FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pijanBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pijanBabo » 19 maj 2015, 21:56

Ma kakve vi kalkulacije pravite ? Da smo zasluzili titulu i bili bolji, pobjedili bi ih na Kosevu i uzeli titulu.
Imali smo sve u rukama, nismo iskoristili. Sad je bezveze pricati o nekim kupovinama i namjestanjima. Tog Viteza i Slobodu oni ce svakako pobjediti. 100% nece prokockati titulu koju cekaju 16 Bajrama.

Mi smo imali cilj, ostvarili smo ga. Ostaje zal samo za Hadziahmetovicevim sutem koji je mogao uci u gol i eventualnom pobjedom na derbiju gdje bi produzili njihovu agoniju.

Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 maj 2015, 21:59

pijanBabo je napisao/la:Ma kakve vi kalkulacije pravite ? Da smo zasluzili titulu i bili bolji, pobjedili bi ih na Kosevu i uzeli titulu.
Imali smo sve u rukama, nismo iskoristili.
Sad je bezveze pricati o nekim kupovinama i namjestanjima. Tog Viteza i Slobodu oni ce svakako pobjediti. 100% nece prokockati titulu koju cekaju 16 Bajrama.

Mi smo imali cilj, ostvarili smo ga. Ostaje zal samo za Hadziahmetovicevim sutem koji je mogao uci u gol i eventualnom pobjedom na derbiju gdje bi produzili njihovu agoniju.

Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
:thumbup:
Željeznicar za život cijeli !

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 19 maj 2015, 22:18

ceze je napisao/la:Ma sve je bolje nego sad, hiljadu i kusur članskih.
Pozz raja,
Nije mi samo jasno da li postoji neka inicijativa Vas koji ste bliže upravi da se realizuje kupovina članskih karti preko računa i da se to lijepo poštom dostavi na adresu(članska plus dostava poštarine) .Vjerujte da bi mnogo mnogo više bilo kupljenih članskih karti(ja prvi)Nemamo svi mogućnost da kupimo na licu mjesta a volimo želju svim srcem i rado bi pogurali klub kao članovi.

POZZZZZ :bih:
AMAR AMAR OSIM OSIM

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 maj 2015, 07:09

slika
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 maj 2015, 07:53

pijanBabo je napisao/la: Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
Sve to gore stoji, samo ovo na kraju da prokomentarisem. Nije nam bolje otici u evropsku ligu i nisu nam tamo vece sanse za vecim brojem utakmica jer u 2. pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci, a u 2. pretkolu evropske lige ove godine npr. nismo nosioci. ;)

Ova uprava vrlo malo cini za popravljanje posjete, davno je receno da ide novi projekat sa clanskim kartama (mogu i provjeriti kada sam mail poslao i receno je uskoro ide). A narod, **** ko ****, 150.000 lajkaca sa fcb, 3000 milje redovnih na tekmama. Zalosno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 20 maj 2015, 08:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:
pijanBabo je napisao/la: Nama je cak i bolje otici u Ligu Europe. Vece su nam sanse za prolazak, samim tim i vise utakmica.
Sve to gore stoji, samo ovo na kraju da prokomentarisem. Nije nam bolje otici u evropsku ligu i nisu nam tamo vece sanse za vecim brojem utakmica jer u 2. pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci, a u 2. pretkolu evropske lige ove godine npr. nismo nosioci. ;)

Ova uprava vrlo malo cini za popravljanje posjete, davno je receno da ide novi projekat sa clanskim kartama (mogu i provjeriti kada sam mail poslao i receno je uskoro ide). A narod, **** ko ****, 150.000 lajkaca sa fcb, 3000 milje redovnih na tekmama. Zalosno...
Da li bi mi igrali od 1. pretkola ili od 2. pretkola ako ne budemo prvaci.
U 2. možemo naletiti opet na nekog nezgodnog protivnika jer nismo nosioci, i tako da bi se u Evropskoj ligi mogli zadržati veoma kratko, tako da je bolje da budemo prvaci, pa šta Bog da :D

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 20 maj 2015, 09:13

Velahalve je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:

Da li bi mi igrali od 1. pretkola ili od 2. pretkola ako ne budemo prvaci.
U 2. možemo naletiti opet na nekog nezgodnog protivnika jer nismo nosioci, i tako da bi se u Evropskoj ligi mogli zadržati veoma kratko, tako da je bolje da budemo prvaci, pa šta Bog da :D
Finansijski je isplatnije jedno/dva pretkola LP nego 3/4 UEFA L. plus pare od UEFA za prvaka drzave.

Premije
LIGA PRVAKA:
2015./18.god
NP 250.000 €
Q1 200.000 €
Q2 300.000 €
Q2 400.000 €
PO 3,000,000 €
* NP – naslov prvaka

EUROPSKA LIGA:
2015./18.god
Q1 200.000 €
Q2 210.000 €
Q2 220.000 €
PO 230,000 €
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 20 maj 2015, 09:58

GANI60 je napisao/la:
ceze je napisao/la:Ma sve je bolje nego sad, hiljadu i kusur članskih.
Pozz raja,
Nije mi samo jasno da li postoji neka inicijativa Vas koji ste bliže upravi da se realizuje kupovina članskih karti preko računa i da se to lijepo poštom dostavi na adresu(članska plus dostava poštarine) .Vjerujte da bi mnogo mnogo više bilo kupljenih članskih karti(ja prvi)Nemamo svi mogućnost da kupimo na licu mjesta a volimo želju svim srcem i rado bi pogurali klub kao članovi.

POZZZZZ :bih:
E to je ono što ja čekam. Ne mogu kupiti člansku kartu i na taj način pomoći klubu jer sam daleko od SA (i tamo sam zadnji put bio 2011). Ja (a sigurno i brat) bi kupili članske i evenutalno bi jednom (ili nijednom) u toku sezone uzurpirali stolice na stadionu ako bi došli na utakmicu. Koliko je takvih slučajeva, koji bi klubu dali čistu lovu... Al et, kad ne znamo... :(

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 20 maj 2015, 10:13

Raja, zna li neko koliko su jučer igrali omladinci protiv Zagreba.
Danas u 13h protiv Partizana direktno na SK1.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 maj 2015, 10:17

izgubili su 1:0....

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 20 maj 2015, 10:21

DR.HOUSE je napisao/la:izgubili su 1:0....

Hvala na odgovoru...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 11:01

Sad sam malo prostudirao borbu za opstanak i ne postoji kombinacija kojom se Vitezu garantuje opstanak u slučaju poraza. U zadnjem kolu će im trebati pobjeda u Travniku, tako da nema šanse da maleni ovo poklope, bez obzira na sve. Jednostavno, moraće izaći na teren i pobijediti, što je realna opcija jer su mnogo kvalitetniji.

Posebno će biti ludnica ako Zvijezda pobijedi Velež, u šta ne sumnjam. Još ako Mladost uzme bod u Tuzli, nema Viteza na mapi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 20 maj 2015, 11:03

Ma uzima ovo vitez ako bog da :)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 maj 2015, 11:54

Virtu4l je napisao/la:Sad sam malo prostudirao borbu za opstanak i ne postoji kombinacija kojom se Vitezu garantuje opstanak u slučaju poraza. U zadnjem kolu će im trebati pobjeda u Travniku, tako da nema šanse da maleni ovo poklope, bez obzira na sve. Jednostavno, moraće izaći na teren i pobijediti, što je realna opcija jer su mnogo kvalitetniji.

Posebno će biti ludnica ako Zvijezda pobijedi Velež, u šta ne sumnjam. Još ako Mladost uzme bod u Tuzli, nema Viteza na mapi.
Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 maj 2015, 12:06

Vitez do pobjede!

u 13 h na SK tekma s Partizanom
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 12:08

bojamora je napisao/la: Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.
Uopšte nisam naivan, ali samo mi pojasni na čiju štetu će sve to da ide, kad Mladost i Zvijezda imaju sve u svojim rukama. Samo mi nemoj pisati neke fantomske teorije gdje će biti poklopljeno 15 utakmica da bi Vitez ostao u ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 maj 2015, 12:18

Ja cvrsto vjerujem da jos nista nije gotovo, dobiti Travnik a onda u Zenicuuu idemo pravit ludiloooo. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 maj 2015, 12:22

Virtu4l je napisao/la:
bojamora je napisao/la: Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.
Uopšte nisam naivan, ali samo mi pojasni na čiju štetu će sve to da ide, kad Mladost i Zvijezda imaju sve u svojim rukama. Samo mi nemoj pisati neke fantomske teorije gdje će biti poklopljeno 15 utakmica da bi Vitez ostao u ligi.
Ma ispadaju ti Mladost i Zvijezda a oni če biti prvaci. Da je bilo pošteno i da im sudije očito nisu poklanjale bodove mi bi bili prvaci ali dok je Salema Prolića to če ti biti tako ko zadnjih 10 godina a ko dobro prati ligu to vidi i zna. Najgore je što naša uprava ništa ne čini po tom pitanju jer su nam i prošle godine sudije uzele titulu što je argumentovano dokazano bez teorija zavjere a uprava se oglasila samo jednim saopštenjem za štampu.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 maj 2015, 12:25

Nama je da odigramo 2 utakmice do kraja i da pobjedimo, a nek drugi rade sta hoce. Ne bi ovdje pisao o nekim stvarima ali nek svako gleda u svoju avliju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 maj 2015, 12:25

http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-grbavi ... kom/14511/
E haj sad da vidimo ima li izgovora :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, perodeformero i 46 gostiju.