'Ta ce Beusan kraj Savije.aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Evo i linka, vrijedi pogledati, ne radi situacije u Lukavici od prije par dana nego radi buducih rasprava, zakljucivanja...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Eto haman prekopirano samo još bliže goolualeksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Evo i linka, vrijedi pogledati, ne radi situacije u Lukavici od prije par dana nego radi buducih rasprava, zakljucivanja...
bravo Aco!
Sarajevo ljubavi moja!
To hoce li sudija dati igracu žuti ili crveni ili ce igrac proći možda i bez kartona nakon faula zavisi također i od intenziteta i jacine faula, nije isto kad kao Alves sekundu lagano držiš Roberta i onda ga pustiš i kad npr nekom igracu uletiš klizeci sa leđa sa dvije noge..aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ilikad postavis dio tijela protivnickom igracu u putanju.Željooooo je napisao/la:To hoce li sudija dati igracu žuti ili crveni ili ce igrac proći možda i bez kartona nakon faula zavisi također i od intenziteta i jacine faula, nije isto kad kao Alves sekundu lagano držiš Roberta i onda ga pustiš i kad npr nekom igracu uletiš klizeci sa leđa sa dvije noge..aleksandar_veliki je napisao/la:Dovoljna kazna, zuti karton je dovoljna kazna jer ne radi se o izglednoj situaciji za postizanje gola, rece Mateo Beusan za ovu situaciju kada Alves rusi Lewandowskog. O tome sam sinoc pricao, ovo je mnogo izglednija situcija za postizanje gola nego ona u duelu Slavije i Sarajeva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haha Rooney rekao sam odmah da dobijaju ovi svi iz vrha,ne suprotno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Javilo se 20-ak navijaca zelje dok nisam bio tu kao oni pišu nešto... Zašto ne priznate da ste pustili Leotar za sigurnih 6 bodova sljedece sezone i naravno u kladionicu blokirano, a zašto nije blokirano Granada - Barsa ? i još da dodam za ovu sezonu ŠB je najviše pokraden na Grbavici pozzz.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaš li ti neke dokaze za tu tvrdnju? Fino se potpiši ispod te tvrdnje, ime, preizme, broj lične karte i ostalo, pa ako nemaš nikakve dokaze da sve to možemo proslijediti pravnom timu FK Željezničar da te tuži zbog klevete.
Imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.DukeOfWellington je napisao/la:Imaš li ti neke dokaze za tu tvrdnju? Fino se potpiši ispod te tvrdnje, ime, preizme, broj lične karte i ostalo, pa ako nemaš nikakve dokaze da sve to možemo proslijediti pravnom timu FK Željezničar da te tuži zbog klevete.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
Za ostatak rečenice fino napiši ime, prezime i broj lične karte, a dok to ne uradiš od strane ozbiljnih ljudi biti ćeš okarakterisan kao obično blebetalo, dok će tvoje tvrdnje biti smatrane neozbiljnim laprdanjem.
sve je tako kako ti kazes al' ste ipak namjestili " onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la:Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
Za ostatak rečenice fino napiši ime, prezime i broj lične karte, a dok to ne uradiš od strane ozbiljnih ljudi biti ćeš okarakterisan kao obično blebetalo, dok će tvoje tvrdnje biti smatrane neozbiljnim laprdanjem.
Bravo monstrume...sad cu da stavim klip na jutub kako neki crnac taslaci neku plavku i napsiacu,samirova sestra...kad mi izneses argumente i das valjan odgovor ja cu da napisem,sve je to tako,al ipak ti sestru kara crnac...samirr je napisao/la:sve je tako kako ti kazes al' ste ipak namjestili " onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la:Nemam i ne trebaju mi, zna se šta je sudska praksa u civilizovanom svijetu.samirr je napisao/la:imaš ti dokaze da niste pustili imaš naravno Amar rekao sudija bio zakljucan na poluvremenu pa zato drugo poluvrijeme kasnilo 12 minuta hahaha.
imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali
u svoje ime,zelim da se zahvalim zeljeznicaru,za izbacivanje iz lige..da nebi zelje,zastavica,i zakljucanih sudija,nikada se moja sloboda nebi izvukla..zahvaljujuci zelji,danas smo premjerligas,zahvaljujuci zelji,prepolovili smo dug,i imamo jednog od najbogatijih predsjednika u ex jugi..
zahvaljujuci zelji,danas smo na pragu jednog projekta,koji ce nas lansirati u bolje sutra,..
jer zahvaljujuci njima,mi napredujemo,gazimo naprijed,i izasli smo jos jaci.
