Igrač br. 6

flwz
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la flwz » 08 jun 2015, 11:47

SGD53 je napisao/la:Kad se Bosanac i Dijasporac raspravljaju ko više zarađuje. Jedan radi na crno, drugi živi na socijali :lol: :lol: :lol:

Livin' la vida loca !
Imam osjecaj da nisi dobro shvatio o cemu sam pricao. Kristalno jasno sam dao do znanja da me ne zanima kolika su njegova primanja isto kao sto njega ne bi trebala zanimati moja, a pogotovo ne bi me/nas trebalo omalovazavati jer zivimo u drzavi u kakvoj zivimo, onoj koju on shatro voli a provocira jer zaradjuje vise od ljudi koji su ustvari ta ista drzava. Molim te prijatelju nemoj me pogresno shvatati.

@jasmine, nigdje nisam napisao da podrzavam napisano od strane forumasa koji je prvi poceo. Samo sam se osvrnuo na razmisljanje jednog diasporskog patriote (kojeg smo opste prihvatili ovdje kao takvog) koji je pokusao nisko i bezobrazno da ponizi covjeka koji zivi u Bosni i Hercegovini a da cak ne zna ni inicijale doticnog a pogotovo nesto vise o njemu. Ako smo pametni time se moze zakljuciti da on globalizuje ljude u Bosni kao takve i ima misljenje da je od svih nas bolji, te da nas moze kupiti.

Izvinite na offu raja, fakat necu vise. :)
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 08 jun 2015, 11:52

@flwz Ma nisam ni pratio o čemu ste pričali :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 08 jun 2015, 12:18

flwz je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Kad se Bosanac i Dijasporac raspravljaju ko više zarađuje. Jedan radi na crno, drugi živi na socijali :lol: :lol: :lol:

Livin' la vida loca !
Imam osjecaj da nisi dobro shvatio o cemu sam pricao. Kristalno jasno sam dao do znanja da me ne zanima kolika su njegova primanja isto kao sto njega ne bi trebala zanimati moja, a pogotovo ne bi me/nas trebalo omalovazavati jer zivimo u drzavi u kakvoj zivimo, onoj koju on shatro voli a provocira jer zaradjuje vise od ljudi koji su ustvari ta ista drzava. Molim te prijatelju nemoj me pogresno shvatati.

@jasmine, nigdje nisam napisao da podrzavam napisano od strane forumasa koji je prvi poceo. Samo sam se osvrnuo na razmisljanje jednog diasporskog patriote (kojeg smo opste prihvatili ovdje kao takvog) koji je pokusao nisko i bezobrazno da ponizi covjeka koji zivi u Bosni i Hercegovini a da cak ne zna ni inicijale doticnog a pogotovo nesto vise o njemu. Ako smo pametni time se moze zakljuciti da on globalizuje ljude u Bosni kao takve i ima misljenje da je od svih nas bolji, te da nas moze kupiti.

Izvinite na offu raja, fakat necu vise. :)
Nemojte ni vi nas "Dijasporce"globalizovati.ima i nas i ovakvih i onakvih.ja imam lagani osjecaj da vi nas gledate kao da smo mi svoj dnk promijenili kad smo otisli vani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2015, 12:20

Neka te je stid Ognjene ljudska fekalijo.

Bio sam u Banovicima pa bi ti u onoj huji svasta ovdje napisao da bi me morali banovati ne s foruma nego iz federacije.

Adminu sugerisem da me ne banuje sto sam ovog curlika nazvao fekalijom inace dolazim u dresu Sea pred redakciju. :salut:
1946

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 08 jun 2015, 12:26

Vidis, najgore je kad je covjek u nekoj zabludi, a ti se u takvoj nalazis upravo sada...
Gdje sam ja globalizovao prijatelju? Gdje sam rekao da sve svi takvi? Gdje sam uopste spomenuo rijec "dijasporac"?
Ako zelis da udjes u diskusiju samnom onda molim te lijepo procitaj sta sam prije toga napisao da bi bio u toku jer ovako ispadas iz tramvaja.
Ne bilo ti naredjeno, vrati se stranicu nazad i procitaj moje postove gdje sam napisao
Zbog takvih kao sto si ti shatro patriota koji su
u Bosni jednom godisnje i dodju da se
"rasipaju" jer imaju, i ona dobra raja iz
inostranstva ispasta. A ovdje na forumu ih ima
poprilicno.
i prestani da me optuzujes za nesto sto nisam rekao/napisao.
Tako da zamolit cu te, prvo procitaj napisano pa onda daj svoj zakljucak. Rado cu ga procitati i uvaziti.

