Igrač br. 6

siljevac
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la siljevac » 05 jun 2015, 12:17

ti si izgleda postao gavran a ne kanarinac . Tisucu pregleda sam procitao ali da neko mrzi kao ti nisam vidio . Pa djecace cimi naj bolji igrac lige da ne bude pozvan . Nisi normalan a sto mesa izigrava doka holideja o tom potom . **** majku ako si ti normalan ne znam sta si vec . Poklopi si usima i cuti . Toliko

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 05 jun 2015, 12:25

Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Otjer'o bi ga da igra u Realu,a ne izvikan igrac kojem su pozivi u repku pokusavali dici cijenu,al' bez uspjeha...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fuj

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jun 2015, 12:32

Kada mu 10 000 ljudi na Bilinom Polju bude zvizdalo, onda ce otici, do tada se ne nadajte. Pa novine jedva da su prenijele tu vijest, uz to se lijepo druzi sa Spahom, Dzekom. :roll:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 jun 2015, 12:46

Fakat se ovi igrači i novinari picke. Kad su se lafo pobili Dzeko i Spahic, pisalo se o tome. Kada je trebalo napadati Spahica, svi su pisali o tome, pa i SportSport. Sada kada ovaj četnik provocira, niko ništa.
A i Dzeko je znao napadati Izeta preko Twittera jer ovaj nije htio da igra za nas a sada se usutio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 jun 2015, 13:05

Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
VOLIM BAYERN

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 05 jun 2015, 13:22

Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

"Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Vekii
Kontakt:

Post Postao/la Vekii » 05 jun 2015, 13:40

isakovich je napisao/la:Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
hahahahah, sta sve covijek nece procitati!
Mene interesuje BiH koja je priznata 1992 a ne DEJTONSKA!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 05 jun 2015, 13:50

slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2015, 13:52

edoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

"Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.
Gospodski :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jun 2015, 13:55

FaraonTM je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

Gospodski :kafa:
To je glas razuma, ko hoce da ga tjera , neka mu zvizdi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2015, 13:57

sutra ce doci sa Ratkom i Radovanom, ali sta ima veze.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 jun 2015, 14:01

deni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Otjer'o bi ga da igra u Realu,a ne izvikan igrac kojem su pozivi u repku pokusavali dici cijenu,al' bez uspjeha...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fuj
Ko da ga otjera :x mi smo ovce koje bleje 20 i kusur godina, pa sin ratnog zločinca nam igra u repki i niko da se počeše, može balijama raditi svak šta hoće, ne biju nas džaba svakih 40ak godina :zzz:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 jun 2015, 14:06

stokton je napisao/la:
Ko da ga otjera :x mi smo ovce koje bleje 20 i kusur godina, pa sin ratnog zločinca nam igra u repki i niko da se počeše, može balijama raditi svak šta hoće, ne biju nas džaba svakih 40ak godina :zzz:
Kako mi na qrac ide vise jedna te ista retardirana prica. Isto ovo je ponovilo 50 ljudi od jucer ali dzaba eto ih opet.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 jun 2015, 14:09

geoxx je napisao/la:
stokton je napisao/la:
Kako mi na qrac ide vise jedna te ista retardirana prica. Isto ovo je ponovilo 50 ljudi od jucer ali dzaba eto ih opet.
uvijek baliji treba ponavljat jer mu teško dolazi iz guzice u glavurdu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2015, 14:11

Nadam se, Meša, da ovo govoriš samo zbog utakmice i ne htijenja kvarenja atmosfere a da tako ne misliš. Ukoliko misliš ovako, više nemaš moju podršku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jun 2015, 14:13

stokton je napisao/la:
:damn:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 05 jun 2015, 14:14

Vidit cete na kraju da i nije tetovaza RS, samo dzaba pljujete :) Photoshop...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jun 2015, 14:16

Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2015, 14:24

Porazeni su svi oni koji su se nadali nekom normalnom stanju oko reprezentacije jer je prag tolerancije sve manji i manji. Ako igraci mogu imati nacionalisticke tetovaze, zasto navijaci ne mogu nositi na primjer muslimanske zastave? Do juce smo imali jak argument zasto ne mogu, danas ga vec nemamo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jun 2015, 14:25

SjeverniVjetar je napisao/la:Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?
Mozda si u pravu za Sunjica , da je ocu pljunuo u facu igrajuci za BIH, ali je Ognjen pljunuo u facu svim ljudima koji su prezivjeli golgotu u genocidnoj tvorevini.

Da je on tetovirao citavu zemljopisnu kartu BIH i unutra uokvirio linije manjeg entiteta, niko mu rijec nebi rekao, ali on je odcjepio dio BIH u ovom slucaju, a to je neoprostivo, bar za mene. On mora svoju gresku podhitno da ispravi, jer inace svako okupljanje je svako novo pljuvanje, jer uvijek ce tetovaza biti prisutna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.