esprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
na odmoru od cega
esprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?
Care nisam mislio bukvalno na odmoru, nego ljudima se ne igra vec duze vrijemerodjak je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?
na odmoru od cega.Oni su na odmoru od pocetka prvenstva izuzev 3 utakmice gdje su odigrali onako kako bi svaku trebali igrati
Jašta su, nego rahat od pameti i od svega sto je normalno, skupa sa Upravom Veleza i debilnim trenerom Djelom koji je vizionar i strateg al za Federalne lige. Yebo im ja mater od reda svimaesprit24 je napisao/la:Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?
Yebo ga i te skupstine ,svaki klub nesto oko tih skupstina,te historijska ,te neko ce se spasiti a neko raspasti poslije skupstine ,a u nas bude i prodje da niko i ne znaCernica je napisao/la:Navodno 15.06. Skupština kluba. Da vidimo sta ova retardirana uprava misli
Divi ove žalopojke ovih seljobera. I tužne dane smo im u kalendaru postavilisloboda72 je napisao/la:![]()
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN.
TUŽAN DAN ZA FK SLOBODA. 23. MAJ 2012, MOSTAR , FK VELEŽ - NK GOŠK 1:2 . SRAMOTNU UTAKMICU VELEŽA, KAO BAJAGI SA ČUĐENJEM,PRATE PREMIJER FEDERACIJE NERMIN NIKŠIĆ(VELEŽOV PRVI ČOVJEK) I MINISTAR U VLADI FEDERACIJE ,TUZLAK PORIJEKLOM IZ HERCEGOVINE , ENVER BIJEDIĆ( BIVŠI PREDSJEDNIK FK SLOBODA).
Koji kreteniCernica je napisao/la:Divi ove žalopojke ovih seljobera. I tužne dane smo im u kalendaru postavilisloboda72 je napisao/la:![]()
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN.
TUŽAN DAN ZA FK SLOBODA. 23. MAJ 2012, MOSTAR , FK VELEŽ - NK GOŠK 1:2 . SRAMOTNU UTAKMICU VELEŽA, KAO BAJAGI SA ČUĐENJEM,PRATE PREMIJER FEDERACIJE NERMIN NIKŠIĆ(VELEŽOV PRVI ČOVJEK) I MINISTAR U VLADI FEDERACIJE ,TUZLAK PORIJEKLOM IZ HERCEGOVINE , ENVER BIJEDIĆ( BIVŠI PREDSJEDNIK FK SLOBODA).a uja retardi
![]()
znaci da sumiramo, skahic u slobodu, jankovic i zolj u zelju, hebibovic u sarajevo i onda za kraj kao slag na tortu blagoje u kona!!hahaha1922VFC1981 je napisao/la:Glavici iz medjugorja hoce da Blagojevic zamjeni Crnova,prica se po medjugorju![]()
![]()
![]()
Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana
ok vrijeme ce pokazati da li lupamrodjenisa je napisao/la:Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana
Nije Costacurta yebote eto vam ga. Prosjecan stoper sklon kiksu. Jedino sto zna je povuc loptu prema naprijed. Vise me raduje ostanak Škaljica nego Škahica. Sretno mu bilofukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana
Pa bolan o cemu pricasfukaratz je napisao/la:ok vrijeme ce pokazati da li lupamrodjenisa je napisao/la:Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana
Jbt ja i zaboravio da djeca ulaze u najbitniji dio skolske godineCernica je napisao/la:![]()
mojne ga brato vise ima sutra kontrolni iz matematike
aaaaaa idi uči yebo te Škahić
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.