Budi pozdravljen.
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 jun 2015, 12:29

Head je napisao/la:Neka te je stid Ognjene ljudska fekalijo.

Bio sam u Banovicima pa bi ti u onoj huji svasta ovdje napisao da bi me morali banovati ne s foruma nego iz federacije.

Adminu sugerisem da me ne banuje sto sam ovog curlika nazvao fekalijom inace dolazim u dresu Sea pred redakciju. :salut:
Šta'š u Banovićima bolje ti je u Tuzli. :rol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 08 jun 2015, 12:37

Evo Vranjes nije trenirao danas, kazu da zbog nove tetovaze ne smije puno vremena da provodi na suncu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2015, 12:41

Amarinho je napisao/la:znam da ga ne zanima, ali Cartman jarane pao si fkt u ocima sa tom izjavom... pa ni sam ne zivim u BiH... ali ne pada mi na pamet da uopste nekad nesto kazem protiv nje ili protiv nekog iz BiH. A jos manje mi pada na pamet, nesto dobro ili pozitivno trazit u drzavi gdje zivim - iako bi se reklo, da je "bolja" I "razvijenija" od te tvoje norveske.
Ništa on pogrešno nije rekao i na provokaciju je odgovorio provokacijom. Naravno da će dežurni patetičari diskusiju okrenuti u neki kvazipatrotski pravac i daće sebi za pravo da mjere nečiji patriotizam i ljubav prema domovini, iako to nije tema emisije.

flwz je napisao/la:@jasmine, nigdje nisam napisao da podrzavam napisano od strane forumasa koji je prvi poceo. Samo sam se osvrnuo na razmisljanje jednog diasporskog patriote (kojeg smo opste prihvatili ovdje kao takvog) koji je pokusao nisko i bezobrazno da ponizi covjeka koji zivi u Bosni i Hercegovini a da cak ne zna ni inicijale doticnog a pogotovo nesto vise o njemu. Ako smo pametni time se moze zakljuciti da on globalizuje ljude u Bosni kao takve i ima misljenje da je od svih nas bolji, te da nas moze kupiti.
Ti si polupao lončiće. I ja bih ga ponizio da mi ničim izazvan napiše ovakav post,
cokara je napisao/la:Ako je ovo tvoj "ozbiljan" post u kome ti pišeš da neko ko zarađuje godišnje kao ti što nećeš za čitav svoj bjedni život koji se svodi na 26h dnevnog kenjanja po tastaturi je ovakav ili onakav bez obzira što igra za repku za koju ti navijaš zapitaš li se nekad kakva si ti osoba i koliko uopše zapravo ti vrijediš za porodicu,okolinu,društvo :?: :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 08 jun 2015, 12:57

Evo sad i njega.

Koliko puta moram da napisem da ne opravdavam to sto je napisao @cokara? Naravno da ne opravdavam rijeci kao "bijedni zivot", niko normalan to nece opravdavati.
Vjerujem da si pametan momak, te se nadam da mozes napraviti razliku izmedju ta dva "ponizenja", ali evo ako ne mozes dopusti mi da ti ja to objasnim.
@cokara je njega uporedio sa profesionalnim fudbalerom, sto se obojica mozemo sloziti da je velika mogucnost da zaradjuje vise od prosjecnog stanovnika bilo koje drzave u svijetu. Dakle, tesko da to moze biti neka uvreda. Cista realnost.
Ovaj je njega uporedio sa samim sobom, sto opet nadam se kod obojice dolazi do zakljucka (znajuci da Norvezanin nema niti jednu informaciju o identitetu doticnog) da on globalizuje cijelo stanovnistvo u Bosni i Hercegovini, te smatra da zaradjuje vise od svakog covjeka pojedinacno. Bezobrazna i podmukla uvreda upucena stanovniku Bosne i Hercegovine.

