FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
iz penala smo primili go..pa j.e.b.e.m mu penal i majku vise....penal u lukavici,penal u prijedoru
..ja neznam kad je nama zadnji put na Tusnju sviran penal a kamoli na strani 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ovog Divkovica treba sacuvat u Slobodi momak extra brani,a Glavas ne zna naredit da idu prema golu gostima,dosli se samo branit izgleda,nisu sutnuli lopte na gol.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Жика Павловић
- Kontakt:
Znam ja za jedan slucaj. U prvom dijelu sezone ste pobijedili Rudar 1-0 golom iz penala.slani grad je napisao/la:iz penala smo primili go..pa j.e.b.e.m mu penal i majku vise....penal u lukavici,penal u prijedoru![]()
..ja neznam kad je nama zadnji put na Tusnju sviran penal a kamoli na strani
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tino je drama jak. Imao je ponudu Dinama, ali bi se kalio u nekim "lijevim" klubovima i ne bi baš bilo nekih para. Tako barem Anton kaže.bad_boy je napisao/la:Ovog Divkovica treba sacuvat u Slobodi momak extra brani,a Glavas ne zna naredit da idu prema golu gostima,dosli se samo branit izgleda,nisu sutnuli lopte na gol.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.
Sljedeci protivnici Borac i Travnik na Tusnju i pobjede iz tih susreta nas ostavljaju u drustvu najboljih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Treci put castimo
AJ donekle nam godi i poraz Celika od Leotara,mada smo danas desetkovani bili,ipak nismo vise primili golova.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- slani grad
- Kontakt:
Tino OPET odbranio penal
..momak ce bit strasan golman...kolko je njemu godina..pa on je jos dijete,mislim j.e.b.o.t.e

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma danas je dobro sto nismo debakl dozivili,haman nismo prisli goli,al jbg.pola ekipe nije bilo,sad uzeti Borca makar sa 1:0 i Travnika,da osiguramo opstanak u Primeri 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa bogami,od nekih klubova sigurno jesu!Hehe...omerbavarac je napisao/la:Jedino ako smatras da su timovi prve Federacijske i prve lige RS bolji.tatamata je napisao/la:Ovo boldovano je sad malo diskutabilno.omerbavarac je napisao/la:I to je to. Novi gostujuci poraz. Nije ubjedljiv, ali je izgleda zasluzen.
Treci put castimo
-
rudarprijedor
- Kontakt:
e ovako...solidna utkakmica u kojoj je Rudar imao apsolutnu inicijativu..u prvom poluvremenu bar 5 mrtvih sansi,ali nece u gol...i onda ispravno dosudjen penal stoper slobode laktom odguruje dzafica i penal...gosa brani zeri penal ali tu je dzafic i popravlja to...kod nas bih pohvalio SVE a kod slobode zadnju liniju i golmana koji je bio savrsen..steta za njega sto je drugi golman... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Šteta, ocam'
Mogli smo ovdje bod, ali 'ajde dobro smo mi prošli kako je moglo biti.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Golmanu stope da ljubite, covjek je branio sve sto se moglo i nije,
ne mogu da skontam da je to drugi golman
Hehe jbg imamo drama dobrog prvogVlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
--Pametnij popusta--
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad znas kakav nam je prvi golman.Vlado PD je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Šteta, ocam'
Eh sad uzeti Borca kuci,makar sa 1:0,da se lakse dise,na ruku nam ide i kiks Čelika kuci protiv Leotara.
Iskreno se nadam da cete uzeti Borac,iz vise razlogabad_boy je napisao/la:Eh sad uzeti Borca kuci,makar sa 1:0,da se lakse dise,na ruku nam ide i kiks Čelika kuci protiv Leotara.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ma moramo ga uzeti,jos kompletni ulazimo u mec,sto je veoma dobro,makar i sa 1:0,da ih uzmemo,da idemo sa dna tabele i onda nakon toga kuci sa Travnikom i tad obezbjedit opstanak u ligi.
Prvi put ovog proljeća ćete igrati protiv bunkera,tako da očekujem da vaši igrači budu zbunjeni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.