RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2015, 23:42

Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 00:05

AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.
Brato navodno mi ovaj mali zavrsio treci srednje ali ja mu ne vjerujem :urnebes: :urnebes:

Stipu lenka ne sekiraj se brat moj radi nebuloza pojedinaca. Ne zegu stani pa im mozak štopa ko izgrebani cd Mate Miše Kovača
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 00:08

Cernica je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ove priče bolan. :twisted: Evo zašto mi se gadi ovaj tzv. forum. :twisted: Svako sebi daje za pravo da ovdje piše šta hoće a adminstracija samo šuti? :oops: :roll: Ovakve priče i pričice samo stvaraju netrpeljivost navijača Veleža prema klubu. zato ne nasjedajte na ovakve stvari. :twisted: Ja ne vjerujem ništa šta se ovdje napiše, a vi kako hoćete.
Brato navodno mi ovaj mali zavrsio treci srednje ali ja mu ne vjerujem :urnebes: :urnebes:

Stipu lenka ne sekiraj se brat moj radi nebuloza pojedinaca. Ne zegu stani pa im mozak štopa ko izgrebani cd Mate Miše Kovača
:lol: :lol: :rol: :rol: :rol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 14:30

SRETAN 25 MAJ DAN MLADOSTI
From father to son

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 maj 2015, 15:59

Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 18:16

esprit24 je napisao/la:Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Nisam brato kakav Gradacac. Ne idem ti ja na gostovanja ima 10 godina. Imam apartmane pa sam vezan poslom. Malo berem eure. Bio sam na kosevu pecari i pod bb ove godine. Da je drugacija situacija u klubu tj da se vidi radi i borba za klub sigurno bi me gledao i na ogradi u Gradačcu. Ovako je pun nispe druze raji 20 godina patnje. A taj lik kojeg spominjes sigurno je jicaMu onako kosa duga stariji babyface a utoka vazda u blizini i na obaracu brzi od Džon Vejna :urnebes: :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 18:30

Cernica je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Pastrmko jesil bio u Gradaccu, ovaj lik sto je dovezao armiju me asocirao na tebe, onako srednjih godina, duga kosa, crvena majca, sminker frajer al mi crnjak bio da ga pitam ej care jesil ti pastrmka :D

Nisam brato kakav Gradacac. Ne idem ti ja na gostovanja ima 10 godina. Imam apartmane pa sam vezan poslom. Malo berem eure. Bio sam na kosevu pecari i pod bb ove godine. Da je drugacija situacija u klubu tj da se vidi radi i borba za klub sigurno bi me gledao i na ogradi u Gradačcu. Ovako je pun nispe druze raji 20 godina patnje. A taj lik kojeg spominjes sigurno je jicaMu onako kosa duga stariji babyface a utoka vazda u blizini i na obaracu brzi od Džon Vejna :urnebes: :thumbup:
pa poguraj malo klub kao sponzor... :mrgreen:

ipak imaš privatni biznis, što je za pohvalu u ovakvim teškim vremenima. :thumbup:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 20:14

Gurnem moj Aleme jasta nego gurnem kao i mlađu raju kad im treba za gostovanje. Nisam Rokfeler ali koliko mogu i od ljubavi je. Kao sto sam davno napisao da sam 95te otisao u Beč po prvu opremu poslje rata. Moja pomoc podrska i ljubav nikad nisu bili upitni. Da sam multimilioner gledali bi Velez u ligi sampiona svake godine. Dosta meni i baraka da mogu prespavat samo da je svetinja u vrhu i da djeca imaju maseratije haha
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2015, 20:41

Cernica je napisao/la:Gurnem moj Aleme jasta nego gurnem kao i mlađu raju kad im treba za gostovanje. Nisam Rokfeler ali koliko mogu i od ljubavi je. Kao sto sam davno napisao da sam 95te otisao u Beč po prvu opremu poslje rata. Moja pomoc podrska i ljubav nikad nisu bili upitni. Da sam multimilioner gledali bi Velez u ligi sampiona svake godine. Dosta meni i baraka da mogu prespavat samo da je svetinja u vrhu i da djeca imaju maseratije haha
Samo da prođe ovo zadnje kolo i kraj noćne more zvana sezona 14/15. :twisted: A i ja odoh na odmor od pisanja. Vozdra... :salut:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 20:56

Cestitke i momcima iz RA na odrađenom svakom gostovanju. Nisu neke cifre bile ali s obzirom kakvi su rezultati ocekivano. Mnogo kilometara samo svojim sredstvima bez pomoci politickih stranaka kao kod drugih. Akobogda kada budu rezultati bit ce one nase standardne cifre 200+. Jos jednom svaka cast momci i cuvajte svetinju. Mi džuturumi smo karali sve redom i ne sumnjam u vas jer južnjački mentalitet kad proradi ide se šakama na tenkove. Dosta vas poznajem i ima žešćeg potencijala. Samo tako nastavite. Forza
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 25 maj 2015, 21:08

Cernica je napisao/la:Cestitke i momcima iz RA na odrađenom svakom gostovanju. Nisu neke cifre bile ali s obzirom kakvi su rezultati ocekivano. Mnogo kilometara samo svojim sredstvima bez pomoci politickih stranaka kao kod drugih. Akobogda kada budu rezultati bit ce one nase standardne cifre 200+. Jos jednom svaka cast momci i cuvajte svetinju. Mi džuturumi smo karali sve redom i ne sumnjam u vas jer južnjački mentalitet kad proradi ide se šakama na tenkove. Dosta vas poznajem i ima žešćeg potencijala. Samo tako nastavite. Forza
Sva gostovanja (osim listice) 100+ kilometara :D Iduce sezone jos jace jos bolje :!:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 21:12