Nadam se da sam ti uspio malo bolje objasniti u cemu je razlika. Mada, posto si ti iz lobija norvezanina, ne vjerujem da mozes objektivno gledati na to.

Sasvim je dovoljno diskusije oko ovog svega.
Jos samo zelim da se izvinem svim forumasima iz inostranstva ako su me mozda pogresno shvatili. Ja ne globalizujem, ne zelim da se osjecate uvrijedjenim jer ova cijela diskusija nema nikakve veze sa vama. Postujem i podrzavam svakog covjeka koji ne napravi ovakav kiks kao ovaj "patriota". Iskreno se nadam da ne dijelite isto misljenje sa doticnim.

:vozdrica:
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 08 jun 2015, 13:04

flwz je napisao/la:Evo sad i njega.

Koliko puta moram da napisem da ne opravdavam to sto je napisao @cokara? Naravno da ne opravdavam rijeci kao "bijedni zivot", niko normalan to nece opravdavati.
Vjerujem da si pametan momak, te se nadam da mozes napraviti razliku izmedju ta dva "ponizenja", ali evo ako ne mozes dopusti mi da ti ja to objasnim.
@cokara je njega uporedio sa profesionalnim fudbalerom, sto se obojica mozemo sloziti da je velika mogucnost da zaradjuje vise od prosjecnog stanovnika bilo koje drzave u svijetu. Dakle, tesko da to moze biti neka uvreda. Cista realnost.
Ovaj je njega uporedio sa samim sobom, sto opet nadam se kod obojice dolazi do zakljucka (znajuci da Norvezanin nema niti jednu informaciju o identitetu doticnog) da on globalizuje cijelo stanovnistvo u Bosni i Hercegovini, te smatra da zaradjuje vise od svakog covjeka pojedinacno. Bezobrazna i podmukla uvreda upucena stanovniku Bosne i Hercegovine.

Nadam se da sam ti uspio malo bolje objasniti u cemu je razlika. Mada, posto si ti iz lobija norvezanina, ne vjerujem da mozes objektivno gledati na to.

Sasvim je dovoljno diskusije oko ovog svega.
Jos samo zelim da se izvinem svim forumasima iz inostranstva ako su me mozda pogresno shvatili. Ja ne globalizujem, ne zelim da se osjecate uvrijedjenim jer ova cijela diskusija nema nikakve veze sa vama. Postujem i podrzavam svakog covjeka koji ne napravi ovakav kiks kao ovaj "patriota". Iskreno se nadam da ne dijelite isto misljenje sa doticnim.

:vozdrica:
U redu je

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 08 jun 2015, 13:09

Vranjes je glup i bezobrazan,provlacili su ga mjesecima kroz reprezentaciju kad je bio bez kluba sto je za mene nepojmljivo i on im tako vrati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2015, 13:10

Koliko puta ja moram da napišem da je na provokaciju odgovorio provokacijom?
flwz je napisao/la:@cokara je njega uporedio sa profesionalnim fudbalerom, sto se obojica mozemo sloziti da je velika mogucnost da zaradjuje vise od prosjecnog stanovnika bilo koje drzave u svijetu. Dakle, tesko da to moze biti neka uvreda. Cista realnost.
Ali evo, vodićemo se tvojom logikom, ok? Zar nije isto tako velika mogućnost da prosječan stanovnik jedne ultra razvijene zemlje kao što je Norveška, zarađuje više od prosječnog stanovnika Bosne i Hercegovine. Čista realnost?

Ne želim praviti nikakve razlike. Napadaš pogrešnog momka i pripisuješ mu nešto što ni u snu nije istina.
Voli te tvoje Sarajevo.

