FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakve vi kalkulacije pravite ? Da smo zasluzili titulu i bili bolji, pobjedili bi ih na Kosevu i uzeli titulu.
Imali smo sve u rukama, nismo iskoristili. Sad je bezveze pricati o nekim kupovinama i namjestanjima. Tog Viteza i Slobodu oni ce svakako pobjediti. 100% nece prokockati titulu koju cekaju 16 Bajrama.
Mi smo imali cilj, ostvarili smo ga. Ostaje zal samo za Hadziahmetovicevim sutem koji je mogao uci u gol i eventualnom pobjedom na derbiju gdje bi produzili njihovu agoniju.
Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
Imali smo sve u rukama, nismo iskoristili. Sad je bezveze pricati o nekim kupovinama i namjestanjima. Tog Viteza i Slobodu oni ce svakako pobjediti. 100% nece prokockati titulu koju cekaju 16 Bajrama.
Mi smo imali cilj, ostvarili smo ga. Ostaje zal samo za Hadziahmetovicevim sutem koji je mogao uci u gol i eventualnom pobjedom na derbiju gdje bi produzili njihovu agoniju.
Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
pijanBabo je napisao/la:Ma kakve vi kalkulacije pravite ? Da smo zasluzili titulu i bili bolji, pobjedili bi ih na Kosevu i uzeli titulu.

Željeznicar za život cijeli !
Pozz raja,ceze je napisao/la:Ma sve je bolje nego sad, hiljadu i kusur članskih.
Nije mi samo jasno da li postoji neka inicijativa Vas koji ste bliže upravi da se realizuje kupovina članskih karti preko računa i da se to lijepo poštom dostavi na adresu(članska plus dostava poštarine) .Vjerujte da bi mnogo mnogo više bilo kupljenih članskih karti(ja prvi)Nemamo svi mogućnost da kupimo na licu mjesta a volimo želju svim srcem i rado bi pogurali klub kao članovi.
POZZZZZ

AMAR AMAR OSIM OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve to gore stoji, samo ovo na kraju da prokomentarisem. Nije nam bolje otici u evropsku ligu i nisu nam tamo vece sanse za vecim brojem utakmica jer u 2. pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci, a u 2. pretkolu evropske lige ove godine npr. nismo nosioci.pijanBabo je napisao/la: Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.

Ova uprava vrlo malo cini za popravljanje posjete, davno je receno da ide novi projekat sa clanskim kartama (mogu i provjeriti kada sam mail poslao i receno je uskoro ide). A narod, **** ko ****, 150.000 lajkaca sa fcb, 3000 milje redovnih na tekmama. Zalosno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da li bi mi igrali od 1. pretkola ili od 2. pretkola ako ne budemo prvaci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve to gore stoji, samo ovo na kraju da prokomentarisem. Nije nam bolje otici u evropsku ligu i nisu nam tamo vece sanse za vecim brojem utakmica jer u 2. pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci, a u 2. pretkolu evropske lige ove godine npr. nismo nosioci.pijanBabo je napisao/la: Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
Ova uprava vrlo malo cini za popravljanje posjete, davno je receno da ide novi projekat sa clanskim kartama (mogu i provjeriti kada sam mail poslao i receno je uskoro ide). A narod, **** ko ****, 150.000 lajkaca sa fcb, 3000 milje redovnih na tekmama. Zalosno...
U 2. možemo naletiti opet na nekog nezgodnog protivnika jer nismo nosioci, i tako da bi se u Evropskoj ligi mogli zadržati veoma kratko, tako da je bolje da budemo prvaci, pa šta Bog da

- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Finansijski je isplatnije jedno/dva pretkola LP nego 3/4 UEFA L. plus pare od UEFA za prvaka drzave.Velahalve je napisao/la:Da li bi mi igrali od 1. pretkola ili od 2. pretkola ako ne budemo prvaci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve to gore stoji, samo ovo na kraju da prokomentarisem. Nije nam bolje otici u evropsku ligu i nisu nam tamo vece sanse za vecim brojem utakmica jer u 2. pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci, a u 2. pretkolu evropske lige ove godine npr. nismo nosioci.pijanBabo je napisao/la: Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
U 2. možemo naletiti opet na nekog nezgodnog protivnika jer nismo nosioci, i tako da bi se u Evropskoj ligi mogli zadržati veoma kratko, tako da je bolje da budemo prvaci, pa šta Bog da
Premije
LIGA PRVAKA:
2015./18.god
NP 250.000 €
Q1 200.000 €
Q2 300.000 €
Q2 400.000 €
PO 3,000,000 €
* NP – naslov prvaka
EUROPSKA LIGA:
2015./18.god
Q1 200.000 €
Q2 210.000 €
Q2 220.000 €
PO 230,000 €
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
E to je ono što ja čekam. Ne mogu kupiti člansku kartu i na taj način pomoći klubu jer sam daleko od SA (i tamo sam zadnji put bio 2011). Ja (a sigurno i brat) bi kupili članske i evenutalno bi jednom (ili nijednom) u toku sezone uzurpirali stolice na stadionu ako bi došli na utakmicu. Koliko je takvih slučajeva, koji bi klubu dali čistu lovu... Al et, kad ne znamo...GANI60 je napisao/la:Pozz raja,ceze je napisao/la:Ma sve je bolje nego sad, hiljadu i kusur članskih.
Nije mi samo jasno da li postoji neka inicijativa Vas koji ste bliže upravi da se realizuje kupovina članskih karti preko računa i da se to lijepo poštom dostavi na adresu(članska plus dostava poštarine) .Vjerujte da bi mnogo mnogo više bilo kupljenih članskih karti(ja prvi)Nemamo svi mogućnost da kupimo na licu mjesta a volimo želju svim srcem i rado bi pogurali klub kao članovi.
POZZZZZ

Raja, zna li neko koliko su jučer igrali omladinci protiv Zagreba.
Danas u 13h protiv Partizana direktno na SK1.
Danas u 13h protiv Partizana direktno na SK1.
izgubili su 1:0....
DR.HOUSE je napisao/la:izgubili su 1:0....
Hvala na odgovoru...
Sad sam malo prostudirao borbu za opstanak i ne postoji kombinacija kojom se Vitezu garantuje opstanak u slučaju poraza. U zadnjem kolu će im trebati pobjeda u Travniku, tako da nema šanse da maleni ovo poklope, bez obzira na sve. Jednostavno, moraće izaći na teren i pobijediti, što je realna opcija jer su mnogo kvalitetniji.
Posebno će biti ludnica ako Zvijezda pobijedi Velež, u šta ne sumnjam. Još ako Mladost uzme bod u Tuzli, nema Viteza na mapi.
Posebno će biti ludnica ako Zvijezda pobijedi Velež, u šta ne sumnjam. Još ako Mladost uzme bod u Tuzli, nema Viteza na mapi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma uzima ovo vitez ako bog da 

Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.Virtu4l je napisao/la:Sad sam malo prostudirao borbu za opstanak i ne postoji kombinacija kojom se Vitezu garantuje opstanak u slučaju poraza. U zadnjem kolu će im trebati pobjeda u Travniku, tako da nema šanse da maleni ovo poklope, bez obzira na sve. Jednostavno, moraće izaći na teren i pobijediti, što je realna opcija jer su mnogo kvalitetniji.
Vitez do pobjede!
u 13 h na SK tekma s Partizanom
u 13 h na SK tekma s Partizanom
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Uopšte nisam naivan, ali samo mi pojasni na čiju štetu će sve to da ide, kad Mladost i Zvijezda imaju sve u svojim rukama. Samo mi nemoj pisati neke fantomske teorije gdje će biti poklopljeno 15 utakmica da bi Vitez ostao u ligi.bojamora je napisao/la: Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja cvrsto vjerujem da jos nista nije gotovo, dobiti Travnik a onda u Zenicuuu idemo pravit ludiloooo. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma ispadaju ti Mladost i Zvijezda a oni če biti prvaci. Da je bilo pošteno i da im sudije očito nisu poklanjale bodove mi bi bili prvaci ali dok je Salema Prolića to če ti biti tako ko zadnjih 10 godina a ko dobro prati ligu to vidi i zna. Najgore je što naša uprava ništa ne čini po tom pitanju jer su nam i prošle godine sudije uzele titulu što je argumentovano dokazano bez teorija zavjere a uprava se oglasila samo jednim saopštenjem za štampu.Virtu4l je napisao/la:Uopšte nisam naivan, ali samo mi pojasni na čiju štetu će sve to da ide, kad Mladost i Zvijezda imaju sve u svojim rukama. Samo mi nemoj pisati neke fantomske teorije gdje će biti poklopljeno 15 utakmica da bi Vitez ostao u ligi.bojamora je napisao/la: Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.
Nama je da odigramo 2 utakmice do kraja i da pobjedimo, a nek drugi rade sta hoce. Ne bi ovdje pisao o nekim stvarima ali nek svako gleda u svoju avliju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, BarbareZeljin, NeSamSafetee, Paromlinac, riki46 i 36 gostiju.