..ja neznam kad je nama zadnji put na Tusnju sviran penal a kamoli na strani
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Znam ja za jedan slucaj. U prvom dijelu sezone ste pobijedili Rudar 1-0 golom iz penala.slani grad je napisao/la:iz penala smo primili go..pa j.e.b.e.m mu penal i majku vise....penal u lukavici,penal u prijedoru
Tino je drama jak. Imao je ponudu Dinama, ali bi se kalio u nekim "lijevim" klubovima i ne bi baš bilo nekih para. Tako barem Anton kaže.bad_boy je napisao/la:Ovog Divkovica treba sacuvat u Slobodi momak extra brani,a Glavas ne zna naredit da idu prema golu gostima,dosli se samo branit izgleda,nisu sutnuli lopte na gol.
Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.

..momak ce bit strasan golman...kolko je njemu godina..pa on je jos dijete,mislim j.e.b.o.t.e
 ..momak ce bit strasan golman...kolko je njemu godina..pa on je jos dijete,mislim j.e.b.o.t.e  

Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.

Pa bogami,od nekih klubova sigurno jesu!Hehe...omerbavarac je napisao/la:Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.

AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Mogli smo ovdje bod, ali 'ajde dobro smo mi prošli kako je moglo biti.

Hehe jbg imamo drama dobrog prvogVlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Golmanu stope da ljubite, covjek je branio sve sto se moglo i nije,
ne mogu da skontam da je to drugi golman
 cudo da jos nije otiso mada nebi reko da ce jos dugo jbg stvarno je dobar, a za drugog mi je drago da cujem to
 cudo da jos nije otiso mada nebi reko da ce jos dugo jbg stvarno je dobar, a za drugog mi je drago da cujem to  .
.Sad znas kakav nam je prvi golman.Vlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Golmanu stope da ljubite, covjek je branio sve sto se moglo i nije,
ne mogu da skontam da je to drugi golman

Iskreno se nadam da cete uzeti Borac,iz vise razlogabad_boy je napisao/la:Eh sad uzeti Borca kuci,makar sa 1:0,da se lakse dise,na ruku nam ide i kiks Čelika kuci protiv Leotara.