uspjeli da izdre protiv slavije 2 razlike da ne izgube koja je isto bila konkurent...trebo je zeljo za vas odigrat...Onda ste prijetili svime i svacim kad dodjemo u TZ... Mi dosli u TZ razbili vas u svakom smislu i otisli. Ne znam zasto se ova tema uopste poteze vise. Kad nama bude trebalo za opstanak, a vi vec prvaci izbacite i vi nas :D Izbacili smo Borac, Slobodu nadam se da cemo i sarajevo jednog dana :D
=\_1921_/=

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 maj 2015, 07:54

Dobro je pa ste napokon istini pogledali u oci, i priznali da ste pustili/prodali utakmicu :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2015, 09:41

Pa logicno da su prodali. Ljudi osvojili ligu, trebale im pare za pojacanja za LP. Prodali i Sarajevu kolo prije bod na Kosevu :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 maj 2015, 10:06

Nije isto prodati i pustiti..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 maj 2015, 10:24

jel to zeljo kriv za sve poraze slobode te sezone ?
sto niste pobjedili slaviju i ne bi zavisili od zelje, kako je moguce da zeljo cijelu godinu namjesta samo da sloboda ispadne jah toliko ste bitni
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2015, 10:28

Baš me interesuje koliko će se dugo još pričati te teorije o ispadanju Slobode....

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 maj 2015, 10:32

Tu i ja ne kontam Tuzlake nikako.Haj da nisu imali sve u svojim rukama pa bih mozda i imao razumijevanja za njih.
Ali imas utakmicu ili bolje receno utakmice u kojima sam o sebi odlucujes i ti ne pobjedis.
A to jel Zeljeznicar pustio/prodao ili nije,nema nikakve veze sa Slobodom.Da su uzeli bod Slaviji bolio bi ih tuki sta kone rade u svojoj utakmici

godrina
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la godrina » 07 maj 2015, 10:32

hilmo je napisao/la:Baš me interesuje koliko će se dugo još pričati te teorije o ispadanju Slobode....
prestat ce kad skontaju da su igrali grozno te godine, da su skupili najmanje bodova i po pravilima takmicenja ispali
ili je mozda savez trebao mijenjat pravila
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2015, 10:32

Šta kaže Amaw možda je vode nestalo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

E to je sigurno tačno slažem se :lol: :lol:

1:52

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 07 maj 2015, 10:35

Vidjet cemo Tuzlake u zadnjem kolu, da li ce "gristi" kao sto su u Mostaru ili na Grbavici.Ili ce odigrati jednu rekreativnu tekmu,jer su obezbijedili opstanak
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2015, 10:48

Da hoce Sloboda donijeti titulu Zelji, gmazovi je zele vise nego ikada pa hajde da im donesemo da imaju jos jednu titulicu, da budu jos veca ekipa nego sto trenutno jesu. Nije bitan moral, bitno je samo da oni osvoje ovu ligicu pa da nas malo izblamiraju u Evropi sa svojim sastavom koji ne igra nista bolje od Slobode i Celika ovo proljece.

Zeljo najveci klub do titule sa **** od sastava :bih: Svim sredstvima do pobjede Zeljo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.