Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam ja za jedan slucaj. U prvom dijelu sezone ste pobijedili Rudar 1-0 golom iz penala.slani grad je napisao/la:iz penala smo primili go..pa j.e.b.e.m mu penal i majku vise....penal u lukavici,penal u prijedoru![]()
..ja neznam kad je nama zadnji put na Tusnju sviran penal a kamoli na strani
Tino je drama jak. Imao je ponudu Dinama, ali bi se kalio u nekim "lijevim" klubovima i ne bi baš bilo nekih para. Tako barem Anton kaže.bad_boy je napisao/la:Ovog Divkovica treba sacuvat u Slobodi momak extra brani,a Glavas ne zna naredit da idu prema golu gostima,dosli se samo branit izgleda,nisu sutnuli lopte na gol.
Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.
Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.
Pa bogami,od nekih klubova sigurno jesu!Hehe...omerbavarac je napisao/la:Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Mogli smo ovdje bod, ali 'ajde dobro smo mi prošli kako je moglo biti.
Hehe jbg imamo drama dobrog prvogVlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Golmanu stope da ljubite, covjek je branio sve sto se moglo i nije,
ne mogu da skontam da je to drugi golman
Sad znas kakav nam je prvi golman.Vlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Golmanu stope da ljubite, covjek je branio sve sto se moglo i nije,
ne mogu da skontam da je to drugi golman
Iskreno se nadam da cete uzeti Borac,iz vise razlogabad_boy je napisao/la:Eh sad uzeti Borca kuci,makar sa 1:0,da se lakse dise,na ruku nam ide i kiks Čelika kuci protiv Leotara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.