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero,
sloboda malim koracima gazi naprijed,imamo moderne svlacionice,jednu od najboljih tribina u drzavi,imamo pomocne terene sa umjetnom travom,od 2013 poslujemo u plusu,imamo solidnu,stabilnu momcad,predsjednika sa vizijom,parama,i spremnog da ulaze,milione.
i td i td..
jedno po jedno rjesava se sve,iako je daleko od bajnog,i gotovog,standardno **** sa licencama,na ime dugova,koje sadasnja uprava,ni kriva,ni duzna mora da rjesava...neka ba dusmani,rjesice se i to.
ima ovdje jos duznika,ali dobijaju licencu ko iz iz picke,ali neka jos malo ba,nije nicija do zore sjala..
u svoje ime,zelim da se zahvalim zeljeznicaru,za izbacivanje iz lige..da nebi zelje,zastavica,i zakljucanih sudija,nikada se moja sloboda nebi izvukla..zahvaljujuci zelji,danas smo premjerligas,zahvaljujuci zelji,prepolovili smo dug,i imamo jednog od najbogatijih predsjednika u ex jugi..
zahvaljujuci zelji,danas smo na pragu jednog projekta,koji ce nas lansirati u bolje sutra,..
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero,
sloboda malim koracima gazi naprijed,imamo moderne svlacionice,jednu od najboljih tribina u drzavi,imamo pomocne terene sa umjetnom travom,od 2013 poslujemo u plusu,imamo solidnu,stabilnu momcad,predsjednika sa vizijom,parama,i spremnog da ulaze,milione.
i td i td..
jedno po jedno rjesava se sve,iako je daleko od bajnog,i gotovog,standardno **** sa licencama,na ime dugova,koje sadasnja uprava,ni kriva,ni duzna mora da rjesava...neka ba dusmani,rjesice se i to.
ima ovdje jos duznika,ali dobijaju licencu ko iz iz picke,ali neka jos malo ba,nije nicija do zore sjala..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Baš mi je to cudno za licencu uvijek neki klubovi dobiju prije nas a u dugovima k'o i mi.solinas je napisao/la:imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali![]()
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero,![]()
i td i td..
Brate,normalno se moze diskutovati sa normalnim ljudima,sve sto vi danas imate nije zahvaljujuci zelji,vec zahvaljujuci ljudima koji su shvatili da su temeljne promjene potrebne nakon sto niste uspjeli da ne izgubite 2 razlike u borbi za opstanak,zasto neko ko tvrdi da ima mozak,optuzuje drugi klub za ispadanje iz lige premda je taj isti klub sam o sebi odlucivao??' Kako neko normalan moze da ocekuje da ce neki klub da igra za njega ne bi li ga ostavio u ligi??' Sta ba hocete vise??? Imali ste sansu,sami odlucivali o svojoj sudbini,i opet ste uspjeli da userete,i sad optuzjete druge??? zeljo je mogo izgubit 10-0 da vi niste izgubili,bolio bi vas ****,ostali bi u ligi! Popusstite se vise zelje ba,ako nisam sposoban u zadnjem kolu da ne izgubim 2 razlike i oslanjam se na druge klubove,pa zar ne zasluzujem da ispadnem?? Sta ste ocekivali vi,da ce zeljo igrati sa najjacim sastavom i da ce ginut na terenu,rizikovat povrede i ko zna sta jos,zbog vas??? ko ste to vi??? Gadjali ste nas na gostovanji ciglama,Bogami Dragog ja sam bio,cigle ste nam bacali na tribinu,pjevali nam pjesme tipa,kud vas karadjic nije pobio,i sad mi treba da igramo za vas??? Ma MARS ba,svak igra za sebe,ako sam sebe ne mozes spasiti ispadanja,ne ocekuj da te Zeljo spasava...i sad,**** vec jednom,nije vam Zeljo kriv sto ste ispali,sami ste krivi,nije Zeljo igro protiv Slavije tog dana nego Sloboda!solinas je napisao/la:imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali![]()
da bogdom hocemo docekati derbije pred 20 000 ljudi,da o tom diskutujemo,a ne ko kome prodao,ko kome zacero,![]()
i td i td..