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 08 jun 2015, 13:14

Dosta je ljudi vise,nije to tema.tema je ona Prelivoda Vranjes

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 13:19

Sveti je napisao/la:Kao i obično, Cartman počne sa "curicama, djevojčicama, dječicama" čim mu neko kvalitetan šamar pukne, nije da nismo navikli. Hinjara prodana.
I sad će kao kontru da posegne za nekom "obrve" uvredom i guarantee it :kafa:
Vidi obrvenka sto je poletio. :rol: Sta ces ti pisat izvan pdf diskusije jadan ne bio? :rol:

A iako je ovaj iz zayebancije napisao da ne moze Vranjes na sunce zbog tetovaze, mozda je to i istina. :D Moze dobit i alergicnu reakciju, svasta nesto.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 jun 2015, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 jun 2015, 13:19

@Virtu4l, znaci svjesno su jedan krevet u Austriji birali, iako su mogli priustiti dva odvojena?
:tralala: :tralala: @Nerminovic @Cartman
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2015, 13:22

Murga je napisao/la:@Virtu4l, znaci svjesno su jedan krevet u Austriji birali, iako su mogli priustiti dva odvojena?
Ma svjesno 100%, vjeruj meni, provjerena informacija :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 13:28

Virtu4l je napisao/la:
Murga je napisao/la:@Virtu4l, znaci svjesno su jedan krevet u Austriji birali, iako su mogli priustiti dva odvojena?
Ma svjesno 100%, vjeruj meni, provjerena informacija :rol:
Nismo svjesno, htjeli smo mi jedan manji krevet a oni nam dali veci. :ljepota: :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 jun 2015, 13:37

Po evidenciji koju je Nerminovic postavio na forum, vidili smo da ste se snasli :rol:

Hajde, neka malo zahebancije, tema postala napeta k'o treger.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 jun 2015, 13:41

Cartman je napisao/la:Procitaj "diskusiju" pa se vrati. Napisao sam da je Vranjes glup, jer takav ispada po svim svojim postupima. Onda je on rekao nesto u smislu koliko sam tek ja glup ako Vranjes zaradjuje x puta vise od mene. Znaci po njemu je zarada mjera inteligencije. Naravno odgovorio sam da ja ipak zaradjujem vise od tog lika sto je to napisao, tako da je onda on jos gluplji po njegovoj logici. Znaci samo sam uzvratio istom mjerom.

Ako si se uvrijedio, boli me qurac.
Sta mu se imas pravdati. Neka si mu odgovorio. Sa takvima samo ostro u kost. :bih:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2015, 14:39

flwz je napisao/la:Vidis, najgore je kad je covjek u nekoj zabludi, a ti se u takvoj nalazis upravo sada...
Gdje sam ja globalizovao prijatelju? Gdje sam rekao da sve svi takvi? Gdje sam uopste spomenuo rijec "dijasporac"?
Ako zelis da udjes u diskusiju samnom onda molim te lijepo procitaj sta sam prije toga napisao da bi bio u toku jer ovako ispadas iz tramvaja.
Ne bilo ti naredjeno, vrati se stranicu nazad i procitaj moje postove gdje sam napisao
Zbog takvih kao sto si ti shatro patriota koji su
u Bosni jednom godisnje i dodju da se
"rasipaju" jer imaju, i ona dobra raja iz
inostranstva ispasta. A ovdje na forumu ih ima
poprilicno.
i prestani da me optuzujes za nesto sto nisam rekao/napisao.
Tako da zamolit cu te, prvo procitaj napisano pa onda daj svoj zakljucak. Rado cu ga procitati i uvaziti.

Budi pozdravljen.
Sa ovim si ti sve rekao. Ovo govori o tebi i tvom misljenju o ovim vani. Imas neki kompleks.

"Vjerovatno isto onoliko koliko mene boli qurac sto si ti covjek bez drzave, bez nacije, sto ne znas kako je biti svoj na svom. Sto se guras tamo gdje te ljudi ne zele i sto zelis da budes ono sto nikad neces biti. Pravi Bosanac i Hercegovac, jer si jako daleko od toga, kilometrima."

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.