Imam osjecaj da nisi dobro shvatio o cemu sam pricao. Kristalno jasno sam dao do znanja da me ne zanima kolika su njegova primanja isto kao sto njega ne bi trebala zanimati moja, a pogotovo ne bi me/nas trebalo omalovazavati jer zivimo u drzavi u kakvoj zivimo, onoj koju on shatro voli a provocira jer zaradjuje vise od ljudi koji su ustvari ta ista drzava. Molim te prijatelju nemoj me pogresno shvatati.SGD53 je napisao/la:Kad se Bosanac i Dijasporac raspravljaju ko više zarađuje. Jedan radi na crno, drugi živi na socijali![]()
![]()
![]()
Livin' la vida loca !
@jasmine, nigdje nisam napisao da podrzavam napisano od strane forumasa koji je prvi poceo. Samo sam se osvrnuo na razmisljanje jednog diasporskog patriote (kojeg smo opste prihvatili ovdje kao takvog) koji je pokusao nisko i bezobrazno da ponizi covjeka koji zivi u Bosni i Hercegovini a da cak ne zna ni inicijale doticnog a pogotovo nesto vise o njemu. Ako smo pametni time se moze zakljuciti da on globalizuje ljude u Bosni kao takve i ima misljenje da je od svih nas bolji, te da nas moze kupiti.
Izvinite na offu raja, fakat necu vise.