Do iduce sezone samo teretana i živo meso :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 maj 2015, 21:16

Cernica je napisao/la:Gurnem moj Aleme jasta nego gurnem kao i mlađu raju kad im treba za gostovanje. Nisam Rokfeler ali koliko mogu i od ljubavi je. Kao sto sam davno napisao da sam 95te otisao u Beč po prvu opremu poslje rata. Moja pomoc podrska i ljubav nikad nisu bili upitni. Da sam multimilioner gledali bi Velez u ligi sampiona svake godine. Dosta meni i baraka da mogu prespavat samo da je svetinja u vrhu i da djeca imaju maseratije haha
:thumbup: svaka cast na razmisljanju ,vjerujem da bi vecina raje ucinila nesta da su u mogucnosti.
Jesi li primjetio na Dzeli prilikom konferencije za stampu ,ne djeluje mi zabrinuto,nekako mi ostavio dojam samouvjerenog covjeka.Malo me to haj da kazem ohrabruje,mada naravno ne mora nista znaciti.U principu volim vidjeti samouvjerenog covjeka.Znam da smo ga na noz docekali ,ali se nadam da ovaj put grijesimo,mislim na nas navijace,mozda covjeka zagotivimo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 maj 2015, 21:23

Brato ja i ti smo se prvi slozili da mu treba pruzit sansu. Na njemu je da dobro skenira situaciju. Dovede igrace dobre gdje nam skripi,predlozi upravi sta mu od postojeceg kadra treba i sve to uigra i nabije kondiciono na pripremama da pucaju od snage. Ima sansu da postane ili ljubimac ili sredstvo za pljuvanje ove raje koja nikad nisu bili levati i koja zive fudbal citav život. Opet kazem na njemu je sve. Ove dvi tri tekme cu mu halalit jer je digao poklopac od sača i strpao vreo komad teletine usta. Moja podrška ako prepoznam dobar rad. Ako ne hrakanje onda obavezno
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 maj 2015, 21:33

[quote="Cernica"]Brato ja i ti smo se prvi slozili da mu treba pruzit sansu. Na njemu je da dobro skenira situaciju. Dovede igrace dobre gdje nam skripi,predlozi upravi sta mu od postojeceg kadra treba i sve to uigra i nabije kondiciono na pripremama da pucaju od snage. Ima sansu da postane ili ljubimac ili sredstvo za pljuvanje ove raje koja nikad nisu bili levati i koja zive fudbal citav život. Opet kazem na njemu je sve. Ove dvi tri tekme cu mu halalit jer je digao poklopac od sača i strpao vreo komad teletine usta. Moja podrška ako prepoznam dobar rad. Ako ne hrakanje onda obavezno[/quote]

Ma tako razmislja svaki navijac na svijetu.Mada smo mi u principu frustrirani losim rezultatima i on je upao u nezgodnom trenutku ,pa je logicno raja oplela po njemu i onome ko ga je doveo.Opet kazem ,nemam pojma sta ce biti i kako ali moramo vjerovati u bolje dane,nemamo mi drugog izbora do cekati i boriti se za Velez.Dzelu ne poznajem licno ,sjedio sam par puta u kafani gdje je bio i on,ne cini mi se da je kukavica ili papak a lopte zna ,to smo se uvjerili .Sad sta nas ceka s njim Bog sami zna
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 26 maj 2015, 00:24

Yebaji ga kad ce godisnje u porodaju :)

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la Cernica » 26 maj 2015, 09:36

U-19 Velež-Vitez 1:0
U-17 Velež-Vitez 4:0
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 maj 2015, 11:49

[youtube][/youtube]

U jednom dahu pregleda ovih pola sata dok mi flesevi i osjecaj odusevljenja sa stajanja od prije 28 godina prolaze ispred ociju. Kao da je juce bilo jebote. Tako mi je drago da je ovaj snimak sacuvan i postavljen vidim tek neki dan. BMV Rodjenisa i ostali dzuturumi neka prorade emocije kao i ovoj mlađoj raji koja to nisu dozivila. Yu velikan Zvezda na koljenima nagužen sa 5 mostarskih qurceva dok se u mostarskoj kotlini od hum i forticu odbija ROĐENI ROĐENI

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 maj 2015, 12:31

Cernica je napisao/la:[youtube][/youtube]

U jednom dahu pregleda ovih pola sata dok mi flesevi i osjecaj odusevljenja sa stajanja od prije 28 godina prolaze ispred ociju. Kao da je juce bilo jebote. Tako mi je drago da je ovaj snimak sacuvan i postavljen vidim tek neki dan. BMV Rodjenisa i ostali dzuturumi neka prorade emocije kao i ovoj mlađoj raji koja to nisu dozivila. Yu velikan Zvezda na koljenima nagužen sa 5 mostarskih qurceva dok se u mostarskoj kotlini od hum i forticu odbija ROĐENI ROĐENI

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bilo mi je samo sedam godina ali se itekako sjecam ove tekme. Stari nije htjeo da me vodi (htjeo kurvar sa rajom svojom) ali sam mu svu krv popio i uspjeo ga predomisliti. Stari bi nas inace uveo na njegovu sudijsku knjizicu, prvo sto bi uradio bilo je pisanje cim udjes s desne strane (qurac ce me voditi u sred tekme) i onda uzivanje, rastavljanje protivnika na proste faktore. Jadna su ti ova raja sto nisu barem jednom dozivili pravu snagu Veleza.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 maj 2015, 12:49

Brato ne mogu ti opisati emociju kad sam pogledao jer je 28 godina proslo ali kao da je juce bilo. Nasisao se vekija na bulevaru taj dan i popusio petnest džoja. Na stajanju bio razvaljen ko prepelica. Stara dobra vremena :ljepota:
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.