babuka1 je napisao/la:Brate,normalno se moze diskutovati sa normalnim ljudima,sve sto vi danas imate nije zahvaljujuci zelji,vec zahvaljujuci ljudima koji su shvatili da su temeljne promjene potrebne nakon sto niste uspjeli da ne izgubite 2 razlike u borbi za opstanak,zasto neko ko tvrdi da ima mozak,optuzuje drugi klub za ispadanje iz lige premda je taj isti klub sam o sebi odlucivao??' Kako neko normalan moze da ocekuje da ce neki klub da igra za njega ne bi li ga ostavio u ligi??' Sta ba hocete vise??? Imali ste sansu,sami odlucivali o svojoj sudbini,i opet ste uspjeli da userete,i sad optuzjete druge??? zeljo je mogo izgubit 10-0 da vi niste izgubili,bolio bi vas ****,ostali bi u ligi! Popusstite se vise zelje ba,ako nisam sposoban u zadnjem kolu da ne izgubim 2 razlike i oslanjam se na druge klubove,pa zar ne zasluzujem da ispadnem?? Sta ste ocekivali vi,da ce zeljo igrati sa najjacim sastavom i da ce ginut na terenu,rizikovat povrede i ko zna sta jos,zbog vas??? ko ste to vi??? Gadjali ste nas na gostovanji ciglama,Bogami Dragog ja sam bio,cigle ste nam bacali na tribinu,pjevali nam pjesme tipa,kud vas karadjic nije pobio,i sad mi treba da igramo za vas??? Ma MARS ba,svak igra za sebe,ako sam sebe ne mozes spasiti ispadanja,ne ocekuj da te Zeljo spasava...i sad,**** vec jednom,nije vam Zeljo kriv sto ste ispali,sami ste krivi,nije Zeljo igro protiv Slavije tog dana nego Sloboda!solinas je napisao/la:imal ijedna tema da je ne unistite...povremeno navijacko prepucavanje razumijem,ali![]()
i td i td..
prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
prvu travu za grbavicu posle rata,poslala vam je sloboda...da mozete igrati vas famozni prvi posljeratni derbi,
prva digla glas da se velezu vrati stadion,i dozvoli igranje na istom...bojkotovala playoff te godine,sa najjacom ekipom prvenstva..naravno jeddino smo mi i popusili..
a kada je slobodi trebalo,ta ce te vi igrati za nas,ko smo to mi,uredu je pasa moj,tvoje misljenje postujem ga.
jel ti znas kada je sve pocelo...neznas jelde..kako ces znati,jos si u gace pisao buraz...
negdje oko 2-hiljadite,gostovanje na grbavici,znam ja bio,majke mi,nisu to cigle bile,brale,stijene,ko na kantridi,a mi djecu poveli,zena bilo,djedova sa unucima..jedva zivu glavu izvukli...
nakon toga prvo gostovanje zelje,i sranje,u 1 iza pola noci manijaci su napustili tusanj...
preko 60 privedenih,20 povrijedjenih,veliki neredi bili.
ostalo je za istoriju,od tad se docekujemo na noz...mada nikada nisam saznao,sto nas ba napadoste..
od tad je tako,evo 15-tak godina..
ali neka bolan,mi smo krivi,najveci krivci,i kazem,da nebi ispadanja,nebi bili gdje smo sad,tako da nam je to dobro doslo.budi mi pozz
prva digla glas da se velezu vrati stadion,i dozvoli igranje na istom...bojkotovala playoff te godine,sa najjacom ekipom prvenstva..naravno jeddino smo mi i popusili..
a kada je slobodi trebalo,ta ce te vi igrati za nas,ko smo to mi,uredu je pasa moj,tvoje misljenje postujem ga.
jel ti znas kada je sve pocelo...neznas jelde..kako ces znati,jos si u gace pisao buraz...
negdje oko 2-hiljadite,gostovanje na grbavici,znam ja bio,majke mi,nisu to cigle bile,brale,stijene,ko na kantridi,a mi djecu poveli,zena bilo,djedova sa unucima..jedva zivu glavu izvukli...
nakon toga prvo gostovanje zelje,i sranje,u 1 iza pola noci manijaci su napustili tusanj...
ostalo je za istoriju,od tad se docekujemo na noz...mada nikada nisam saznao,sto nas ba napadoste..
ali neka bolan,mi smo krivi,najveci krivci,i kazem,da nebi ispadanja,nebi bili gdje smo sad,tako da nam je to dobro doslo.budi mi pozz
Tebe treba prijavit zbog gluposti,sto se tice mog posta sa crncem i plavusom,provjeri,na google sta je hipoteza,nije sve sto ne kontas,uvreda,procitaj sta,proguglaj,a ne ovde 40 stranica zatrpavat istim glupostima,Zeljo je osvojio prvenstvo i nije imo potrebe da igra za bilo koga,pogotovo ne za slobodu,ciji su nas navijaci gadjali ciglama iste te sezone i psovali nam sarajevsku majku i markale,ko god je malo stariji,potvrdice ti ovo sto govorim,nema veceg olosa od vas i zenicana,i to sto iz vasih usta moze izaci,nisu govorili ni psovali cak ni okorjeli cetnici! Iskreno,uzivo sam u danu kad ste ispali i molim boga da ospet ispadnete,jer ste olos sa dna kace,i ko god je tih godina iso na gostovanja u tuzlu isto ovo ce ti potvrditi!samirr je napisao/la:
prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
Kakav ponos taj dan, daj sta das.solinas je napisao/la: prijavljen si zbog vrijeđanja... razumijem ja to sve i da je bilo 1-0 u Prijedoru se namještalo 3-3 da Sloboda ispadne sami smo krivi za ispadanje ali priznaj da Zeljo nije odigrao poštenu utakmicu u Trebinju trebali su igrati radi svog ponosa a ne radi Slobode ipak su oni jedan od najvecih klubova u BiH.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
iskreno ne znam sta je bilo 2000,imo sam 14-15 godina,i drzim se prakse da ne pricam i ne pametujem o stvarima o kojima nemam pojma,znam sta je mene ni krivog ni duznog docekalo na tusnju,al kako ja znam odnosi su uveliko bili naruseni izmedju nas u vrijeme kad se igrala ta famozna sezona gdje ste ispali,prema tome,znali ste vrlo dobro da Zeljo nece igrati da vas spasava,imali ste priliku,niste je iskoristili,sami ste odlucivali o svojoj sudbini,i sami ste sebi krivi,zarsena prica...solinas je napisao/la:prvu travu za grbavicu posle rata,poslala vam je sloboda...da mozete igrati vas famozni prvi posljeratni derbi,
prva digla glas da se velezu vrati stadion,i dozvoli igranje na istom...bojkotovala playoff te godine,sa najjacom ekipom prvenstva..naravno jeddino smo mi i popusili..![]()
nakon toga prvo gostovanje zelje,i sranje,u 1 iza pola noci manijaci su napustili tusanj...![]()
Sto se mene tice na utakmice ne idem vec 5-6 godina,slobodno cu reci,jer sam pametniji i zreliji,i ne treba mi da mrzim normalne ljude zbog navijaca,jer znam predivnih Tuzlaka i Zenicana,al navijaci u sustini,pogotovo navijacke grupe danas,na svim stranama,su skupina olosa i narkomana(cast malom broju izuzetaka) koje prezirem,fudbal pratim iskljucivo preko TV ekrana!
pa kazem ti,nama je ispadanje dobro doslo,u svakom pogledu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.