Ma prijatelju nekima da je dzabe ulaz trazi bi kospice gratis da dodje. Ko je naucio da dolazi doci ce da je karta i 10km.Ajzea je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-grbavi ... kom/14511/
E haj sad da vidimo ima li izgovora
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kako burazeru? Mladost i Zvijezda igraju u zadnjem kolu, a Vitez ide Travniku, gdje im ni bod neće značiti opstanak u ligi.bojamora je napisao/la:Ma ispadaju ti Mladost i Zvijezda a oni če biti prvaci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Svaka cast za cijene karata. Nagrada za odlicno navijanje u derbiju. Bravo uprava!
KHAJ PRICE
Samo što oni sređuju da Travnik pusti Viteza.Virtu4l je napisao/la:Kako burazeru? Mladost i Zvijezda igraju u zadnjem kolu, a Vitez ide Travniku, gdje im ni bod neće značiti opstanak u ligi.bojamora je napisao/la:Ma ispadaju ti Mladost i Zvijezda a oni če biti prvaci.
-
sergejevic
- Kontakt:
Ma nase ja da bidrimo Zelju, a drugi nek kalkulisu i racunaju sta i kako. Mi smo pobjednici ove godine i nista to nece promjeniti.
Ma znam legendo nego neki dan se ovdje spominjala ideja o smanjenju cijene karata za manje utakmice. Za ovu utakmicu se ne može reći da je manja jer mi moramo uzeti sva 3 boda a ako nam se zvijezde poklope (kao što neće) i u Zenici jurišati na 3. Ići na obje pobjede pa šta bude, za mene su ovi momci šampioni s obzirom da su uspjeli ono u šta smo i mi sumnjali a oni nam mangupski u facu pljunuše kako nama tako i svima ostalima za koje su oni bili samo oni koji će se do zadnjeg kola boriti za Europu i koje Olimpic izbacuje iz utrke za istu. Evo, sada su cijene od mizernih postale još mizernije i ako nas sad ne dođe dovoljno da bar pokrijemo zaradu od uobičajenih cijena karti **** nas onda svak direktno u analni kolutić bez vazelina. Ma ustvari **** nas i ako ne prešišamo uobičajenu zaradutm8782 je napisao/la:Ma prijatelju nekima da je dzabe ulaz trazi bi kospice gratis da dodje. Ko je naucio da dolazi doci ce da je karta i 10km.Ajzea je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-grbavi ... kom/14511/
E haj sad da vidimo ima li izgovora
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da, ali ako Mladost uzme bod sad u Tuzli, onda Travnik ispada. Kažem ti, moraju dosta utakmica poklopiti da bi se Vitezu garantovao opstanak. Teško da se ide tako daleko.bojamora je napisao/la:Samo što oni sređuju da Travnik pusti Viteza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
da u 13:00 s partizanom
- samogrbavica
- Kontakt:
- champions1921
Hvala..
I previse se bavimo stvarima na koje ne mozemo uticati.. Nase je da nas protiv Travnika dodje sto vise i da se zahvalimo ekipi na dobroj sezoni.. Kako god da Vitez pristupi utakmici pitari su kvalitetniji od njih i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko iznenadjenje.. Mi smo u derbiju imali sansu da ih dobijemo i da se primaknemo tituli.. Na zalost nismo uspjeli i to je to..
I previse se bavimo stvarima na koje ne mozemo uticati.. Nase je da nas protiv Travnika dodje sto vise i da se zahvalimo ekipi na dobroj sezoni.. Kako god da Vitez pristupi utakmici pitari su kvalitetniji od njih i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko iznenadjenje.. Mi smo u derbiju imali sansu da ih dobijemo i da se primaknemo tituli.. Na zalost nismo uspjeli i to je to..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 20 maj 2015, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Pa zbog toga sam ti i spomomenuo Slobudu jer oni sa njima završavaju da pobjede Mladost a realno su jači plus pare od pitara i izgleda da su ovi iz Viteza 90% pristali. Ja bi volio da nije tako al ovo ti je info iz njihovog tabora.Virtu4l je napisao/la:Da, ali ako Mladost uzme bod sad u Tuzli, onda Travnik ispada. Kažem ti, moraju dosta utakmica poklopiti da bi se Vitezu garantovao opstanak. Teško da se ide tako daleko.bojamora je napisao/la:Samo što oni sređuju da Travnik pusti Viteza.
Da vidimo šta mogu Šabanadžović i raja protiv crno-belih 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemoj te se stvarno nista nadati u evropi. Pa prosle godine smo ispali od Metalurga i sta ce ti veca blamaza od toga.
Kakva evropa i sranja....
Za nas je to kratka ekskurzija.
JEdino se ovdje isplatiti biti prvak pa da se dobiju te pare kao sampion i odigrati jednu predkolo i napuniti stadion kuci. Ostalo samo dozivis razocarenje...
Kakva evropa i sranja....
Za nas je to kratka ekskurzija.
JEdino se ovdje isplatiti biti prvak pa da se dobiju te pare kao sampion i odigrati jednu predkolo i napuniti stadion kuci. Ostalo samo dozivis razocarenje...
Ne može niko Vitezu garantovati da će Sloboda pobijediti Mladost.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta zahvaliti se protiv Travnika? Zaboravljate Zenicuuu. U Zenicu svi da se zahvalimo. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda i iznenadite, Partizan igra sa mladjom generacijom od ostalih...FaraonTM je napisao/la:Da vidimo šta mogu Šabanadžović i raja protiv crno-belih
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- samogrbavica
- Kontakt:
Slomio ruku Sabanadzovic.marconato je napisao/la:Mozda i iznenadite, Partizan igra sa mladjom generacijom od ostalih...FaraonTM je napisao/la:Da vidimo šta mogu Šabanadžović i raja protiv crno-belih
KHAJ PRICE
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.