Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
ti si izgleda postao gavran a ne kanarinac . Tisucu pregleda sam procitao ali da neko mrzi kao ti nisam vidio . Pa djecace cimi naj bolji igrac lige da ne bude pozvan . Nisi normalan a sto mesa izigrava doka holideja o tom potom . **** majku ako si ti normalan ne znam sta si vec . Poklopi si usima i cuti . Toliko
Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Otjer'o bi ga da igra u Realu,a ne izvikan igrac kojem su pozivi u repku pokusavali dici cijenu,al' bez uspjeha...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fuj
Otjer'o bi ga da igra u Realu,a ne izvikan igrac kojem su pozivi u repku pokusavali dici cijenu,al' bez uspjeha...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fuj
-
Kada mu 10 000 ljudi na Bilinom Polju bude zvizdalo, onda ce otici, do tada se ne nadajte. Pa novine jedva da su prenijele tu vijest, uz to se lijepo druzi sa Spahom, Dzekom. 

Fakat se ovi igrači i novinari picke. Kad su se lafo pobili Dzeko i Spahic, pisalo se o tome. Kada je trebalo napadati Spahica, svi su pisali o tome, pa i SportSport. Sada kada ovaj četnik provocira, niko ništa.
A i Dzeko je znao napadati Izeta preko Twittera jer ovaj nije htio da igra za nas a sada se usutio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A i Dzeko je znao napadati Izeta preko Twittera jer ovaj nije htio da igra za nas a sada se usutio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
VOLIM BAYERN
Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.
"Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.
"Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
hahahahah, sta sve covijek nece procitati!isakovich je napisao/la:Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
Mene interesuje BiH koja je priznata 1992 a ne DEJTONSKA!
Gospodskiedoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
To je glas razuma, ko hoce da ga tjera , neka mu zvizdi.FaraonTM je napisao/la:Gospodskiedoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sutra ce doci sa Ratkom i Radovanom, ali sta ima veze.
Ko da ga otjeradeni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...

Kako mi na qrac ide vise jedna te ista retardirana prica. Isto ovo je ponovilo 50 ljudi od jucer ali dzaba eto ih opet.stokton je napisao/la:Ko da ga otjeradeni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fujmi smo ovce koje bleje 20 i kusur godina, pa sin ratnog zločinca nam igra u repki i niko da se počeše, može balijama raditi svak šta hoće, ne biju nas džaba svakih 40ak godina
uvijek baliji treba ponavljat jer mu teško dolazi iz guzice u glavurdu.geoxx je napisao/la:Kako mi na qrac ide vise jedna te ista retardirana prica. Isto ovo je ponovilo 50 ljudi od jucer ali dzaba eto ih opet.stokton je napisao/la:Ko da ga otjeradeni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fujmi smo ovce koje bleje 20 i kusur godina, pa sin ratnog zločinca nam igra u repki i niko da se počeše, može balijama raditi svak šta hoće, ne biju nas džaba svakih 40ak godina
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se, Meša, da ovo govoriš samo zbog utakmice i ne htijenja kvarenja atmosfere a da tako ne misliš. Ukoliko misliš ovako, više nemaš moju podršku.edoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
stokton je napisao/la:Ko da ga otjeradeni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Vidit cete na kraju da i nije tetovaza RS, samo dzaba pljujete
Photoshop...

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Porazeni su svi oni koji su se nadali nekom normalnom stanju oko reprezentacije jer je prag tolerancije sve manji i manji. Ako igraci mogu imati nacionalisticke tetovaze, zasto navijaci ne mogu nositi na primjer muslimanske zastave? Do juce smo imali jak argument zasto ne mogu, danas ga vec nemamo.
Mozda si u pravu za Sunjica , da je ocu pljunuo u facu igrajuci za BIH, ali je Ognjen pljunuo u facu svim ljudima koji su prezivjeli golgotu u genocidnoj tvorevini.SjeverniVjetar je napisao/la:Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Da je on tetovirao citavu zemljopisnu kartu BIH i unutra uokvirio linije manjeg entiteta, niko mu rijec nebi rekao, ali on je odcjepio dio BIH u ovom slucaju, a to je neoprostivo, bar za mene. On mora svoju gresku podhitno da ispravi, jer inace svako okupljanje je svako novo pljuvanje, jer uvijek ce tetovaza biti prisutna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.