RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 24 maj 2015, 20:48

1922VFC1981 je napisao/la:Glavici iz medjugorja hoce da Blagojevic zamjeni Crnova,prica se po medjugorju :lol: :lol: :lol: :lol:
znaci da sumiramo, skahic u slobodu, jankovic i zolj u zelju, hebibovic u sarajevo i onda za kraj kao slag na tortu blagoje u kona!!hahaha :crazy: po ovim spekulacijama ili ti ga mahalskim rekao bi covjek da je se velez ugasio a da niko nezna pa svi igraci slobodni!!!! a realnost je malo drugacija, skahic pod ugovorom jos godinu fino se razvio i nema sanse da ga igdje puste bez odstete, jankovic vezan za mostar i velez ko djete za mater, zolj kapiten, blagoje general sredine terena i upravlja svim akcijama i nema sanse da ga puste iz kluba! jedini moguci odlazak iz kluba je mozda i to ponavljam mozda hebibovic, stim da ako ode ode vani a ne u sarajevo gdje evo po sarajlijam prelazi u svakom prelaznom roku u zadnje 3 godine...raja kanite se mahlski, jedno su zelje ekipa za nasim igracima a drugo je realnost!
ako cemo po zeljama evo da i ja mahalsku izbacim, benko, stojcev, okic i ostrakovic iz sarajeva u velez! kvesic i bajic iz zelje u velez, zeba iz slobode u velez! bogami kad pogledam ova nasa pojacanja za sljedecu sezonu borit cemo se za titulu! :njanjanja: :njanjanja: :facepalm: :facepalm:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 maj 2015, 21:55

drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Sloboda Tuzla

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:01

fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2 :shh:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 maj 2015, 22:05

rodjenisa je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:drugovi Skahic je vec u Slobodi slobodno me citirajte za mjesec dana ;)
Ma jbg nista te ne kosta da lupas po forumu ,bolan mac vam visi iznad glave a vi nasli budalastine neke prosipati.Bori se za predsjednika ko za zivot ,inace Dita 2 :shh:
ok vrijeme ce pokazati da li lupam ;)
Sloboda Tuzla

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 22:28

Nije Costacurta yebote eto vam ga. Prosjecan stoper sklon kiksu. Jedino sto zna je povuc loptu prema naprijed. Vise me raduje ostanak Škaljica nego Škahica. Sretno mu bilo
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:31

fukaratz je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
ok vrijeme ce pokazati da li lupam ;)
Pa bolan o cemu pricas :?: Znas kako to ide u fudbalu ,dogovir se sa igracem,platis odstetu klubu s kojim igrac ima ugovor i vodi ga.Ti nama Bgm pricas kao da radite nesto revolucionarno ,sto jos niko nije uradio :o Uz sve to prije nego ga dovedete morate biti sigurni da nastavljate dalje,nemate bolan licencu za nastup u PL,dugova ko u pjesmi i nikome ne pada na pamet da to vraca i mislite da to tako ide :lol: Zato sam ti rekao da forum trpi svakave gluposti...samo udri

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 maj 2015, 22:35

:urnebes: :urnebes: mojne ga brato vise ima sutra kontrolni iz matematike :lol: aaaaaa idi uči yebo te Škahić :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 maj 2015, 22:48

Cernica je napisao/la::urnebes: :urnebes: mojne ga brato vise ima sutra kontrolni iz matematike :lol: aaaaaa idi uči yebo te Škahić :urnebes: :urnebes: :rol:
Jbt ja i zaboravio da djeca ulaze u najbitniji dio skolske godine :lol: nista onda ...oprosteno sve :mrgreen:

Nesta iz Srebrenika nam ode :plac: :plac:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2015, 23:33

Platite obeštećenje za Škahića i nek onda ide, a ako ode tek tako, bez dogovora sa Veležom, zna se šta ga čeka...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2015, 23:42

Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 00:05

AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.
Brato navodno mi ovaj mali zavrsio treci srednje ali ja mu ne vjerujem :urnebes: :urnebes:

Stipu lenka ne sekiraj se brat moj radi nebuloza pojedinaca. Ne zegu stani pa im mozak štopa ko izgrebani cd Mate Miše Kovača
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 00:08

Cernica je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.
Brato navodno mi ovaj mali zavrsio treci srednje ali ja mu ne vjerujem :urnebes: :urnebes:

Stipu lenka ne sekiraj se brat moj radi nebuloza pojedinaca. Ne zegu stani pa im mozak štopa ko izgrebani cd Mate Miše Kovača
:lol: :lol: :rol: :rol: :rol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 14:30

SRETAN 25 MAJ DAN MLADOSTI
From father to son

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 maj 2015, 15:59

Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 18:16

esprit24 je napisao/la:Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Nisam brato kakav Gradacac. Ne idem ti ja na gostovanja ima 10 godina. Imam apartmane pa sam vezan poslom. Malo berem eure. Bio sam na kosevu pecari i pod bb ove godine. Da je drugacija situacija u klubu tj da se vidi radi i borba za klub sigurno bi me gledao i na ogradi u Gradačcu. Ovako je pun nispe druze raji 20 godina patnje. A taj lik kojeg spominjes sigurno je jicaMu onako kosa duga stariji babyface a utoka vazda u blizini i na obaracu brzi od Džon Vejna :urnebes: :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 18:30

Cernica je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Nisam brato kakav Gradacac. Ne idem ti ja na gostovanja ima 10 godina. Imam apartmane pa sam vezan poslom. Malo berem eure. Bio sam na kosevu pecari i pod bb ove godine. Da je drugacija situacija u klubu tj da se vidi radi i borba za klub sigurno bi me gledao i na ogradi u Gradačcu. Ovako je pun nispe druze raji 20 godina patnje. A taj lik kojeg spominjes sigurno je jicaMu onako kosa duga stariji babyface a utoka vazda u blizini i na obaracu brzi od Džon Vejna :urnebes: :thumbup:
pa poguraj malo klub kao sponzor... :mrgreen:

ipak imaš privatni biznis, što je za pohvalu u ovakvim teškim vremenima. :thumbup:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 20:14

Gurnem moj Aleme jasta nego gurnem kao i mlađu raju kad im treba za gostovanje. Nisam Rokfeler ali koliko mogu i od ljubavi je. Kao sto sam davno napisao da sam 95te otisao u Beč po prvu opremu poslje rata. Moja pomoc podrska i ljubav nikad nisu bili upitni. Da sam multimilioner gledali bi Velez u ligi sampiona svake godine. Dosta meni i baraka da mogu prespavat samo da je svetinja u vrhu i da djeca imaju maseratije haha
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 20:41

Cernica je napisao/la:Gurnem moj Aleme jasta nego gurnem kao i mlađu raju kad im treba za gostovanje. Nisam Rokfeler ali koliko mogu i od ljubavi je. Kao sto sam davno napisao da sam 95te otisao u Beč po prvu opremu poslje rata. Moja pomoc podrska i ljubav nikad nisu bili upitni. Da sam multimilioner gledali bi Velez u ligi sampiona svake godine. Dosta meni i baraka da mogu prespavat samo da je svetinja u vrhu i da djeca imaju maseratije haha
Samo da prođe ovo zadnje kolo i kraj noćne more zvana sezona 14/15. :twisted: A i ja odoh na odmor od pisanja. Vozdra... :salut:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 20:56

Cestitke i momcima iz RA na odrađenom svakom gostovanju. Nisu neke cifre bile ali s obzirom kakvi su rezultati ocekivano. Mnogo kilometara samo svojim sredstvima bez pomoci politickih stranaka kao kod drugih. Akobogda kada budu rezultati bit ce one nase standardne cifre 200+. Jos jednom svaka cast momci i cuvajte svetinju. Mi džuturumi smo karali sve redom i ne sumnjam u vas jer južnjački mentalitet kad proradi ide se šakama na tenkove. Dosta vas poznajem i ima žešćeg potencijala. Samo tako nastavite. Forza
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 25 maj 2015, 21:08

Cernica je napisao/la:Cestitke i momcima iz RA na odrađenom svakom gostovanju. Nisu neke cifre bile ali s obzirom kakvi su rezultati ocekivano. Mnogo kilometara samo svojim sredstvima bez pomoci politickih stranaka kao kod drugih. Akobogda kada budu rezultati bit ce one nase standardne cifre 200+. Jos jednom svaka cast momci i cuvajte svetinju. Mi džuturumi smo karali sve redom i ne sumnjam u vas jer južnjački mentalitet kad proradi ide se šakama na tenkove. Dosta vas poznajem i ima žešćeg potencijala. Samo tako nastavite. Forza
Sva gostovanja (osim listice) 100+ kilometara :D Iduce sezone jos jace jos bolje :!:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []